Nokia Lumia Serisi Tutacak mı? Denetimde kalsın

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce?

• Kullanılan toplam oy
    41
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerim.

Kerim.

Üye
Dun 920 yi inceledim.odaklamada problem var gibi geldi(makro).abartmiyorum kendi telefonumla cektim daha iyi odakladi(galaxy w)

Placebo-

Placebo-

Üye
Türe, 4. çeyrekte 4.4 milyon adet L920 satıldı.

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Bence bu kesinlikle nokianın elinde.microsoftun dışında yaptığı ayrı müzik arşivi ayrı market gibi yenilikçi adimlara devam etmesi
lazım.İste o zaman tutulabilir.

Türe

Türe

Üye
Müzik servisi çok yaratıcı. :good: daha basklari da gelmeli elbet

erolustun

Üye
Mesele cep telefonu ile kaliteli fotograf cekmek ise burada Nokia'yi kotulemeye gerek yok. Nasil ki Android telefonlarda uygulama sayisi ustunlugu tartisilmaz bir gercek ise Nokia'nin N8, Lumia 920 ve 808 modelleri ile su an icin bir cep telefonu ile cekilebilecek en iyi fotograflarin cekilebilecegi tartisilmaz bir gercek bana gore. Hele 808'i diger butun modellerden ayri olarak degerlendirmek gerekiyor bana gore. 808 cep telefonu ozelligi olan bir fotograf makinesidir. Lumia serisi bence tuttu. Insanlar bir hevesle aldi ama devaminin gelmesi uygulama marketinin gelismesine yani Microsoft'a bagli. Nokia'nin bu ortaklikta uzerine duseni fazlasiyla yaptigini dusunuyorum.

esokmen

esokmen

Üye
Bence tuttu bile

avcitalip

avcitalip

Üye
Mesele cep telefonu ile kaliteli fotograf cekmek ise burada Nokia'yi kotulemeye gerek yok. Nasil ki Android telefonlarda uygulama sayisi ustunlugu tartisilmaz bir gercek ise Nokia'nin N8, Lumia 920 ve 808 modelleri ile su an icin bir cep telefonu ile cekilebilecek en iyi fotograflarin cekilebilecegi tartisilmaz bir gercek bana gore. Hele 808'i diger butun modellerden ayri olarak degerlendirmek gerekiyor bana gore. 808 cep telefonu ozelligi olan bir fotograf makinesidir. Lumia serisi bence tuttu. Insanlar bir hevesle aldi ama devaminin gelmesi uygulama marketinin gelismesine yani Microsoft'a bagli. Nokia'nin bu ortaklikta uzerine duseni fazlasiyla yaptigini dusunuyorum.

808'e birşey demiyoruz zaten,l920 için arada çok fark olmadığını söylüyoruz sadece :evet:

WP bence şuanlık gereksiz ios ve android varken WP sesini çıkaramaz gibi ama gelişiyor işte :evet:

Placebo-

Placebo-

Üye
Dun 920 yi inceledim.odaklamada problem var gibi geldi(makro).abartmiyorum kendi telefonumla cektim daha iyi odakladi(galaxy w)

Deneme fırsatın olursa tekrar, lensler seçeneğinden smart shoot seç. Neden bilmiyorum ama çekim kalitesinde çok açıkça görünen bir fark oluşuyor L920'de.

PriZm

PriZm

Üye
Arka planda canlı uygulama çalıştırmayan bir sistemin 1 gün şarjı gitmesi büyük başarı.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen tartışma çıkaracak yorumlar yapmayalım, konuyu saptirmayalim . Oy vermeyenler
Verebilirler.

Placebo-

Placebo-

Üye
Arkaplanda canlı uygulama çalıştıramayan?

pRime.

pRime.

Üye
windows phone'un nerede ne kadar tuttuğu daha çok önemli çünkü büyük pazar var, küçük pazar var. en büyük windows phone partneri nokia'nın özellikle amerika çin gibi büyük pazarları hedef alıp da buralarda satış manasında büyük hüsrana uğraması benim şaşırarak gözlemlediğim şeyler arasında.
mesela türkiye'de bir şeyin trend olması ne kadar çok reklamının yapıldığına bakıyor. yani sokak diliyle patlayıp gidiyor. lumia da patlayıp giden şeylerden biri. bu reklam kampanyasına güç katan iki unsur var bana göre. bunun unsurlardan birisi lumia'ların çift çekirdek işlemci kullanıyor olması. kimse buna itiraz edemez. kamerası, ekranı, kullandığı diğer donanımlar, işletim sistemi ne olursa olsun, nokia cihazlarında güçlü dışında işlemci görme hayaliyle yatıp kalkan çok sayıda nokia'cı biliyorum bu forumda. işlemci güçlü mü? arkasındaki her şeyi rambo gibi savunur bu arkadaşlar. türk forumlarında bu ve bu gibi radikal (fan kelimesi hafif kalıyor kusura bakmayın) nokia ve microsoft hayranlarının markalarına leke kondurmaması, sürekli olarak "çok iyi, çok satıyor" haberlerinin yapılması da bu reklam kampanyasına son sürat destek veren unsurlardan birisi ama nedense bu işletim sisteminin devrimsel özelliklerini bir türlü ortaya koyamıyorlar.

- - - Eklendi - - -

Al işte buyur.Al birini vur ötekine.
yönetimin şu arkadaşa artık müdahale etmesi gerekiyor. subwaysurfers isimli fake hesaba.

codblackops2

codblackops2

Üye
Al işte buyur.Al birini vur ötekine.

Ben geldiiim :ehe öncelikle dosya yöneticisi ve otg desteği portico güncellemesi ile gelecekmiş :hmmm microsoft un aşırı korumacı yaklaşımı yüzünden eksikler var cihazda ama kapatır sanırsam :hmmm öte yandan android ile kıyaslanmamasi lazım wpnin, bakalım zaman ne gösterecek

MrExpert

MrExpert

Üye

Evet yeterince kasıntı yaptı.Banlanması lazım.

1)Dosya yöneticisi nasıl olmaz anlamıyorum.Bir telefonda olması gereken en önemli yazılımsal gereçlerden biri.
2)bunu fanlara söylemek lazım.

Dosya yöneticisi çok iyi birşey ama. Ne yazıkki İOS tada yok :zzz:

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt