Türe, 4. çeyrekte 4.4 milyon adet L920 satıldı.

Mesele cep telefonu ile kaliteli fotograf cekmek ise burada Nokia'yi kotulemeye gerek yok. Nasil ki Android telefonlarda uygulama sayisi ustunlugu tartisilmaz bir gercek ise Nokia'nin N8, Lumia 920 ve 808 modelleri ile su an icin bir cep telefonu ile cekilebilecek en iyi fotograflarin cekilebilecegi tartisilmaz bir gercek bana gore. Hele 808'i diger butun modellerden ayri olarak degerlendirmek gerekiyor bana gore. 808 cep telefonu ozelligi olan bir fotograf makinesidir. Lumia serisi bence tuttu. Insanlar bir hevesle aldi ama devaminin gelmesi uygulama marketinin gelismesine yani Microsoft'a bagli. Nokia'nin bu ortaklikta uzerine duseni fazlasiyla yaptigini dusunuyorum.

Dun 920 yi inceledim.odaklamada problem var gibi geldi(makro).abartmiyorum kendi telefonumla cektim daha iyi odakladi(galaxy w)
Arka planda canlı uygulama çalıştırmayan bir sistemin 1 gün şarjı gitmesi büyük başarı.

yönetimin şu arkadaşa artık müdahale etmesi gerekiyor. subwaysurfers isimli fake hesaba.Al işte buyur.Al birini vur ötekine.
Al işte buyur.Al birini vur ötekine.
öncelikle dosya yöneticisi ve otg desteği portico güncellemesi ile gelecekmiş
microsoft un aşırı korumacı yaklaşımı yüzünden eksikler var cihazda ama kapatır sanırsam
öte yandan android ile kıyaslanmamasi lazım wpnin, bakalım zaman ne gösterecek
Evet yeterince kasıntı yaptı.Banlanması lazım.
1)Dosya yöneticisi nasıl olmaz anlamıyorum.Bir telefonda olması gereken en önemli yazılımsal gereçlerden biri.
2)bunu fanlara söylemek lazım.

Dosya yöneticisi çok iyi birşey ama. Ne yazıkki İOS tada yok![]()
ios'ta jailbreak var ama.

Dosya yöneticisi çok iyi birşey ama. Ne yazıkki İOS tada yok![]()