Kerim.
Üye
inanılmaz tutuldu ve satılıyor bu sene çok yükselecek
İnanilmaz derken?

inanılmaz tutuldu ve satılıyor bu sene çok yükselecek

o arayuzle biraz zor tutar
kişisel fikrin saygı duyarım ama o arayüzün fanatikleri var
Arkadaşlar biliyorsunuz nokia uzun bir aradan sonra yükselişe geçmek için Microsoft ile anlaşarak Lumia serisini çıkarmaya başladı. Peki Nokia sizce bu işletim sistemini Lumia serisinde kullanarak tutulacak mı? Yani eskisi gibi olacak mı diye soruyorum. Marketi güçlenecek mi yani. Bunun cevabini almak istiyorum ve almak isteyende vardır,bakalım Maxicep ailesi hangi taraftan oyunu kullanacak?
Oyunuzu kullanırken işletim sisteminin geleceği olup olmayabileceğini yani yeni çıkaracağı telefonlarıda düşünerek, göz önüne alarak ve fanlık yapmadan kullanalım. İsteyen ek olarak Lumia serisi hakkında yorum yapabilir.
WP şuanda boş sistem mağazası falan henüz gelişmemiş doğru düzgün
WP'li Cihaz yerine Android veya IOS cihaz tercih ederdim gerçi bu kişiden kişiyede değişir adam belki oyun oynamaz uygulma ile işi olmaz alo der müzik dinler kamerayı kullanır falan o zaman wp iyidirLumianin kamerasi cok iyi diyenler için.
Bi ara es kaza wp nin forumuna girdim bir arkadaşımız lumia920 ile çektiği resim ve videoları paylasmis. Yahu dedim kendi kendime bu kadar methedilen 920 nin çektiği resim ve videolar bunlarmi? Şaşırdım. Note 2 ile cektigim video ve resimler bu paylasilanlardan katbekat daha iyi. Bu konuda sizi temin ederim. Ve ailevi resimler olmasa suan burada paylasirdim. Eeee geriye ne kaldı lumia icin? Bu benim fikrimdir ama lumianin kamerası cok iyidir tezini de benim telefonum çürüttü kendi açımdan. Çok daha kaliteli sonuçlar aldigimi gördüm çünkü. Tutarmi tutmazmi bunada kullanicilar karar verecektir artik ama benim her zamanki fikrim bu saatten sonra zor biraz.
bildiğimiz nokia klasiği 
Abartmayin. Gayet iyi cekiyor. Gokcen abinin cektiklerine bakin.
Abartmayin. Gayet iyi cekiyor. Gokcen abinin cektiklerine bakin.
git bir Turkcell bayisinde dene anlarsın 
gerçekten abartıldığı gibi değil Süleymangit bir Turkcell bayisinde dene anlarsın
![]()
Pureview den sonra n8 gelir . Gece cekimi 920 de guzel olabilir ama n8 netlik konusunda 920 yi tokatlar. Daha once burda bir konuda açtım ; n8 , lumia 920 ve 820 nin kamera performanslarının gosterildigi bir konuydu . Netlik konusunda n8 in yanina bile yaklasamaz 920. Simdi sana soruyorum gece cekim yapmasimi yoksa cekilen fotoğrafların netligimi onemli ?
Bakarim. Ama gorduklerim bu yorumu yapabilmem icin yeterli. Pureviewdan sonra en iyi ceken telefon
Bakarim. Ama gorduklerim bu yorumu yapabilmem icin yeterli. Pureviewdan sonra en iyi ceken telefon
ve bunun gibi gece gündüz çekilen bir sürü foto. Hepside ayni kalite. Diledigin kadar zoom yap bozulma yok. Gündüz çok daha iyi.