Nokia Lumia Serisi Tutacak mı? Denetimde kalsın

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce?

• Kullanılan toplam oy
    41
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia Serisi Tutacak mı? Denetimde kalsın
Arkadaşlar biliyorsunuz nokia uzun bir aradan sonra yükselişe geçmek için Microsoft ile anlaşarak Lumia serisini çıkarmaya başladı. Peki Nokia sizce bu işletim sistemini Lumia serisinde kullanarak tutulacak mı? Yani eskisi gibi olacak mı diye soruyorum. Marketi güçlenecek mi yani. Bunun cevabini almak istiyorum ve almak isteyende vardır,bakalım Maxicep ailesi hangi taraftan oyunu kullanacak?

Oyunuzu kullanırken işletim sisteminin geleceği olup olmayabileceğini yani yeni çıkaracağı telefonlarıda düşünerek, göz önüne alarak ve fanlık yapmadan kullanalım. İsteyen ek olarak Lumia serisi hakkında yorum yapabilir.

Türk-X

Türk-X

Üye
Lumia kesinlikle tutacaktır hele ki nokia' nın giriş seviyesi 620 gibi telefonları daha fazla duyuracak lumia yı tabi bu biraz zaman alacak :oke:

enterneoll

enterneoll

Üye
Lumia kesinlikle tutacaktır hele ki nokia' nın giriş seviyesi 620 gibi telefonları daha fazla duyuracak lumia yı tabi bu biraz zaman alacak :oke:
pek olucağını sanmıyorum ama olsa bile 2.5-3 yıl arasında olur

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bence Lumia serisi tutuldu. Son 4 çeyrekte üst üste Nokia'nın lumia satışlarının düzenli bir şekilde artması da bunu gösteriyor zaten. Wp8 lumiaların da çıkmasıyla 4.4 lumia cihazı satıldı 2012 4.çeyrekte ki burada stok sıkıntısı olmasaydı bu rakam çok daha fazla olabilirdi.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
ilerde tutar bence :)

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Wp nun farklı bir sistem oldugundan ve insanların artık farklı arayışlar icine girmelerinden dolayı ben tutulacaktır diye tahmin ediyorum. Heleki 620 gibi bir cihaz çıkardıkları icin tebrik etmek gerekir nokia yı , fiyatı ile tam bir f/p canavarı ; ben genç ler arasında bu cihazın cok tutulacağı nı tahmin ediyorum. ..

MrExpert

MrExpert

Üye
Tutulabilir ama ben yinede pek ümitlenmiyorum :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Wp nun farklı bir sistem oldugundan ve insanların artık farklı arayışlar icine girmelerinden dolayı ben tutulacaktır diye tahmin ediyorum. Heleki 620 gibi bir cihaz çıkardıkları icin tebrik etmek gerekir nokia yı , fiyatı ile tam bir f/p canavarı ve ben genç ler arasında bu cihazın cok tutulacağı nı tahmin ediyorum. ..

evet lumia620 fiyatıyla çok avantajlı ama ben f/p urununun huawei ascend w1 olacağını tahmin ediyorum. Almanya fiyatlarında ascend w1 ile lumia620 arasında 50€ gibi bir fiyat farkı var. Bu da ascend w1'in ülkemizde 600-650 gibi bir rakamdan satılabilecegini işaret ediyor. Tabi ascend w1 ülkemizde satışa çıkacağı donemde lumia620'nin de fiyatında indirime gidilebilir.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

evet lumia620 fiyatıyla çok avantajlı ama ben f/p urununun huawei ascend w1 olacağını tahmin ediyorum. Almanya fiyatlarında ascend w1 ile lumia620 arasında 50€ gibi bir fiyat farkı var. Bu da ascend w1'in ülkemizde 600-650 gibi bir rakamdan satılabilecegini işaret ediyor. Tabi ascend w1 ülkemizde satışa çıkacağı donemde lumia620'nin de fiyatında indirime gidilebilir.

Dostum huwai firması iyi bir firma ama ; insanlar ın isminden dolayı nokia yı daha fazla tercih edecegini düşünüyorum. .

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Yeni yorumlar ve oylar bekliyorum.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Belki tutabilir dedim...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Dostum huwai firması iyi bir firma ama ; insanlar ın isminden dolayı nokia yı daha fazla tercih edecegini düşünüyorum. .

illaki Nokia zaten wp platformunu domine ediyor şu anda. Ama olayi sadece ulkemizle sınırlı tutmamak lazım. Mesela Rusya ve Almanya'da pahalı telefonlar pek satmaz. Bazı ulkelerdeki tuketiciler icin en onemli kriter fiyattir. Ayni şekilde dunyanin en buyuk akilli telefon pazari olan çin'de bu fiyat farki daha fazla olur zira %75 gibi bir vergi subvansiyonu uygulaniyor Çin'li firmalara.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Zanetmiyorum :)

Placebo-

Placebo-

Üye
Tuttu zaten tartışmaya gerek var mı k? :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Tutar mi bilmem ama arayuz berbat ve kullanissiz.

Türe

Türe

Üye
Kac milyon satti ?

PriZm

PriZm

Üye
Oy vermiyorum.Daha bunun için erken.

gkcll

gkcll

Üye
inanılmaz tutuldu ve satılıyor bu sene çok yükselecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt