Bizede gelseeditörler için özel tasarım.

Tövbe ya. Zaten sahne geçişleri de bitirdi beni
1980 dizileri gibi
Neyse telefona gelince ilk gördüğümde o ne öyle kalın kutu gibi telefon yapmışlar dedim ama şöyle ekranı tasarımı görünce güzel olmuş dedim özellikle WP8 e 1080p nin çok ama çok yakıştığını söyleyebilirim. Harbiden renkler renk olmuş capcanlı görüntüler daha keskin daha detaylı görünüyor. 1080p çok yakışıyor WP8 e.Verizon mevcut tasarımı beğenmediği için tasarımda modifikasyonlar istemiş olmalı. Verizon ABD'de çok büyük bir GSM şirketi ve hatırı sayılır bir müşteri potansiyeline sahip. İstediği tasarımı yaptırabilmiş. Yanlış bilmiyorsam Verizon tasarım haklarını elinde bulunduruyor yani hiç bir zaman global olarak satılmayabilir. Benzer özelliklere sahip sahip ancak kasası farklı bir yapıda N930 olarak global satışı yapılacakmış.

S3 S4 S5 bunlarda hem istediklerin var hemde inceler hafifler....Ben aksine incelik zayıflık olmasındansa birazcık kalın olsun ama bir şeyleri eksik olmasın isterim.
Bunun gibi şeyler yani. Çünkü akıllı(neresi akıllıysa ki bu bir ticaret yalanıdır) diye tabir edilen telefonlar hafif olsun diye bazı fiziksel özelliklerden yoksun olması hiç hoş değil. şimdi 2000 TL verdiğin bir telefon bozulunca atılacak bir şey değildir yani bir pilini ben değişebileyim. Hele ki bataryanın bir gün bile gitmediği bir telefona yedek bir batarya almak isterdim. Telefon olmaktan ziyade her şeyimiz elimiz ayağımız olunca çok ulamak yerine daha fazla özellik barındırmalı.
- Hafıza genişletebilmek için microSD benzeri bir yuva.
- Değiştirilebilir batarya
S3 S4 S5 bunlarda hem istediklerin var hemde inceler hafifler....

Sen anlamadın beniSamsung isteseydim burada olmazdım ama değil mi?![]()
diyorum ki adamlar yapıyor hem ince hafif hemde telefonda herşey oluyor. Nokia da yapsın diyorum. ANladınmı şimdi 
canım açık adres ver özeldenBizede gelse![]()

sen bilirsin teklif var ısrar yokBüyük yerde tanıdıklarım var sağol haber ettim![]()
![]()