Haber Nokia Lumia Icon kutu açılımı ve ilk bakış

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ülkemize yeni gelecek telefonları bekliyorum yakın zamanda gelir fiyatları açıklanır ise bakarız Lumia1520 ilede karşılaştırmak lazım özellikler aynı ise sır ekran büyük diye 1520 yi tercih ederim ama üstün özellikler varsa bariz o zaman düşünürüm

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
2GB ram Quad core 2.2 ghz işlemci ve en önemlisi Corning Gorilla Glass 3 (neredeyse kırılmaz cam) için bile tercih edilir..türkiye'ye gelsin düşünürüz bakalım ;) gerçi daha yeni 820 aldık ama olsun.

venusutarit

venusutarit

Üye
Çantanın dibinde görünen şey ney acaba patlayıcı düzeneğine benziyor

• Beğen
Tepkiler: yunusiyunus
beats

beats

Üye
Bu arada Stuff da Lumia Iconun MWC de Lumia 930 olarak tanıtılacağını söylemiş. Eğer doğrulanmazsa o da gözümden düşecek.

Son düzenleme:

suleymanyuce

Üye
Ağa 3 kolon çok hoş gerçekten ama 720 ye geleceğini hiç sanmıyorum :(

zbahadir

Üye
ABD'lilerin tasarıma bakış açısı çok farklı. IPhone gibi tasarım harikası bir telefonu tasarlayanlar şimdi Nokia için N928 telefonunu ve Nokia ICON'u tasarladılar. Nokia MS tarafından satın alındığında en çok ben sevindim çünkü Nokia daha estetik telefonlar yapabileceğini ön görmüştüm. Henüz MS tararım etkisini telefonlar üzerinde göstermedi ama ilerleyen yıllarda MS harika tasarımlar yapacaktır. Nokia ile başladım tüm kusurlarına rağmen Nokia ile devam ediyorum. Hediye gelen IPhone5S telefonum olmasına rağmen ben N925 aldım ve onu kullanıyorum. O derece bir Nokia tutkunuyum.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve 4MaGuS
mesutcinik

mesutcinik

Üye
adam harbiden kutu açmış yani, telefon ikinci planda kalıyor

HeroMR

HeroMR

Üye
Yok artık! Sırf içindeki kulaklık 300TL. Ben rüyamda böyle telefon göremem :S

venusutarit

venusutarit

Üye
Bence o çanta tanıtım amaçlı o şekilde satmazlar

beats

beats

Üye
Malum kutu adresi: İç düzeneği kendileri hazırlamışlar süngerin kesiminden belli zaten.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
verizona özeldir o kutu türkiyeye o kutuları nasıl getircen onu bi düşün eski dikdörtgen kutuya dönerler tekrar o deyil KULAKLIK YAKIYO
:aha:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Oldukça hoş bir tasarımı var. :tşk:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Üst Alt