papakudioflu
Emekli Yönetici
http://www.maxicep.com/windows-phone-genel-destek/bootloaderi-test-etmek-633284.html
Bu konudaki işlemleri takip edersen ogrenebilirsin
Bu konudaki işlemleri takip edersen ogrenebilirsin
yardim ve paylasimin icin tesekkurler benim isim olmaz simde kilitli heralde bootloader da kilitli yardimin icin tesekkurler
ben belcikada kaliyom uc hat var denedim olmadi mobistar-base-broximus telefonu almanyadan aldim
evet olmadi baska bir yolu yokmu
o zaman cihaz simkilitli verdigim sitelerden veya operatorunden kilit kodunu alabilirsin. Once operatorden şansini dene muşteri hizmetlerini arayip simkilit kodunu iste verirler inşallah.
sim kilidi hangi operatore ait soylersen araştirip donerim sana.evet olmadi baska bir yolu yokmu
ya ben microsofta uyeyim ama nasil boot şifresi alacagimi bilmiyorum siteye baktim bişey anlamadim
sim kilidi hangi operatore ait soylersen araştirip donerim sana.
- - - Eklendi - - -
almanyadan geldi hangi sim oldunu nerden ogrenebilirim tel ayarlarinda yok
geliştirici hesabinla apphub a giriş yapip yonlendirmeleri takip et
heralde t mobil
bunu telefonun hangi bolumunden ogrenebiliriz hangi sim oldugunu
bu linkten simkilit kodunu alabilirsin. Duşuk bir ucreti var.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu telefonun hangi bolumunden ogrenebiliriz hangi sim oldugunu
en son attigim flas programin logosu var ---singtel---- logosu
Telefon acilirken ekranda reklami veya logosu cikar.
en son attigim flas programin logosu var ---singtel---- logosu
her flas attigimda deyisiyor simdiki singtel bumu oluyor
kutuda bu bilgiler tek var ---ljprm-801---- burdan bir sey cikarabilirmiyiz
O degil orjinal romdaki reklami bulman veya telefon kutusundaki etiketleri kontrol etmen lazim. Keske flash atmadan once orjinal rom yedegini alsaydin.
O degil orjinal romdaki reklami bulman veya telefon kutusundaki etiketleri kontrol etmen lazim. Keske flash atmadan once orjinal rom yedegini alsaydin.
- - - Eklendi - - -
6 ay once bana n8 geldi sim kilitliydi rastgele bir flas attim telefon coktu biraz ugrastikdan sonra bir flas attim telefon acildi ve simn kilitide acildi bunada oyle ugrasdim olmadi yapacagimiz baska bir ayar yokmù
cikaramayiz yada ben cikaramam. Cihazin aldigin yerle temasa gecmen lazim.
6 ay once bana n8 geldi sim kilitliydi rastgele bir flas attim telefon coktu biraz ugrastikdan sonra bir flas attim telefon acildi ve simn kilitide acildi bunada oyle ugrasdim olmadi yapacagimiz baska bir ayar yokmù
bu kodlar neise yariyo
ben senin ugraşitiginin belki on kati ugraştim hem de profesyonel ekipmanlarla ama wp acilmiyor.