Nokia Lumia Flash Atma (videolu)

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ok tsk ler ama onlarin rm kodlari farkli. Sorun olurmu olmaz mi yuklesek ?

Evet farkli o yuzdem rm kodlarini degistermek gerekebilir demistim aslinda o konuyu da baya arastirdim yapiliyor ama aklimda degil pc ye gecince bakmam lazim

eRdaL.

eRdaL.

Üye

Evet farkli o yuzdem rm kodlarini degistermek gerekebilir demistim aslinda o konuyu da baya arastirdim yapiliyor ama aklimda degil pc ye gecince bakmam lazim

hatirliyorum o konuyu konustuk ama kesin emin olamadigimiz icin flash lamadim hem rm farkli hemde yazilim versiyonu dusuk ama yinede denemeyi dusunuyorum gocme ihtimali var gocerse tango yukleyerek tekrar acarim diye dusunuyorum ama bkalim yapinca neler olacak

eRdaL.

eRdaL.

Üye
ya bu unlock romlari indirdim fakat rar dosyasindan tek dosya olarak cikar nss pro da onu gormuyor nasil olacak bilgin varmi ali arkadasim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ali abi bugün yok işleri yoğun sanırım :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya bu unlock romlari indirdim fakat rar dosyasindan tek dosya olarak cikar nss pro da onu gormuyor nasil olacak bilgin varmi ali arkadasim
dosyayı tek part vermişler ama ayrı ayrı partlar hakinde olan vardı bir bakayım dönerim

---------- Eklendi @ 00:52:39 ---------- Yazıldı @ 00:40:35 ----------

nokia care süitele kontrol ettinmi xda da nokia dload cihazlara sadece nokia care suitele flashlayabilirsiniz diyor.

canstb

Üye
günlerdir NCS ile 12140 güncellemesi yapmaya çalışıyor ama başaramıyordum. çözümü xda'da değil de türkiye'den bulduğuma hem çok şaşırdım, hem de çok sevindim.
çok yaşa sen
papakudioflu...

theposies

theposies

Üye
günlerdir NCS ile 12140 güncellemesi yapmaya çalışıyor ama başaramıyordum. çözümü xda'da değil de türkiye'den bulduğuma hem çok şaşırdım, hem de çok sevindim.
çok yaşa sen
papakudioflu...

alı abi bitanedir :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

nejter76

Üye
selam ben flas atamiyorum sim kilitli ne yapmam lazim yardimci olursaniz sevinirim

nejter76

Üye
selam bende flas atamiyorum sim kilitli ne yapmam lazim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
selam bende flas atamiyorum sim kilitli ne yapmam lazim

simkilitli olmasi flash atmani engellemez ama flash atarak da sim kilidini acamazsin:D

- - - Eklendi - - -

cihazinin modelini ve operatorunu belirtirsen simkilidi konusunda belki yardimci olabiliriz.

nejter76

Üye
Nokia Lumia 800 16GB - Siyah (hayır Simlock) Smartphone sim kiliti konusunda yardimci olursan sevinirim tesekkurler

Software Version 1750.0805.8773.12220
Imei
Product Code 059L7F7
Model Name NOKIA Lumia 800
Type Designator RM-801

Ulumem63

Ulumem63

Üye
arkadaşlar flas atınca uygulama yükleyebilirmiyiz buna

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayir flash atinca uygulama yukleyemezsin. Uygulama yukleyebilmek icin unlock custom rom yuklemen lazim. Bunun icin de cihazin bootloader kilidinin acilmasi lazim. Unlock custom rom cihazdaki simkilidini de acabilir. Cihazinin bootloader kilidini kontrol et eger aciksa bu bolumde unlock custom ronm linklerini paylaşmiştim kurulumu da mevcut burada. Ama eger acik degilse ya microsofttan kaydolup 99$ ucret oduyerek acabilirsin ya da universiteye kayitli live id ile 9.90$ odeyerek acabilirsin.

- - - Eklendi - - -

sadece simkilidi icin de (cellunlocker.net veya gsmunlock.net sitelerinden kilit kodunu ucretli olarak alabilirsin)

- - - Eklendi - - -

Nokia Lumia 800 16GB - Siyah (hayır Simlock) Smartphone sim kiliti konusunda yardimci olursan sevinirim tesekkurler

Software Version 1750.0805.8773.12220
Imei
Product Code 059L7F7
Model Name NOKIA Lumia 800
Type Designator RM-801

telefonunun imei numarasini guvenli olmayan yerlere yazmamalisin. sonucta bu mesaji uye olan olmayan herkes okuyabilir

Ulumem63

Ulumem63

Üye
anladım saolasın yalnız ben kilidin açık olup olmadığını bi türlü anlamadım tuşlara bastığım halde bişey görükmedi o nasıl yapacam