Nokia Lumia 920, Ön Kameraya Giren Toz, Ön Kamerada Toz Birikmesi?!

Sponsorlu Bağlantılar

br1903

br1903

Üye
Servise verseydiniz? Adamlar internette telefonlarımız çok ısınmaz merak etmeyin, en kötü ihtimalle o kendini kapatır demeyi biliyorlar. Ne güzel 0 telefon alırdınız.
servis içi açılmış telefonu yapmıyolar kı yandgını bılmıyodum cok ısındı dıye bısı olmadı sandım sonra ekranı da kırık ekranı degısınce acılır sandım telefon acılmadı servısede veremıyorum :P

Raskoln

Raskoln

Üye
Geçen hafta Salı günü Lumia 920 cihazımı ön kamerada toz birikmesi nedeniyle servise vermiştim. Bu gün teslim ettiler. Kamera temiz, ekran camıda yenilenmiş gibi. Raporda yedek parça değişimi yapıldı diyor zaten. İç tarafa yalıtım yapılıp yapılmadığı belli değil. Bakalım tekrar tozlanacak mı? 10 gündür 701 kullanıyordum telefonu özlemişim pek çok işimi gayet hızlı bir şekilde hallediyormuş.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Geçen hafta Salı günü Lumia 920 cihazımı ön kamerada toz birikmesi nedeniyle servise vermiştim. Bu gün teslim ettiler. Kamera temiz, ekran camıda yenilenmiş gibi. Raporda yedek parça değişimi yapıldı diyor zaten. İç tarafa yalıtım yapılıp yapılmadığı belli değil. Bakalım tekrar tozlanacak mı? 10 gündür 701 kullanıyordum telefonu özlemişim pek çok işimi gayet hızlı bir şekilde hallediyormuş.
Hangi servise verdin acaba,benimde vermem gerek,garantili cihaz L920

Raskoln

Raskoln

Üye
Ankara Demirtepe Nokia Care. Cihazı İstanbul a yolladılar.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Senin profilde de lumia yazıyor ama:)Ayrıca birisi bize Z2 verdide kullanmadıkmı:)

Yönetici tarafından düzenlendi:
br1903

br1903

Üye
ıphone 4s e geçtim nokıayı boşa kulanmısım kardes

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
ıphone 4s e geçtim nokıayı boşa kulanmısım kardes
En iyisi yapmisin

İlk başlarda bulutsuz abi 920 yi kilifsiz kullanirsan olr demissinde abi sen hic kullandinmi zaten kocaman hic cekilmior

enessrsy

enessrsy

Üye

Gelen tamir kağıdı Teleservice firmasına mı ait acaba? Nokia Care bazen cihazları oraya gönderiyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
En iyisi yapmisin

İlk başlarda bulutsuz abi 920 yi kilifsiz kullanirsan olr demissinde abi sen hic kullandinmi zaten kocaman hic cekilmior

Bende bugüne kadar bu toz birikmesi olayı hiç olmadı.
2012 Kasım ortalarından beri kullanıyorum.
Genel olarak kılıf ve ekran jelatiniyle kullandım.

Tek yaşadığım sorun karşıya ses gitmemesi problemiydi.
Bu da ilk nesil Lumia 920 ve 820'lerin çoğunda var.
Sanırım kullanılan alt mikrofonun kötü olmasıyla alakalı.
Sonunda mikrofonu kendim değiştirip kurtuldum.
O günden beri de herhangi bir sorunum yok.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende de toz sorunu var bir ara gönderecem ama bakalım anca seneye yazın askerden gelince gönderirim artık hem telefondan soğumuş olurum biraz

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Konu hortlayacak ama bunu kendimizin temizleme şansı yok mu vede sim kartı yuvası da bayağı tozlu temizleme şansımız yok mu

Son düzenleme:
alical33

alical33

Üye
Ben @pirenuri arkadaşın telefonunu açıp ön kamerasını temizledim YouTube dan lumia 920 diassembly diye aratarak nasıl söküldüğünü izleyebilirsin elin de bu işlere yatkınsa aç temizle

• Beğen
Tepkiler: pirenuri
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Sorun orda ben korkuyorum polikarbon kapağa bağlı wifi kabloları var telefon bozulursa alma şansım yok

alical33

alical33

Üye
Kasaya sadece şarj soket ve mikrofon filmi bağlı oda kalın bi Parça zaten açarken koparma şansın çok düşük arka Kapağı açınca da filmi çıkarırsın yaparsın kapağa bağlı Wi-Fi kablosu vs bişey yok

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Neyle açıcaz hemen denemek istiyorum

alical33

alical33

Üye
Iki tane tornavidayla cihazı komple açıyorsun ama Numaraları Aklımda değil malesef netten bulabilirsin

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
İşte numaraları 10@11 di heralde onları bulmak sorun başka yolla yaptın dedım belkı

Üst Alt