Valla benim hatırladığım bu toz olayı yüzünden nokianın anlaşmalı servislerinde ücretsiz olarak cihazların içine bir izolasyon olayı yapılıyordu. Ali Kemal abi söylemişti sanırsam bu haberi zamanında. Ben öyle hatırlıyorum. Servise verirken ön kameraya toz giriyor izolasyon yapılmasını istiyorum desek yeter sanırım.
Valla benim hatırladığım bu toz olayı yüzünden nokianın anlaşmalı servislerinde ücretsiz olarak cihazların içine bir izolasyon olayı yapılıyordu. Ali Kemal abi söylemişti sanırsam bu haberi zamanında. Ben öyle hatırlıyorum. Servise verirken ön kameraya toz giriyor izolasyon yapılmasını istiyorum desek yeter sanırım.

Peki İstanbulda nereye verebilirim en güvenilir? Henüz bir sorun çıkarmadı ön kamera ama içindeki tozları görebiliyorum. Amberimi almışken elimle gidip teslim edeyim ve başlarında dikileyim diyorum.

Abi 920 nin ekranı ve işlemcisini nasıl yaktın? Nasıl başardın bunu?beyler ne zamanlık konu yahu telefon zaten ekranı ve işlemcisi yandı 920 nın bende s3 aldımD
modern combat 4 oynarkene cıs dıye bı ses geldı ekranı sarardı duman cıktı ama 2 saat fılan oynuyodumAbi 920 nin ekranı ve işlemcisini nasıl yaktın? Nasıl başardın bunu?
modern combat 4 oynarkene cıs dıye bı ses geldı ekranı sarardı duman cıktı ama 2 saat fılan oynuyodum
Ee çalışıyormu senin tel yanmış.Sende bir ekranı kırdın bi telefonu yaktın. Nasıl kullanıyorsan. O telefon aya gitti geldi bir şey olmadı.yok çalışmıyo ama cıs dedıkten sonra bı 10 gun kullandım sonra kapandı telefon ekrandan sandım tamırcıye verdım işlemci + ekran degıscek 500 tl dedı kalsın abı dedım![]()
Servise verseydiniz? Adamlar internette telefonlarımız çok ısınmaz merak etmeyin, en kötü ihtimalle o kendini kapatır demeyi biliyorlar. Ne güzel 0 telefon alırdınız.yok çalışmıyo ama cıs dedıkten sonra bı 10 gun kullandım sonra kapandı telefon ekrandan sandım tamırcıye verdım işlemci + ekran degıscek 500 tl dedı kalsın abı dedım![]()