Nokia Lumia 920, Ön Kameraya Giren Toz, Ön Kamerada Toz Birikmesi?!

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Yurtdışına mı yollasak telefonu yav. Bu nedir Türkiyedeki Nokia servislerinden çekilenler.

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla benim hatırladığım bu toz olayı yüzünden nokianın anlaşmalı servislerinde ücretsiz olarak cihazların içine bir izolasyon olayı yapılıyordu. Ali Kemal abi söylemişti sanırsam bu haberi zamanında. Ben öyle hatırlıyorum. Servise verirken ön kameraya toz giriyor izolasyon yapılmasını istiyorum desek yeter sanırım.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Valla benim hatırladığım bu toz olayı yüzünden nokianın anlaşmalı servislerinde ücretsiz olarak cihazların içine bir izolasyon olayı yapılıyordu. Ali Kemal abi söylemişti sanırsam bu haberi zamanında. Ben öyle hatırlıyorum. Servise verirken ön kameraya toz giriyor izolasyon yapılmasını istiyorum desek yeter sanırım.

bilirsin orjinal ürün söktülermi aynı hassaslıkta toplanması zor çok iyi ilgilenmeleri lazım

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
ÖEY

ÖEY

Üye
Orası öyle ama öbür türlü senin açıp yapman lazım fakat hiç tavsiye etmem, el yatkınlığı falan yoksa :D Ben şahsen elime yüzüme bulaştırırım o cihazı :D :kıskıs:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Peki İstanbulda nereye verebilirim en güvenilir? Henüz bir sorun çıkarmadı ön kamera ama içindeki tozları görebiliyorum. Amberimi almışken elimle gidip teslim edeyim ve başlarında dikileyim diyorum.

ÖEY

ÖEY

Üye
Abi kvkya gidip sor istersen, eğer ücretsiz yaparız derlerse en iyisi şu anda kvk bence. Kötünün iyisi yani:oke:

br1903

br1903

Üye
ya arkadaşlar aynı sorun bende görüntü bulanık ve hafif tozumsu cekiyo Nokia shopa gitcem ücretsiz yaparlarmı not: Ankara oturuyorum

palali38

Üye
beyler ben ön kameramı 1 yıldır kullanamıyorum telefonuda bırakmak istemiyordum yeni baktım buralara bende ağustosta veriyim servise bakalım ne diyecekler . birde ekran ışığı pır pır ediyor aldığım gunden beri neden bilmiyorum telefonu geri iade edemedim gollum gibi oldum :bangin::bangin::bangin::duvar2:

resimleri koyamadım bi türlü

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Peki İstanbulda nereye verebilirim en güvenilir? Henüz bir sorun çıkarmadı ön kamera ama içindeki tozları görebiliyorum. Amberimi almışken elimle gidip teslim edeyim ve başlarında dikileyim diyorum.

Şişlide sakarya apartmanı Nokia care var 15-20 dakikada yapıp veriyorlar

Edit: Geç kalmışım :D

neyle gönderildiyse gönderildi.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim cihazında ön kamerasında toz var,özçekim yapmanın imkanı yok çok bulanık çıkıyor(L920)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
servise vermedim kendim açıp işlemi yaptım

br1903

br1903

Üye
beyler ne zamanlık konu yahu telefon zaten ekranı ve işlemcisi yandı 920 nın bende s3 aldım :DD

emz

emz

Üye

efege

Üye
Veriyorsun temizlesin diye.2 hafta sonra veriyor telefonu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

br1903

br1903

Üye
Abi 920 nin ekranı ve işlemcisini nasıl yaktın? Nasıl başardın bunu?
modern combat 4 oynarkene cıs dıye bı ses geldı ekranı sarardı duman cıktı ama 2 saat fılan oynuyodum

br1903

br1903

Üye
yok çalışmıyo ama cıs dedıkten sonra bı 10 gun kullandım sonra kapandı telefon ekrandan sandım tamırcıye verdım işlemci + ekran degıscek 500 tl dedı kalsın abı dedım :D

osmanmert94

osmanmert94

Üye
yok çalışmıyo ama cıs dedıkten sonra bı 10 gun kullandım sonra kapandı telefon ekrandan sandım tamırcıye verdım işlemci + ekran degıscek 500 tl dedı kalsın abı dedım :D
Sende bir ekranı kırdın bi telefonu yaktın. Nasıl kullanıyorsan. O telefon aya gitti geldi bir şey olmadı.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Servise verseydiniz? Adamlar internette telefonlarımız çok ısınmaz merak etmeyin, en kötü ihtimalle o kendini kapatır demeyi biliyorlar. Ne güzel 0 telefon alırdınız.

Üst Alt