Esendağlı
Üye
Ama insanlar kılıf kullanma mecburiyetinde değil ki,kılıf extra bir bir koruma içindir..örneğin ben asla kılıf kullanmamGeçenlerde benim kendime aldığım ve resimlerini burada paylaştığım bir kılıf vardı.
O kılıf telefonun her yerini kapatıyor, bir sıkıntı yok.
Lumia 920 gibi bir cihazı kılıfsız taşımayı düşünmüyorsundur herhalde
Kılıfsız kullanırsan toz da olur, çizik de olur, düşük de olur...
Ön tarafı da kapatan deri kılıflar var.
Onlardan kullandığın sürece hem tozdan, hem de düşme çizilme kırılma gibi etkilerden korursun telefonu.
alaka sı yok nokia yine sağlam lık ta bir numara
bence ilk defa çıkartılmayan batarya telefonu yaptılar o yüzden lumia 820 de kasa ile alakalı sorunlar çıkmaz sa dediğim doğrulanır
benim tlf de de var bir ay olmadı götürsem degişirler mi
Benimkinde Bir iki toz var ama o kadar aşırı değil
İsterseniz 444 3 665 nolu telefondan Nokia Destek hattınnı arayın ve durumu izah edin..
Twitter üzerinden destek hattını aramam gerektiğini söylediler.
- - - Eklendi - - -
o bir toz bin toz olursa sıkıntı işte..
kim ne derse desin can sıkıcı bir durum..
arkadaşlar öyle diyorsunuz da yani hiç bir telefonda duymadığımız sorunlar çıkıyor. apple fanboy falan değilim yanlış anlamayın, ben de bu telefonu almak istiyorum hatta ebayden 10 tane kılıf sipariş ettim daha telefonu almadan, o kadar da hevesliydim ama hevesim iyice kaçtı bu ne ya. bu kadar basit bi hatayı nasıl yapar koskoca nokia. kameraya toz kaçması ne demek, o fotoğraftaki olay nedir öyle, Allah aşkına tozdan görünmüyor kameranın lensi. yazık vallahi insanlar o kadar para veriyor.
bence sen cihazı hiç alma, böylece durup dururken canını sıkmış olmazsın
Ufak tefek şeylere takılmayın öyle detaylı incelerseniz her şeyde hata bulursunuz toz bu olur
En güzel kendini idare etme yöntemiUfak tefek şeylere takılmayın öyle detaylı incelerseniz her şeyde hata bulursunuz toz bu olur
ince nüans farkı var o ayarı biraz kacırınca olmuyor. Şimdi burada bir hata oluşmuş bunu tartışalım. Buna itirazım yok. Ama ortaya cıkan her hata sanki lumia920'nin kronik sorunuymuş gibi yansıtmamalıyız. Sgs3'de ilk ciktiginda bir iki kere şarjdayken patlamişti ne oldu sgs3 serisi kotumuydu ve alanlarin hepsinde bu sorun mu oluştu hayir tabi ki. Sorunları araştırarak tabi ki sorun bulursunuz. Ve olay gozunuzde buyur gider. Bugun bir iphone5 almaya karar verseniz ve acaba sorun var mı diye bir araştırsanız bırakın almayı iphone5 satan magazalarin onunden gecmezsiniz. Ama bu demek degildir ki butun iphone cihazlar sorunlu. Forum sitelerini gezerseniz ki bu dunyanin her yerindeki forumlarda aynidir sorununa care arayan derdini anlatan kullanicilar gorursunuz. Şu anda lumia920 kullanan kac kişi var aramizda. Cogu telefonu aldi bir iki gun geldi burada bilmedigini sordu ogrenicegini ogrendi artik haftada bir ya gelir bir goz atar ya da hic acmaz bile bu sayfalari. Neden. Nedeni basit adamlarin sorunu yok ki. Ornek vereyim isterseniz: phantomdll'di galiba ilk lumia920 alan arkadaşlarimizdan birisiydi. Cihaz cikana kadar hergun burada paylaşim yapip yorum yaziyordu. Şimdi nasil peki arkadaşimiz cihazini aldi sorunsuz kullaniyor ve buraya da arasira giriyor. Veya başka bir ornek AlicanL920 kardeşim. Kendisini gercek hayattan da tanirim. Haziran ayindan beri bu cihazi bekliyor. Kac gundur girmiyordu bugun bir sorunu oldu geldi sorunu cozuldu. Yani demek istedigim buraya insanlar sorunlarini anlstmak icin gelir. Yuzlerce cihaz arasindan bir kac tanesinde sorun cikabilir ve bu sanki bu telefonu her alanin telefonunda sorun cikicak demek degildir. Bu butun markalar icin gecerlidir.
ince nüans farkı var o ayarı biraz kacırınca olmuyor. Şimdi burada bir hata oluşmuş bunu tartışalım. Buna itirazım yok. Ama ortaya cıkan her hata sanki lumia920'nin kronik sorunuymuş gibi yansıtmamalıyız. Sgs3'de ilk ciktiginda bir iki kere şarjdayken patlamişti ne oldu sgs3 serisi kotumuydu ve alanlarin hepsinde bu sorun mu oluştu hayir tabi ki. Sorunları araştırarak tabi ki sorun bulursunuz. Ve olay gozunuzde buyur gider. Bugun bir iphone5 almaya karar verseniz ve acaba sorun var mı diye bir araştırsanız bırakın almayı iphone5 satan magazalarin onunden gecmezsiniz. Ama bu demek degildir ki butun iphone cihazlar sorunlu. Forum sitelerini gezerseniz ki bu dunyanin her yerindeki forumlarda aynidir sorununa care arayan derdini anlatan kullanicilar gorursunuz. Şu anda lumia920 kullanan kac kişi var aramizda. Cogu telefonu aldi bir iki gun geldi burada bilmedigini sordu ogrenicegini ogrendi artik haftada bir ya gelir bir goz atar ya da hic acmaz bile bu sayfalari. Neden. Nedeni basit adamlarin sorunu yok ki. Ornek vereyim isterseniz: phantomdll'di galiba ilk lumia920 alan arkadaşlarimizdan birisiydi. Cihaz cikana kadar hergun burada paylaşim yapip yorum yaziyordu. Şimdi nasil peki arkadaşimiz cihazini aldi sorunsuz kullaniyor ve buraya da arasira giriyor. Veya başka bir ornek AlicanL920 kardeşim. Kendisini gercek hayattan da tanirim. Haziran ayindan beri bu cihazi bekliyor. Kac gundur girmiyordu bugun bir sorunu oldu geldi sorunu cozuldu. Yani demek istedigim buraya insanlar sorunlarini anlstmak icin gelir. Yuzlerce cihaz arasindan bir kac tanesinde sorun cikabilir ve bu sanki bu telefonu her alanin telefonunda sorun cikicak demek degildir. Bu butun markalar icin gecerlidir.
İsterseniz 444 3 665 nolu telefondan Nokia Destek hattınnı arayın ve durumu izah edin..
Twitter üzerinden destek hattını aramam gerektiğini söylediler.
- - - Eklendi - - -
o bir toz bin toz olursa sıkıntı işte..
kim ne derse desin can sıkıcı bir durum..
arkadaşım ben takip ediyorum zaten o bir toz bin tane olursa ben de sorun eder gider servise veririm şuan öyle bir sıkıntım olmadığı için benim yerime senin üzülmene gerek yok kaldı ki benim işim zaten tozlu Bi iş olduğu için girmemesi mucize oluyor
empati yapıyorum senin yerine üzülmüyorum. güle güle kullanın cihazınızı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?