hiphop8
Üye
-
Konu Sahibi
-
Merhaba arkadaşlar. Daha önceden bir konu açmıştım, ne alacağıma karar verebilmek için ve Lumia 920'de karar kıldım. Şimdiyse bazı problemler var kafamda gelin birlikte bir göz atalım. Bu arada kısmetse Pazar günü alıyorum.
1- Lumia 920'nin kamerası efsane deniliyor. 8mp Pureview ve tabi ki Carl Zeiss lens. Benim şu anda N8'im var ve açıkçası 920 ile çekilmiş bir fotoğrafın kalitesini göremedim hiç tam anlamıyla. Hatırlatmak amacıyla N8'in kamerası; 12mp Carl Zeiss ve Xenon flaş. L920'ninki daha iyi bir kamera mı?
2- Lumia 920'de FM radyo yokmuş. Ben radyo dinleyen bir insanım. Bu sorunu çözmenin yolu var mı? Güncellemede radyo gelebilir mi? Veya headset ile radyo sorununu halledebilir miyim?
3- Sizin (L920 kullanan varsa) kafanıza takılan problemler varsa, benim bilmediğim, bilgilendirmenizi de rica ediyorum.
Arkadaşım benden sana tavsiye, n8 ayarında tel kullanıyorsan hiç 920 yi alma, kameraya radyoya önem veriyosan git bi 808 al bence, şahsen ben almadığıma pişmanım, tamam 920 nin kamerasıda iyi ama keskin değil, karanlık yerden güneşe tuttuğun zaman hiçbirşey göstermiyo, ben n8 den 920 ye geçiş yaptım ve biraz pişmanım, n8 beni 1 sene daha götürürmüş ama genede kendin bilirsin, karar senin.
Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim her ikinize de.
Ayrıca merak ediyorum da, eğer biliyorsanız, Google Skymap var Android'de. Böyle bir şey gelir mi acep?
arkadaşın verdiği linkteki lerin açıklamasını okuduysan aynı şey.. gökyüzünde istediğin yere tutunca orada ne varsa gösteriyor.. istediğin uygulamanın aynısı..Bunlar sanırım sadece gökyüzü haritası. Google Skymap ise telefonu tuttuğun yöne göre orada ne varsa onları gösteriyor. Symbian için bile var bu uygulama hatta şu an N8'imde var. Fakat Google'ınki kadar kullanışlı değil elbette.
arkadaşın verdiği linkteki lerin açıklamasını okuduysan aynı şey.. gökyüzünde istediğin yere tutunca orada ne varsa gösteriyor.. istediğin uygulamanın aynısı..
bir hafta once indirmistim ama hic denenedim,belki wp8 icin guncelleme gerekebilir
Yıldızları gezegenleri falanmı tanıtıyor ?
Evet aynen öyleymiş. Veri bağlantısı ve GPS kullanıyor. GPS açıkken %100 gibi bir tutturma oranı var arkadaşın. Hey maşallah, daha neler göreceğiz...
Edit: Arkadaşlar Beyaz ile Siyah arasında kaldım. Sizce hangi renk?
Beyaz da çok lüks duruyor aslında ama sanırım evet, siyah daha bir teknolojik.Kesinlikle siyahÇok daha ince ve güzel duruyor bence
Beyaz da çok lüks duruyor aslında ama sanırım evet, siyah daha bir teknolojik.
Kırmızı ve sarıya hiç bulaşmamayı düşünüyorum. Kırmızı zaten bayan tercihi gibi geliyor bana nedense.
Siyahın dezavantajı işte hocam. Şekil ama zaafiyeti var.Kırmızı ferrari kırmızısı durduğu için bayanla alakası pek yok aslında kırmızısı çok hoş heleki siyah şarj girişi siyah ekran ve siyah vidalarla çok tatlıbenim ki siyahtı ancak üst kısmı çok düz geldi bana ya kutu gibi duz bakınca güzelde ust kulaklık girişi fln biraz garip geldi
Siyahın dezavantajı işte hocam. Şekil ama zaafiyeti var.Sen şahsen hangisini tavsiye edersin? Ferrari mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?