nokia lumia 920 en iyi telefon olamaz.

[ENGİN];5231482' Alıntı:
4 çekirdek olsa çok çok ocak gibi su kaynatır pikniğe giderseniz 4 çekırdeklileri yanınızda götürün mangal yapar çay demler

- - - Eklendi - - -

++1

ismail

Üye
Şimdi resimlere baktım o ne harika bi tasarım öyle :buz:

Hafıza kartı girişi olmaması biraz kötü olmuş ama

ismail

Üye
ama 32 gb hafıza var dahili olarak

32 GB bence gayet yeterli Olmadı işlemcisi aynı olan 820 var tabi 920 kadar iyi değil ama çok önemliyse o da tercih edilebilir bence.
C6-01'de 8,32gb toplam kullanılabilir hafızam var. Uygulamalar, resimler ve videolar dahil şuan kullandığım alan sadece 6,3 gb bana yetiyor.

32gb bence de gayet yeterli.

C6-01'de 8,32gb toplam kullanılabilir hafızam var. Uygulamalar, resimler ve videolar dahil şuan kullandığım alan sadece 6,3 gb bana yetiyor.

32gb bence de gayet yeterli.

Benim müzik ve fotoğraflarım ve videolarım toplam 5 GB falan oluyor oyunlada doldursam 32 GB bitmez ama

Tepkiler: OttomaN TigeR

Benim müzik ve fotoğraflarım ve videolarım toplam 5 GB falan oluyor oyunlada doldursam 32 GB bitmez ama

ben 603ü doldurdum bi ara 8gb ile o telefonu o kadar doldurabiliyorsam lumia 920yi hayli hayli doldururum

bu arada wp8e çıkan uygulamalar falan var da hiç oyun çıkmıyor mubuna yahu

Tepkiler: kullanıcıadları

ben 603ü doldurdum bi ara 8gb ile o telefonu o kadar doldurabiliyorsam lumia 920yi hayli hayli doldururum

bu arada wp8e çıkan uygulamalar falan var da hiç oyun çıkmıyor mubuna yahu

Wp8'e özel oyunlar gelmeye başladı bile.Geçenlerde 2-3 tane gördüm öyle sadece Wp8 için olan.Oyun geliyor yav nasıl gelmiyor

arkadeaşlar bırakında türkiyeye ne zaman gelecek onu söyleyin çatladık yahu burda