Nokia Lumia 920 Ekran Büyüdü !

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 920 Ekran Büyüdü !
Arkadaşlar sabah lumiamı açmıştım royal revolt ta oyunun ekranı büyüdü yani zoom yaptı ekran ve zoomdan geri dönülmüordu. Menüye geldim sonra menüde ekranda zoomdan dolayı sadece bir tane kutucuk görünüyordu ekranda. Ordada aynı sorun vardı.Sonra telefonu kapatayım açıyım dedim ordada nokia yazısı okadar büyüktüki öyleydi işte. Yeniden başlatınca sorun geçti ama bu normal bişey mi cihazımda sorun var mı bu olayı yaşayan varmı?

- - - Eklendi - - -

Tamam arkadaşlar sorunu çözdüm kusura bakmayın korktum bir anda .Ayarlara giriyosunuz sonra erişim kolaylığı ordan ekran büyütecini kapatıyorsunuz ve bitiyor.

narnia16

narnia16

Üye
Ekrana iki parmakla çift tıkladığınızda oluyor o büyüteç açıksa.Oyun oynarken olmuştur.Korkulacak bir şey yok :oke:

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler...

omerk88

omerk88

Üye
Kardeşim tel ayarlar menüsünde erişim kolaylığı ve ekran büyüteci diye bir yer vat onu kapatman lazım yoksa her çift tıklama yaptıkça ekran büyür

braayn

braayn

Üye
evet bende az önce kapalıydı açtım ve çift tıklamada büyüdü.Telefonu kapaaç yapmadan ekranı eski haline getirmeyi bilenininz varmı ?

Lumiance

Lumiance

Üye
evet bende az önce kapalıydı açtım ve çift tıklamada büyüdü.Telefonu kapaaç yapmadan ekranı eski haline getirmeyi bilenininz varmı ?

iki parmağınla tekrar çift dokun

omerk88

omerk88

Üye
deniyorum olmuyor çift parmakla tek dokunuş çift dokunuş olmadı yada ben yapamadım .

arkadaş yukarda bahsettiğim gibi ayarlar erişim kolaylığı bölümü de ekran buyutecini kapat düzelir. Tel aç kapa yapmana gerek kalmaz