Makale_Helvetia
Üye
-
Konu Sahibi
-
tavrınızı Daha İyi Sergilerseniz Daha İyi Olur Dökülün Bakalım Falan Olmuyor :Ban:
Sorunuza Gelicek Olursak İnternette Lumia 820 Drop tests Diye Aratırsanız Mutlaka Bir Kaç Adet Videolu Sonuç Çıkıcaktır.
720den 820ye geçip hatanı telafi etmişsin sanırımkırılmama diye birşey olamaz nasıl düştüğüne de bağlı köşeyi taşa vurdun mu ekran falan kalmaz
gorilla glassın asıl amacı çizilmeye karşı dayanıklı olması diye biliyorum kırılmayı tam bilmiyorumben onu samimiyetten söyledim başka bir amacım yoktu hepimiz kardeşiz buradaişte sorun o aradım ama bulamadım soğuk testi vardı birtek o kadar. drop test,hammer test tarzı birşey bulamadım
gorilla glass falan hikaye diyorsun yani
aynen öyle telafi ettik ama ekran kalite konusuna takıldım.
gorilla glassın asıl amacı çizilmeye karşı dayanıklı olması diye biliyorum kırılmayı tam bilmiyorum
evet şu anki teknlolojiyle taş gibi ekran yapmak mümkün değil belli bi kuvvetten sonra kurtulmazgorilla glass 2 de hem çizilme hem kırılmaya karşı (belli bir kuvvete kadar) dayanıklı diye gördüm ben..videoları var internette.ama ilginçtir ki onu da kırmayı başaranlar var..biraz da şans işi bu sanırım
ekranı dert etme o kadar. düşürmezsen kırılmaz. buna garanti verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?