Hee senin ceo olman lazım. =P
Luck Star Üye Lumia 1520 V disinda hic biri.hosuma gitmiyor su telefonlarin. Bir de 525 . Birinde islemci iyi yapiyor ekran 720p . Ekran iyi oluyor gerisi dusuk
Lumia 1520 V disinda hic biri.hosuma gitmiyor su telefonlarin. Bir de 525 . Birinde islemci iyi yapiyor ekran 720p . Ekran iyi oluyor gerisi dusuk
ArMaGeDdOn_87 Üye Mr.H' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... yıl 2014 kamera da flaşı olmayan telefonu ancak nokia yapar zaten
Mr.H' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... yıl 2014 kamera da flaşı olmayan telefonu ancak nokia yapar zaten
GuiTaRisT111 Üye Mr.H' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bu bana iPhone 5C'nin reklamını hatırlattı nedense Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mr.H' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bu bana iPhone 5C'nin reklamını hatırlattı nedense Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Invoke Üye Bu şekilde çok video var bir tek 5C değil. Normal yani. Apple'a patentli bir reklam konsepti değil.
GuiTaRisT111 Üye Yok hayır öyle bir şey demedim zaten. Aklıma direk o video geldi. Demek ki çok reklam izlemiyormuşum.
Yok hayır öyle bir şey demedim zaten. Aklıma direk o video geldi. Demek ki çok reklam izlemiyormuşum.
Bay H Üye GuiTaRisT111' Alıntı: Bu bana iPhone 5C'nin reklamını hatırlattı nedense Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Benimde aklıma bu tanıtım geldiği için işsizlik yapıp etkinlik içi video çektim
GuiTaRisT111' Alıntı: Bu bana iPhone 5C'nin reklamını hatırlattı nedense Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Benimde aklıma bu tanıtım geldiği için işsizlik yapıp etkinlik içi video çektim
muhammettvurucu Üye 630 mu 525 mi? 4.5 ekran cazip ama 512mb ram nasil olur? Oyunlarda falan hala eski sikinti cekilir mi?
630 mu 525 mi? 4.5 ekran cazip ama 512mb ram nasil olur? Oyunlarda falan hala eski sikinti cekilir mi?
TurboCall Üye Her iki model 630 635 512mb ram destekliyor ve 1.2ghz işlemicisi var ayrıca 635 lte 4g destekli. İşte Gençlerin Beklediği Tanıtım. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Her iki model 630 635 512mb ram destekliyor ve 1.2ghz işlemicisi var ayrıca 635 lte 4g destekli. İşte Gençlerin Beklediği Tanıtım. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız