Haber Nokia Lumia 630 Görüntülendi! (Güncelleme: 02/04/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bence boşuna tanıtırlar özellik bakımından hiçte güzel değil

capkino06

Üye
bence boşuna tanıtırlar özellik bakımından hiçte güzel değil
lumia 1320 ye tercih edilir ve daha verimli olur diye düşünüyorum ayrıca küçük ekranlı isteyen kişilerinde tercih edebileceği bir cihaz oluyor :)Yukarıdaki boşluğu biraz yukarı almış alta sanal butonları sığdırmışda olabilirler :)

braayn

braayn

Üye
aradaşlar altaki boşluk olması lazım bakınız lg g2 e hadi çok az bıraktılar diyelim ozaman yatay oyunlarda cihazı nasıl tutacağız sıkıntı olur ama şuna katılırım sanal tuşlara geçiyorsan altta eskisi kadar çok boşluk bırakma

Warnings

Üye
Bırakılan Boşluk Kısmı Parmak İzi Okuyor Olabilir9 :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
bence alttaki boşluk olmasın. Görüntü bakımından gerçekten kötü oluyor, gerçekten..

Bay H

Bay H

Üye
4.5" 854x480 çözünürlüğe sahip ekran
Sanal menü tuşları
1 GB ram
Snapdragon 400 işlemci
Çift sim kart(lumia 635)
Windows Phone 8.1 işletim sistemi ile Nisan ayında Çin de satışa sunulması bekleniyor

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Symbianizer

Symbianizer

Üye
:tşk: haber için güzel telefonmuş :)

Rainesto

Rainesto

Üye
:tşk:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sanal navigasyon tuşlarına sahip WP8.1'li ilk cihazlardan olması beklenen RM-977 kodlu Nokia Lumia 630, FCC sertifikasyon sürecinden geçti.

Seritifikasyon belgelerinde tek sim kartlı olarak görülen cihazın, çift simli versiyonunun yalnızca belirli bölgelerde satışa sunulacağı tahmin ediliyor. @papakudioflu

Ekli dosyalar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Çin Hindistan vs vs vs ülkemize geleceğini zannetmiyorum. İnşallah en azından ön sipariş toplayıp sınırlı sayıda da olsa getirseler.

luckysleven

luckysleven

Üye
Nokia yeni bir işkence aleti yapmış kendine : )

dakamon

dakamon

Üye

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve skynet
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
620 flaşlı, 630 ise flaşsız olmuş. Nokia n'apmış anlamadım.

• Beğen
Tepkiler: skynet, PureFood ve bulutsuzgece
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
620 flaşlı, 630 ise flaşsız olmuş. Nokia n'apmış anlamadım.
flaş ve kamera tuşu kalkmış. Kapasitif butonlar da yok. Fiyatı düşürmek için gereksiz bir çok şeyi kaldırmaya çalışıyorlar. Eğer kamera düşük ışıkta başarılı çekime sahip olursa flaş çok büyük bir eksiklik olmaktan çıkacaktır.

dakamon

dakamon

Üye
flaş ve kamera tuşu kalkmış. Kapasitif butonlar da yok. Fiyatı düşürmek için gereksiz bir çok şeyi kaldırmaya çalışıyorlar. Eğer kamera düşük ışıkta başarılı çekime sahip olursa flaş çok büyük bir eksiklik olmaktan çıkacaktır.

sinler 750 800 Tl ye çıkartırlarsa yeni bir 620 vakkası olur bence

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu ve bulutsuzgece
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cihazda 4,5 inç ekran bulunuyor ve 512 MB RAM. Ayrıca ön kamera ve flaş yok. Cihazda sensör olarak sadece ivmeölçer var.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

Emre

Üye
Cihazda 4,5 inç ekran bulunuyor ve 512 MB RAM. Ayrıca ön kamera ve flaş yok. Cihazda sensör olarak sadece ivmeölçer var.
hepsi l630 l630 dual sım l635 512mb neden nokia
adam nokia l930

Invoke

Invoke

Üye

• Beğen
Tepkiler: skynet
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Şimdi Lumia 630'da yapıpta Lumia 620 ve 625'te yapamadığımız ne var? Neden 1GB RAM koymazlar anlamıyorum ki. Benim CEO olmam lazım.

Son düzenleme: