Karşılaştırma Nokia Lumia 1520, Lumia 930 ya da ONE M8 For Windows ; Tercihiniz hangisi olur?

Yeni Bir Telefon Alacak Olsanız Tercihiniz Hangisi Olur?

• Kullanılan toplam oy
    81

Invoke

Üye
Bence 930'un tasarımı çok daha hoş.

dediğim gibi iyi veya kötü demek için henüz çok erken. Daha ikinci şarjı. Ama 9 saat boyunca bekleme durumunda hiç şarj yememesi şaşırttı.

Bence de zamanla şarj süresi düşecektir. Düşmezse o telefonun optimizasyonu 8.1 + Cyan ile mükemmel demektir.
Yinede kullanılmadığın o süre içinde şarjı hiç yememesi gerçekten çok şaşırtıcı. Yani hiç kullanılmasa bile telefon kendi içinde en azından bildirimleri alıyordur da 9 saat gerçekten ciddi bir başarı.

Serhan

Üye
One m8 wp8 olanının Türkiye fiyatını sormuştum ?

One m8 wp8 olanının Türkiye fiyatını sormuştum ?
Henüz global satışına başlanmadı ve bununla ilgili bir duyuru yok maalesef. Global satışa çıkması bekleniyor ileriki zamanlarda, şu an için sadece Amerika'daki Verizon, AT&T ve T-Mobile operatörleri için satışta.

Tepkiler: Serhan

Serhan

Üye
Ortalama m8 ile aynı fiyatta olur belki..

bnce microsoft kendi yazılımının arkasında , çift işletim sistemi kullanan htcden daha çok durur. ayrıca 930 çok şık olmuş bundan ötürü L930 diyorum.

alical33

Üye
bende zaten nokia wh-920 purity kulaklık var aynu kulaklık htc de daha iyi ses veriyor beats farkı oda