Telefon Tavsiyesi Nokia Lumia 1020 & LG G2 Hangisini Tavsiye edersiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Marka Telefonu Almamı Tavsiye edersiniz

• Kullanılan toplam oy
    18

burakcan42

Üye
şimdi bu sozlukler fener uygulamaları kitaplar mhrs kitap şair imla klavuU flan flanflanflanflabflan hep uygulamadan mı sayılıyor :D
eski atari kasetleri gibi yapmışın telefonu 999999999 in 1. ama çoğu hiç birşey değil :)

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Bazılarına keşke diyorum :D:D

efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi
bence geneline keşke deme Cclaner programını yükle orda seç istenmeyenleri kolayca kaldır fazla uygula yüklemek telefonun iyi olduğunu göstermez bence

eski 6630 telefonumdada 100 den fazla aynı şekil luzumsuz şey vardı ama işte 6630 şimdi diyemeyiz süper diye

kahraman333333

kahraman333333

Üye
1020

turgutilbars

turgutilbars

Üye
şimdi bu sozlukler fener uygulamaları kitaplar mhrs kitap şair imla klavuU flan flanflanflanflabflan hep uygulamadan mı sayılıyor :D
eski atari kasetleri gibi yapmışın telefonu 999999999 in 1. ama çoğu hiç birşey değil :)
Benim amacım herkese yardımcı olmak. Kimsenin aldığı cihazdan pişman olmasını istemem.
Evet üşenmedim;çok uzun süre önce iphone kullanırken ki açtığım konuların resimlerini atıyorum.
Tarihlere dikkat edip şöyle bir okumanızı tavsiye ediyorum. Dediğim gibi bizde yalan dolan yok.

Konular iphoneyardım forumunda açılmıştır. Bu saatten sonra kimin hangi telefon aldığı pek ilgilendirmiyor.
Herkese HTC CEO su turgutilbars dan selamlar. Fesupanallah...

efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi
önerilerin için teşekkür ederim

Invoke

Invoke

Üye
s3'ün 3-4 saniyede giriyormuş rehbere. Diğer s3lere göre hızlıymış. :ehe

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve GuiTaRisT111
xmustx

xmustx

Üye
G2 ve oyumu kullandım gördümki lumıa açık ara geride.düşüncen nedir ?

efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi
G2 ve oyumu kullandım gördümki lumıa açık ara geride.düşüncen nedir ?

benimde aklımda G2 var ama G3 haziran sonuna kadar gelirse yani ben yurt dışına çıkmadan gelirse ve uygun olursa G3 alırım

Invoke

Invoke

Üye
G3 32GB 2300TL.

efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi
evet bence şuanki Sony Z2 - Samsung S5 - Phohone S5 - HTC One nin son medeli yani bence piyasadaki en hoş kullanışlı ve güzel telefon G3