Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiNokia Lumia 1020 & LG G2 Hangisini Tavsiye edersiniz
Sponsorlu Bağlantılar
burakcan42
Üye
şimdi bu sozlukler fener uygulamaları kitaplar mhrs kitap şair imla klavuU flan flanflanflanflabflan hep uygulamadan mı sayılıyor
eski atari kasetleri gibi yapmışın telefonu 999999999 in 1. ama çoğu hiç birşey değil
turgutilbars
Üye
Bazılarına keşke diyorum
efsane_6868
Üye
Konu Sahibi
bence geneline keşke deme Cclaner programını yükle orda seç istenmeyenleri kolayca kaldır fazla uygula yüklemek telefonun iyi olduğunu göstermez bence
eski 6630 telefonumdada 100 den fazla aynı şekil luzumsuz şey vardı ama işte 6630 şimdi diyemeyiz süper diye
şimdi bu sozlukler fener uygulamaları kitaplar mhrs kitap şair imla klavuU flan flanflanflanflabflan hep uygulamadan mı sayılıyor
eski atari kasetleri gibi yapmışın telefonu 999999999 in 1. ama çoğu hiç birşey değil
Benim amacım herkese yardımcı olmak. Kimsenin aldığı cihazdan pişman olmasını istemem.
Evet üşenmedim;çok uzun süre önce iphone kullanırken ki açtığım konuların resimlerini atıyorum.
Tarihlere dikkat edip şöyle bir okumanızı tavsiye ediyorum. Dediğim gibi bizde yalan dolan yok.
Konular iphoneyardım forumunda açılmıştır. Bu saatten sonra kimin hangi telefon aldığı pek ilgilendirmiyor.
Herkese HTC CEO su turgutilbars dan selamlar. Fesupanallah...
efsane_6868
Üye
Konu Sahibi
önerilerin için teşekkür ederim
Invoke
Üye
s3'ün 3-4 saniyede giriyormuş rehbere. Diğer s3lere göre hızlıymış.