Haber Nokia İsmi Lumia'ların Üzerinden Kalkmayacak Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: emz, suyunsesi, dakamon ve 1 kişi daha

ArMaGeDdOn_87

Üye
Arka tarafında Microsoft Mobile yazan ilk Lumia donanım ve teknoloji açısından ortalığı sallayacak bir Lumia olacaktır.
Buna emin olabilirsiniz :kıskıs:
bu cihaz tahminen şubat ayında ve 925 in aynı tasarımı ile çıkacak herhalde ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

ArMaGeDdOn_87

Üye
Ekim sonunda Barcelona'daki TechEd etkinliğinde de patlatabilirler :hmmm
Çünkü Şubat oldukça uzak bir tarih...
Ben 930 un satışlarını etkiler diye o tarih te düşündüm ama Note 4 iPhone 6 Sony Z3 e karşılık vermek için de ekim mantıklı gözüküyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows Phone 8.1 Update2 Preview Eylül ayında verilirse Mclaren da Ekim ayında duyurulabilir. Ama benim tahminim cihazı tanıtıp üzerinden çok geçmeden satışa sunmak isteyeceklerdir. Bu durumda cihaz duyurusu da biraz gecikebilir fakat yine de tatil sezonuna yetiştirmeleri lazım yoksa satışları olumsuz etkilenir.

csH

csH

Üye
İster Nokia yazsın isterse Microsoft farketmez ama 930a olan desteği etkiler mi merak ettiğim bu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
dakamon

dakamon

Üye
Bence öncelikle 925 in ileri tasarımını baz alan bir model yapmaları ve cihaza günümüzün üst seviye cihazlarda olan özelliklerini koysunlar bide ekim zamanı çıkarsınlar cristmas ta iyi satar :D

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve bozokluht
...decode...

...decode...

Üye
    Konu Sahibi

Nokia'dan jet hızıyla açıklama geldi bu konu hakkında, net bir dille yalanlıyorlar iddiaları. 2015'in ilk aylarında kim yalan söylüyor göreceğiz :kıskıs:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Nokia'dan jet hızıyla açıklama geldi bu konu hakkında, net bir dille yalanlıyorlar iddiaları. 2015'in ilk aylarında kim yalan söylüyor göreceğiz :kıskıs:
Valla bu piyasa için sert bir açıklama olmuş. Hele şu "biz 150 yıl önce kağıt fabrikasıydık, her teknolojiyle yeniden doğduk " demesi iyiydi. Var bir bildikleri demekki. Biz daha ölmedik diyorlar.

...decode...

...decode...

Üye
    Konu Sahibi
Valla bu piyasa için sert bir açıklama olmuş. Hele şu "biz 150 yıl önce kağıt fabrikasıydık, her teknolojiyle yeniden doğduk " demesi iyiydi. Var bir bildikleri demekki. Biz daha ölmedik diyorlar.
Mark Twain'den alıntı yaptıkları kısım da baya iddialı. " Bizim öldüğümüze dair raporlar tamamıyla abartıdır. "

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Peki ne olacak şimdi piyasada büyük şirketler içinde bence sonuncular

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Peki ne olacak şimdi piyasada büyük şirketler içinde bence sonuncular
Sence öyle ama gerçekte çok farklı. Bir kere inanılmaz bir patent havuzu var Nokia'nın. Ayrıca şu anda Siemens hisselerini de satın aldıktan sonra dünyanın bir numaralı 4G şebeke firması oldular Ayrıca Finlandiya'da 5g testlerine başladılar. Son olarak HERE servisleri alanında hala rakipsiz.

Yani her An her şeyi yapacak potansiyele sahipler.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Umarım dediğin gibi olur şu sıralar tüm cihazlar bizi hayal kırıklığına uğratmıyor mu sizce de

Neden hayal kırıklığına uğratsınki? 700-800 liraya canavar gibi cihazlar alabiliyoruz. Gidip 2000-2500 lira vermiyoruz sonuçta.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Sence öyle ama gerçekte çok farklı. Bir kere inanılmaz bir patent havuzu var Nokia'nın. Ayrıca şu anda Siemens hisselerini de satın aldıktan sonra dünyanın bir numaralı 4G şebeke firması oldular Ayrıca Finlandiya'da 5g testlerine başladılar. Son olarak HERE servisleri alanında hala rakipsiz.

Yani her An her şeyi yapacak potansiyele sahipler.

Haklısın o boyutta öyle olabilir ben nokia'yı sadece navigasyonu için seçtim ilk 6210 navigatör vardı numarası yanlış değilse sonra N8 ve 920 ama şunu söyleyebilirim N8 navigasyonu daha pratik hele yürümede bunda araba yolundan yürütüyor bunu defalarca daha önce de söylemiştim esas konuya gelince en gerideler dediğim çevremde iphone samsung sony den sonra Nokia tercih konusu

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
...decode...

...decode...

Üye
    Konu Sahibi

:hmmm

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
o açıdan demedim. mesela 1020 ortada kaldı gibi oldu. 10 numara kamera teknolojisi var ama işlemci eski kaldı. bunu kastediyorum

maalesef satış politikası böyle bir veya birkaç özellikle eski sistemi satarsın

Üst Alt