...decode...
Üye
İlk sen alırsan " exclusive " haber olarak geçersin abi portalaO kaynaklardan bilgi almaya çalışan bir tek Tom değil.![]()
The Verge'den falan farkımız olmuş olur.İlk sen alırsan " exclusive " haber olarak geçersin abi portalaO kaynaklardan bilgi almaya çalışan bir tek Tom değil.![]()
The Verge'den falan farkımız olmuş olur.Öyle çok haberim var benim. Wpcentral'da, wmpoweruser'da yayınlananİlk sen alırsan " exclusive " haber olarak geçersin abi portala![]()

bu cihaz tahminen şubat ayında ve 925 in aynı tasarımı ile çıkacak herhalde ?Arka tarafında Microsoft Mobile yazan ilk Lumia donanım ve teknoloji açısından ortalığı sallayacak bir Lumia olacaktır.
Buna emin olabilirsiniz![]()
bu cihaz tahminen şubat ayında ve 925 in aynı tasarımı ile çıkacak herhalde ?

Ben 930 un satışlarını etkiler diye o tarih te düşündüm ama Note 4 iPhone 6 Sony Z3 e karşılık vermek için de ekim mantıklı gözüküyorEkim sonunda Barcelona'daki TechEd etkinliğinde de patlatabilirler
Çünkü Şubat oldukça uzak bir tarih...
Windows Phone cihazların modeli farkı yok destek için.İster Nokia yazsın isterse Microsoft farketmez ama 930a olan desteği etkiler mi merak ettiğim bu
Valla bu piyasa için sert bir açıklama olmuş. Hele şu "biz 150 yıl önce kağıt fabrikasıydık, her teknolojiyle yeniden doğduk " demesi iyiydi. Var bir bildikleri demekki. Biz daha ölmedik diyorlar.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nokia'dan jet hızıyla açıklama geldi bu konu hakkında, net bir dille yalanlıyorlar iddiaları. 2015'in ilk aylarında kim yalan söylüyor göreceğiz![]()
Mark Twain'den alıntı yaptıkları kısım da baya iddialı. " Bizim öldüğümüze dair raporlar tamamıyla abartıdır. "Valla bu piyasa için sert bir açıklama olmuş. Hele şu "biz 150 yıl önce kağıt fabrikasıydık, her teknolojiyle yeniden doğduk " demesi iyiydi. Var bir bildikleri demekki. Biz daha ölmedik diyorlar.
Sence öyle ama gerçekte çok farklı. Bir kere inanılmaz bir patent havuzu var Nokia'nın. Ayrıca şu anda Siemens hisselerini de satın aldıktan sonra dünyanın bir numaralı 4G şebeke firması oldular Ayrıca Finlandiya'da 5g testlerine başladılar. Son olarak HERE servisleri alanında hala rakipsiz.Peki ne olacak şimdi piyasada büyük şirketler içinde bence sonuncular
Umarım dediğin gibi olur şu sıralar tüm cihazlar bizi hayal kırıklığına uğratmıyor mu sizce de
Sence öyle ama gerçekte çok farklı. Bir kere inanılmaz bir patent havuzu var Nokia'nın. Ayrıca şu anda Siemens hisselerini de satın aldıktan sonra dünyanın bir numaralı 4G şebeke firması oldular Ayrıca Finlandiya'da 5g testlerine başladılar. Son olarak HERE servisleri alanında hala rakipsiz.
Yani her An her şeyi yapacak potansiyele sahipler.
o açıdan demedim. mesela 1020 ortada kaldı gibi oldu. 10 numara kamera teknolojisi var ama işlemci eski kaldı. bunu kastediyorumWindows Phone cihazların modeli farkı yok destek için.
o açıdan demedim. mesela 1020 ortada kaldı gibi oldu. 10 numara kamera teknolojisi var ama işlemci eski kaldı. bunu kastediyorum