Haber Nokia İsmi Lumia'ların Üzerinden Kalkmayacak Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

ErenMSC

Üye
Olmamış. Çok belli oluyor. :)

Haber için teşekkürler arkadaşlar. Microsoft çok doğru stratejik hamleler yapıyor. İki marka iki kesimi birden memnun edecektir.
Yok öyle ugrasmadım aslında :) PS ile aynısı yapılabilir :ehe

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Nokia ismini kullanmak bir yana dursun ileride daha kaliteli telefon çıkartacakları kesin galiba.

Hasand.

Hasand.

Üye
Nokıa işini bilir Xd

technocu1

Üye
Nokia Forever...

Bay H

Bay H

Üye
Lumia 730 ve 830 modellerinin Nokia markası ile çıkan son cihaz oldukları düşünülüyor. Bundan sonra çıkacak cihazlarda Microsoft ibaresini görmeye başlayacağımız belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: emz, Murat Alper, Serhan ve 1 kişi daha
...decode...

...decode...

Üye
    Konu Sahibi
930'un ilk çıktığı zamanlarda da bu muhabbet çok yapıldı :kıskıs: Ben Microsoft'un kolay kolay Nokia logosunu kaldırmayacağını düşünüyorum açıkçası, uygulama isimlerinde değişiklikler yapıldı ama marka değerini kaldırmak kullanıcılar üzerinde olumsuz düşüncelere sebebiyet verebilir.

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Kalite Microsoft Mobile'da ise Microsoft Mobile kullanırım Bence isim tartışması saçma

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
930'un ilk çıktığı zamanlarda da bu muhabbet çok yapıldı :kıskıs: Ben Microsoft'un kolay kolay Nokia logosunu kaldırmayacağını düşünüyorum açıkçası, uygulama isimlerinde değişiklikler yapıldı ama marka değerini kaldırmak kullanıcılar üzerinde olumsuz düşüncelere sebebiyet verebilir.

Bundan sonraki modeller Microsoft Lumia olacak.

• Beğen
Tepkiler: emz, Bay H ve ...decode...

Emre

Üye
Microsoft Skydrive adını Onedrive olarak Değiştirmişti
Bakalım Microsoft > Nokia Tamamen Silecek mi ?

dakamon

dakamon

Üye
Göreceğiz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Microsoft Skydrive adını Onedrive olarak Değiştirmişti
Bakalım Microsoft > Nokia Tamamen Silecek mi ?

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu artık bir soru değil.
Hemen hemen kesinleşti.
Son çeyrekle birlikte (Amerika'da Holiday Season/Tatil-Bayram Sezonu dediğimiz Ekim sonlarından-Yılbaşına kadar olan dönemle birlikte) çıkacak yeni telefonlarda artık Microsoft Lumia ismini göreceksiniz.

Nokia adıyla çıkan son telefonlar Nokia Lumia 830 ve Nokia Lumia 730/735 oldu.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Serhan

Serhan

Üye
somuru: Efsane sona eriyor Nokia...Yani önde nokia yazmayacak Microsoft mu yazacak :hmmm
Painte geçelim hemen :eller:
Yada ps ye :eller:
@bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nokia'nın son etkinlikte üst düzey bir telefon tanıtmamasının sebebi hem Lumia 930'un henüz çok taze olması, hem de Microsoft'un bundan sonraki amiral gemiyi kendi adıyla çıkararak akıllı telefon piyasasına flaş bir giriş yapmak istemesi.

Tahminimce pek çok kişinin beklediği yeni teknolojileri bu Microsoft markalı cihazda göreceğiz.
Ertelenen McLaren, derlenip toparlanmış olarak Microsoft markasıyla karşımızda olacak :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: emz
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence sadece lumia olsun(.bkz.iphone):)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Abi bari 3310i çıksın son olarak ne olacak bir jest olsun :)

Serhan

Serhan

Üye
Benim anlamadığım şu ; şimdi telefonların ön yüzünde noıkia yerine microsoft mu yazacak yada iphone gibi birşey yazmayacak ?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ben isme bakmam benim için kalite,verimlilik önemli

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

westmoreland

westmoreland

Üye
Bence bu zaman alır. Sebebi ise o kadar nokia telefon çıkarıp bir çırpıda bunları çöpe mi atacak? Ben şahsen yeni telefon çıkarıp önünde "Microsoft" yazısını eklerlerse elimdeki nokia'yı atarım. Markası olmayan bir şey mi kullanacağım (: Bir çok insanda Microsoft yazısı varken gidip Nokia almaz bence. Hani eskidi hesabı. Nokia adının değişeceğini sanmıyorum. Ayrıca Windows Phone Nokia'yı almadı. Nokia'nın Windows Phone bölümünü satın aldı. Bu yüzden Nokianın değişeceğini düşünmüyorum

Üst Alt