Haber Nokia İsmi Lumia'ların Üzerinden Kalkmayacak Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Bence bu zaman alır. Sebebi ise o kadar nokia telefon çıkarıp bir çırpıda bunları çöpe mi atacak? Ben şahsen yeni telefon çıkarıp önünde "Microsoft" yazısını eklerlerse elimdeki nokia'yı atarım. Markası olmayan bir şey mi kullanacağım (: Bir çok insanda Microsoft yazısı varken gidip Nokia almaz bence. Hani eskidi hesabı. Nokia adının değişeceğini sanmıyorum. Ayrıca Windows Phone Nokia'yı almadı. Nokia'nın Windows Phone bölümünü satın aldı. Bu yüzden Nokianın değişeceğini düşünmüyorum

Telefonları üreten birim yani "Cihazlar ve Servisler" bölümü artık Microsoft'un cihazları Nokia değil Microsoft üretiyor artık.

Ayrıca şuanda Özgür abinin de yukarı paylaşmış olduğu görselde her şey açıkça anlaşılmakta. Nokia devri bitmek üzere.

Ek olarak markası olmayan bir şey kullanmayacaksanız. Cihazınıza ait destek Microsoft tarafından sağlanmakta zaten şuanda.

westmoreland

westmoreland

Üye
Telefonları üreten birim yani "Cihazlar ve Servisler" bölümü artık Microsoft'un cihazları Nokia değil Microsoft üretiyor artık.

Ayrıca şuanda Özgür abinin de yukarı paylaşmış olduğu görselde her şey açıkça anlaşılmakta. Nokia devri bitmek üzere.

Ek olarak markası olmayan bir şey kullanmayacaksanız. Cihazınıza ait destek Microsoft tarafından sağlanmakta zaten şuanda.
Olmaz demiyorum ama bence zamanı vardır. Ne bileyim. Garip olmaz mı (: Neyse bekleyip göreceğiz. Belki telefonları toplatıp Adını basıp geri yollarlar falan :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
cihazlarda Nokia Yerine Lumia tescilli marka olacak. Yani Microsoft olmayacak. Sadece cihazın içindeki etikette Üretici adı Microsoft Mobile olacak ki zaten şu anda çıkan Lumia 830/735 ve 730'da bu şekilde.

westmoreland

westmoreland

Üye
cihazlarda Nokia Yerine Lumia tescilli marka olacak. Yani Microsoft olmayacak. Sadece cihazın içindeki etikette Üretici adı Microsoft Mobile olacak ki zaten şu anda çıkan Lumia 830/735 ve 730'da bu şekilde.
Bu şekilde olur kabulümdür. Ama gidipte sağına soluna Microsoft yazıp, Nokia yazısını kaldırırsan bu şekilde olan cihazları öldürürler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ayrıca tarihe karışan sadece Nokia değil. Windows Phone markası da kalkıyor.

• Beğen
Tepkiler: emz, Murat Alper ve Bay H
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu şekilde olur kabulümdür. Ama gidipte sağına soluna Microsoft yazıp, Nokia yazısını kaldırırsan bu şekilde olan cihazları öldürürler.
Surface'lerin herhangi bir yerinde Microsoft yazısını gördün mü?

• Beğen
Tepkiler: emz ve 4MaGuS
ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Bizde bi 930 alır, NOKIA sevgimizi kalbimizde yaşatmaya devam ederiz :pro:

NOKIA 'Connecting People'
Unutursak kalbimiz kurusun!!! somuru:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dakamon

dakamon

Üye
Windows Phone ne olacak? Ona da mı yeni isim bulacaklar

...decode...

...decode...

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: papakudioflu
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows Phone ne olacak? Ona da mı yeni isim bulacaklar

Windows şeklinde geçecektir büyük ihtimalle sistemlerin birleşmesi olayından dolayı.
aynen öyle Windows olarak geçecek. Tabi Windows for Phone veya Windows for PC olarak ilk zamanlar anılacak. Zira Windows , Windows RT ve Windows Phone direk olarak birleşmeyecek. İlk birleşme RT ve Phone arasında olacağı için bu iki takı kalkacak. Malum tablette Windows Phone olmaz:)

• Beğen
Tepkiler: emz
Serhan

Serhan

Üye
:hmmm

bozokluht

bozokluht

Üye
Nedense üzüldüm kalkacağını duyunca :agla2:

• Beğen
Tepkiler: Serhan
...decode...

...decode...

Üye
    Konu Sahibi
Tabii ki buradaki birçok kullanıcı için kolay değil yıllardır beğendiğimiz ve sevdiğimiz bir markanın etiketinin tamamen kalkacağını duymak. Çoğumuz sistemin güzelliğinden veya getirdiklerinden dolayı da seçtik ama sanıyorum ki " Nokia " ismi de etkili olmuştur herhalde ama bu değişimin daha hayırlı olacağını da düşünüyorum. Microsoft bakmışsınız kendi adıyla çıkaracağı ilk ürünlerini ve sonraki ürünlerini daha iddialı donanımlarla çıkarır kullanıcıları kazanmak amacıyla. (Her ne kadar sistemin çok donanım ihtiyacına gerek duymadığını düşünürsek bile)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tabii ki buradaki birçok kullanıcı için kolay değil yıllardır beğendiğimiz ve sevdiğimiz bir markanın etiketinin tamamen kalkacağını duymak. Çoğumuz sistemin güzelliğinden veya getirdiklerinden dolayı da seçtik ama sanıyorum ki " Nokia " ismi de etkili olmuştur herhalde ama bu değişimin daha hayırlı olacağını da düşünüyorum. Microsoft bakmışsınız kendi adıyla çıkaracağı ilk ürünlerini ve sonraki ürünlerini daha iddialı donanımlarla çıkarır kullanıcıları kazanmak amacıyla. (Her ne kadar sistemin çok donanım ihtiyacına gerek duymadığını düşünürsek bile)

Arka tarafında Microsoft Mobile yazan ilk Lumia donanım ve teknoloji açısından ortalığı sallayacak bir Lumia olacaktır.
Buna emin olabilirsiniz :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: emz, ...decode... ve Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Ve işletim sistemi windows phone değil ortamlar birleşiyor windows olacak :)

...decode...

...decode...

Üye
    Konu Sahibi
Arka tarafında Microsoft Mobile yazan ilk Lumia donanım ve teknoloji açısından ortalığı sallayacak bir Lumia olacaktır.
McLaren kod adlı cihaz değil mi :kıskıs: O cihazın tüm teknoloji otoriteleri tarafından haftalarca konuşulacak bir cihaz olacağı aşikar bence de.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Umarım dediğin gibi olur şu sıralar tüm cihazlar bizi hayal kırıklığına uğratmıyor mu sizce de

...decode...

...decode...

Üye
    Konu Sahibi
Tom Warren'dan da konu hakkında şöyle bir bilgi geldi az önce. Microsoft'a yakın kaynakların bu konuyla alakalı bir şey paylaşmadıklarını söylemiş, büyük ihtimalle haberin çıkmasından sonra kaynaklarla kontak kurmaya çalıştı ama o da bir şey öğrenemedi :kıskıs:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tom Warren'dan da konu hakkında şöyle bir bilgi geldi az önce. Microsoft'a yakın kaynakların bu konuyla alakalı bir şey paylaşmadıklarını söylemiş, büyük ihtimalle haberin çıkmasından sonra kaynaklarla kontak kurmaya çalıştı ama o da bir şey öğrenemedi :kıskıs:

O kaynaklardan bilgi almaya çalışan bir tek Tom değil. :kop:

• Beğen
Tepkiler: emz

Üst Alt