Haber Yeni Amiral Gemisi Nokia 9 AnTuTu Uygulamasında Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Yeni Amiral Gemisi Nokia 9 AnTuTu Uygulamasında Ortaya Çıktı


Android işletim sistemi kullanmaya başlayarak piyasaya geri dönen Nokia yeni modelleri ile uygun fiyata kaliteli donanım sunarak kullanıcıların bir hayli ilgisini çekmeyi başardı. Şimdi ise tepe model olarak yer alması beklenen üst düzey özelliklerin bulunduğu Nokia 9 cihazı dünyaca ünlü test uygulaması olan AnTuTu üzerinde ortaya çıktı.

https://www.maxicep.com/nokia-9-8gb-ramle-geekbenchte-ortaya-cikti
Nokia 9, 8GB RAM’le Geekbench'te Ortaya Çıktı
Daha önceki sızıntılar bize cihazın 8GB RAM ile beraber geleceğini gösterse de son gelen bilgiler cihazın 4GB RAM ile beraber geleceğini gösteriyor. Kim bilir belkide Nokia 9 hem 8GB hemde 4GB RAM bulunan iki farklı varyant ile beraber piyasaya sunulur.



Snapdragon 835 yonga seti bu noktada emin olduğumuz tek özellik diyebiliriz. Ancak yeni gelen sızıntılar bize Nokia 9 modelinde QHD çözünürlüğe sahip bir ekranın bulunacağını gösteriyor. İddiaya göre yeni amiral gemisi Nokia 9 modeli Nokia 6 ekranından daha küçük fakat 5.3 inç çapraz görüntüye sahip olacak.

Kamera tarafında 13MP çift ana kamera ve 13MP ön kameranın cihazda yer alacağını görüyoruz. Video çözünürlük bilgisi şuanda yer almasa da Nokia 9'un kamerasının 4K 2160p video çekmesini bekliyoruz. Nokia 9, temmuz ve eylül arasında resmi olarak ortaya çıkacak. Nokia'nın daha fazla RAM ile donatılmış farklı bir Nokia 9 modelini de piyasaya sürmesini bekleyebiliriz.

Şuan için elimizde bulunan en net ve sızdırılan en sağlam bilgi bu AnTuTu görüntüsüdür. Elbette ilerleyen günlerde cihazın tanıtımının yaklaşması ile beraber cihaz görselleri ve cihaz özellikleri hakkında çok daha fazla bilgiye sahip olabileceğiz
Yeni Amiral Gemisi Nokia 9 AnTuTu Uygulamasında Ortaya Çıktı
 


Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
ulan N9 'un ekmeğini yemeye doyamadı bu karaktersiz firma. Android ile de bat, beter ol Nokia....
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
ulan N9 'un ekmeğini yemeye doyamadı bu karaktersiz firma. Android ile de bat, beter ol Nokia....
Ülkemizde ki satış performansını merak ediyorum eski günlerini yakalayacak mı bakalım ( ülkemizde )
 
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve ___kaptan___


Üst Alt