StartTheGame
Üye
Bunlar birbirini yesinler hiç umurumda değil. Bunların savaşı bize yarayacak nasılsa
Bu arada Nokia androide geçerse megoodan sonra ki en büyük pişmanlığını ve hüsranı yaşar. Kesinlikle Jolla ile devam etmeli diyorum......
Bknz:Windows PhoneTipik android kullanıcısı... 5 yılınız var kardeşim tadını çıkarın 3-4 yıl sonra yıl sonunda can çekişecek android
kim kime muhtaç mış göreceksiniz. bakalım Microsoft tek başına ne yapacak? wp7 hepiniz biliyorsunuz açıklamaya gerek yok?Muhtaç olduğun birine yüz çevirmek saçma
Objektif baktım mı ms nokia'dan nasıl muhtaç kalacak düşünemiyorum.kim kime muhtaç mış göreceksiniz. bakalım Microsoft tek başına ne yapacak? wp7 hepiniz biliyorsunuz açıklamaya gerek yok?
Nokia'nın eski ceo'su elop nokia'yaya gönül vermiş kişilerin en sevmediği insandır. Elop'un baştan beri nokia'yı ms'ye satma çabasında olduğu iddiaları var ortada. Meego'yu sonlandıran kişide odur sanırsam. Bir tür truva atı gibi olduğu iddia edildi. elop şuanda ms'de çalışıyor ve bu konuda daha fazla bilgiyi kesinlikle emre aktaş arkadaşımızdan alabilirsin.Benim anlamadigim nokta su, madem Nokia Microsoft´tan memnun degildi ve ya degil, nicin telefon sektörünü Microsofta satti ?
Nokia'nın eski ceo'su elop nokia'yaya gönül vermiş kişilerin en sevmediği insandır. Elop'un baştan beri nokia'yı ms'ye satma çabasında olduğu iddiaları var ortada. Meego'yu sonlandıran kişide odur sanırsam. Bir tür truva atı gibi olduğu iddia edildi. elop şuanda ms'de çalışıyor ve bu konuda daha fazla bilgiyi kesinlikle emre aktaş arkadaşımızdan alabilirsin.
Evet @Emre aktaş seni şöyle yavaştan piste alalım
Buradaki çoğu kullanıcı biliyor ki birazdan buraya kesinlikle bir kullanıcı yorum yapacak(kim olduğunu çok iyi biliyorsunuz)
Tipik android kullanıcısı... 5 yılınız var kardeşim tadını çıkarın 3-4 yıl sonra yıl sonunda can çekişecek android
Bknz:Windows Phone
yaa öyle 620n bozulunca gidip replika note 4 alırsan anında tipik android kullanıcısı(!) damgasını yersin, kimse 620yi ve wp sistemini köküne kadar savunduğunu hatırlamaz bile :PLa bu bana tipik android kullanıcısı dedi ya!!! Güleyim mi, ağlayayım mı bilemedim şimdi
Bak Androidçi arkadaşım bile neci olduğumu biliyor
Bence sen 2 seneye yönelik mesajlarıma göz at sonra konuşuruz olur mu?!!
Bozulmak mı?yaa öyle 620n bozulunca gidip replika note 4 alırsan anında tipik android kullanıcısı(!) damgasını yersin, kimse 620yi ve wp sistemini köküne kadar savunduğunu hatırlamaz bile :P
Abi galiba sen telefon dayanıklı diye duvar çivisi falan mı çaktınBozulmak mı?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam bir şeyin üzerinemi çakıldı o telefonun hali ne öyleBozulmak mı?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi galiba sen telefon dayanıklı diye duvar çivisi falan mı çaktın
Hocam bir şeyin üzerinemi çakıldı o telefonun hali ne öyle
Abi 1520 güzel ya şu ana kadar 820 920 925 kullandım ama şuan 1520 kullanıyorum büyük ekran keyfi gerçekten mükemmel. Bide tvye ekranı yansıtırsan oyunlar filmler dahada güzel oluyor.Birisi üzerine palet indirmiş sivri tarafı denk gelmiş sanırım masraf çok yaptırmadım. Yaza kadar emaneten replika Note 4 aldım. Yazın 1520 alacağım nasılsa.
burayı okuman yeterli olacaktır > Haber - Nokia-symbian neden öldü - MaxiCepBenim anlamadigim nokta su, madem Nokia Microsoft´tan memnun degildi ve ya degil, nicin telefon sektörünü Microsofta satti ?
yeni ceoda çok iş varNokia herhalde kendine dönmeye başladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?