Nokia E72 ve Turkcell yazılım sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

flowest

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 ve Turkcell yazılım sorunu
Merhaba;

Nokia E72 telefonumda devamlı turkcell in logosunu ve müziğini duymaktan bıktım, nasıl kaldıracağım hakkında hiç bir yazıda bulamadım sürümü güncelleştirmeyi denedim oda olmadı aynen yerinde duruyor bu sorunu nasıl engelliyebilirim?

Bir başka sorun ise Wlan taramasını kapatmama rağmen ikide bir wlan lar bulundu demekte bunu nasıl çözebilirim?

pasamurat

pasamurat

Üye
telefon maillerinizi cebinize hemen almak için tasarlandığından ekranda devamlı wlan ağı ara yazısıyla karşılaşılıyor. bundan rahatsızsanız ana menüden e-postaya girin ordan da ayarlar kısmından eklediğiniz postanızın ayarlarına girerek, ne zaman senk. edilsin kısmından, telefonun mailinizi güncelleyeceği gün saat ve aralığı seçin. sadece istediğiniz aralıkta bağlantı isteyecektir tel.

trcelle gelince benim de aynı. temalar ekran koruyucu vb. kalkıor ama açıp kapatınca turkcelle bağlana hayata kalıyor. o da o kadar rahatsız edici değil....

tarkanCAner

Üye
bu turkcell olayıında siz telefonunuzu turkcell kampanyalarından biriyle aldığınız için mi ??
yoksa olmaması lazım boyle birşey.. bende e72 alıcam yakın zamanda bi görüntü yukleyebılırmsınız bu durum u gosteen

futbol123

futbol123

Üye
hard format atmayı dene

Sailorr

Üye
hard/soft/fabrikasyon ayarlara geri dön ne yaparsan yap, telefon turkcell ayarlı oluyor. turkcell için özel yapılmış bir cihaz gibi. enteresan olan ben vatandan satın aldım. satın alma sırasında da, vatan bilgisayar web sitesinde de bu cihaz turkcell kampanyalıdır. fabrikasyon ayarlara döndüğünüzde bile turkcell li olur demediler. helloOX gibi birşeyle ayarlanabilirmi? Bilgisi olan varmı? Flashla olmuyor, ürünkodu bile E72-1 zaten, neden -1??

tarkanCAner

Üye
bende yurtdışından gelen bı tel vardı açılırken vodafone yazısı çıkıyorduu sonra ben nokıa nın sayfasından program indirip telefona yenı versıyon yukledımm o sorun kalkmıştı tamamen dili de almancaydı dilide türkçe olmuştu yanı telefoncuya vereceğim paradan kurtarmıştım sende dene istersenn en fazla yarım saatını alacak olan birseyy zaten program sana neler yapacağını aşama aşama türkçe sekılde soyluyorr

bronxanarchy

bronxanarchy

Üye

denedım turkcellden kurtuldum tavsıye ederım ( dikkatli yapalım telefon zarar gorebılır )

arassss

Üye
merhabalar arkadaşım bugün bir E72 aldım ve büyük bir eşşeklik edip yazılım güncellemesi yaptım bu eski sürüme dönme işini nasıl yaptınız nokianın sitesiden bana kısaca bi anlatın nolur çıldırıcam telefon güncelleştirmeden sonra ingilizce oldu ve dil seçeneklerinden artık türkçe yok lütfen yardım edin bana..

yafess

yafess

Üye
kardeş yazılım yüklet nokia şhoptan

emre.ilker

Üye
@bronxanarchy, veya bir başkası cevaplarsa da sevinirim:

Verdiğiniz linkteki yazıları okudum, fakat bir sorum olacak; en kısa sürede yanıtlarsanız sevinirim.
Bahsedilen işlemlerin sonunda telefonun içindeki benim yüklediğim uygulamalar, kartvizitlerim, ayarlar v.s. siliniyor mu, yoksa telefon update edilmiş gibi mi oluyor?

usonay

usonay

Üye
Arkadaşlar kodu değiştirdiğimizde garantiden çıkma gibi bir sorun var mı? donanım haberde biri yok demiş ama dayanağı varmı? bilgi verebilirseniz sevinirim.

diabolik06

diabolik06

Üye
ben güvenemedim bu işlemi yapmaya, şimdilik normal kullanıyorum pek bi zararı yok bu trkcll le baglan hayata sesi we yazısı açılıp kapanırken :D temayı da değiştirirsek görmeyiz pek, ben böle kullanıcam :D

king00

Üye
bende de e72 var, dün aldım daha. güncelleştirme yapmayı da düşünmüyorum, çünkü telefonun bir eksiği yok şuan için benim gözümde, gayet de hızlı, turkcell logosu sesi falan da yok. güncelleştirme tavsiye ediyormusunuz? yenilikler nelerdir?

diabolik06

diabolik06

Üye
ben güncelleştirmedim telefonu çunku bazı java uygulamalar kullanıyorum, ama sen kullanmıyorsan guncellestır derim bazı hataları warsa düzeltilmiştir iyileştirilmiştir ;)

tncy-

Üye
benim samsung L700de böyle bir sıkıntım var normal cep bayisinden aldım turkcell logolu gitmiyor bi türLü..yardım ?

cskaa20

Üye
arkadasım gec oldu belkı ama gene yardımcı olım :) turkcell temasını telefonun ayar bolumunden kısılestırden temalardan kaldırıp ondan sonra zıl sesını degıstır yapıcaksın o tema orda oldugu surece o zılı duyacaksın wlan ıse yazılımsal bır sorun yazılım guncellemen lazım acak o sekılde cozebılırsın

--------------- Ekleme ---------------

ewt yukledıgın yazılımların her bılınde mesajlar programlar resımler vs. hepsı sılınır

Üst Alt