e72 yazılım güncelleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

braves

Üye
    Konu Sahibi
e72 yazılım güncelleme sorunu
Merhaba. Yaklaşık 1 ay önce e72 aldım turkcell reklamlarından kurtulmak ve yazılımı güncellemek için bilgisayardan jaf programıyla produte code değiştirdim. Turkcell reklamları gitmedi *#0000# yapıncada güncelleme gözükmüyor. Ama kontrol menüsünden yazılım güncellemede telefon yazılımı adı altında gözüküyor. Fakat sorun şu ki yazılımı güncelleyemiyorum. Seçeneklerde sadece pc ile güncelleştir diyor. Telefondan güncelleştirmem için ne yapmam gerek?

Dipnot: şuan pc ile güncelleme imkanım yok.

mstf_l

mstf_l

Üye
telefondan nasıl guncelleme yapıldigıni bilmiyorum ama telden guncellemenin saglıkli olmadigini soyluyorlar en iyisi bu islerden anlayan bir telefoncuya gotur

fx1

fx1

Üye
telefondan nasıl guncelleme yapıldigıni bilmiyorum ama telden guncellemenin saglıkli olmadigini soyluyorlar en iyisi bu islerden anlayan bir telefoncuya gotur
dostum en sağlıklı yöntem pc yoluyla yapılanı telefon cunku acılıp kapanma yapıyo yukleme esnasında yada mstf_l dediği gibi telefpncu ya götür.

kadikoy

kadikoy

Üye
telefon guncellemesi flash olayıdır açma kapama ister.sadece telefon ve internet yeterli degil sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt