Nokia 5800 Dokunmatik ekran sorunu (Biraz Garip)

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Teknik bir problem yazılım ile ilgisi yok.

fafa1236

Üye
    Konu Sahibi
Bugun hiç bir sorun yaratmadı. Büyük ihtimal yarın panel elimde olur taktıracagım. Hocam bu sorunun panel dışında başka birşey ile alakası varmıdır ?

fafa1236

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatik paneli takdırdım. Şansıma üstünden çıkan orginal panelden daha kaliteli çıktı :) Hassasiyet falan daha iyi.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ekran çözünürlüğü nasıl soluk mu canlı mı ?

fafa1236

Üye
    Konu Sahibi
Canlı hocam bir sıkıntı yok. Çıkan panel nasılsa sadece takılan aynı. Orginal panellere gidipte 70-80 lira bayılmayın derim.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Şimdi bunu demek için biraz erken. Zira herşeyin Originali iyidir. Sorun çıkabilir. Öyle birşey olsa kimse original ekrana boş yere niye o kadar para versin ki

tekgöz38

tekgöz38

Üye
orjinal her zaman daha iyi olur.sizin dokunmatik ekranınız sorunluymuş.çakmasını takınca size daha iyi geldi heralde.

- - - Eklendi - - -

Telefonun sol üst tarafta "NOKİA" yazısının üstüne hafif bastırınca dokunmatik geri düzeliyor bide böyle demişiniz.resimde gösterdiim yer içe doğru kıvrilıp takılıyo..tam nokia yazısınız altına geliyo.Sendeki panelin takılma yeri tam oturmuyodur banada öyle geldi.orjinal olanlar bu şekildedir.

fafa1236

Üye
    Konu Sahibi
Belkide öyledir. Zira takılan panel ile çıkan panel arasında bir fark yok.

tekgöz38

tekgöz38

Üye
resimde gösterdiğim sağ taraftaki işaretli yer ile taktigin panelinki ile aynı ise ya orjinaldir yada kalitelidir.sahte olanlar dayanıksız olur.(kullanılmayacak kadar kötü demedim yanlış anlaşılmasın.)

- - - Eklendi - - -

aldığın panelin aynısı toptan telefon parçası satan bi yerde vardı fiyatı 10tl idi adama sordum orjinalmi dedim kaliteli dedi ama ben pek inanmadım.

fafa1236

Üye
    Konu Sahibi
Resimdeki ile aynı fakat sadece jelatinleri farklı idi.

fafa1236

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu sattım 190'a kurtuldum :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hayırlı Olsun

harunakn

Üye
bende telimin ekranını kaplattıktan sonra olmaya başladı çok nadir oluyor ama ekran kaplamasını biraz açıp tekrar kapatıyom oluyo:)

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
telefonu ac o bastigin yere miknatis koy

Üst Alt