Nokia E65 (v4.0633.74.00) Hacked Denendi %100 Çalışıyor;)

Sponsorlu Bağlantılar

traguelwowe

traguelwowe

Üye
kardeşşş helox yüklemişsin güzel ama bentel yeni versiyon yükledim versiyondan önce hackleniyrdu şimdi helloxun hangisini denediysem olmuyorr

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
son versiyonu bu zaten :D v4xx die biliorum ben şahsen son versiyon

BUMERANGs

Üye
appling patches diyor öyle bekliyorr...

quwet

Üye
applying patches yazıo kalıo yardm edin :S

emre982

Üye
Hackledikten sora .sis uzantılı pro.lar çalışıcak mı yani

tnt70

tnt70

Üye
Arkadaşlar öncelikle crazy_man_55 arkadaşıma çok çok teşekkür ediyorum. Aylardır hacklemek için uğraştığım E65 v4.0633.74.00 son versiyon telefonumu sayesinde hackledim. Yazılanları tam olarak yaparsanız kesinlikle oluyor. Arkadaşımın unuttuğu tek şey ise yükleme bitince rom patcherı çalıştırmak ki bunu da sonraki mesajlarda yazmış. daha sonra c:/sys/bin klasörünün girebilirsiniz. Ayrıca applying patches yazısında kalıyor ise iptal edin HelloOX programını kaldırın ayrıca telefondan da silin sonra yeniden telefona dosyayı atın ve tel hafızasına kurun. Aylardır kuramadığım Psiloc İrremote programını sayesinde az önce kurdum ve kesinlikle çalışıyor.

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
tnt70 arkadaşım öncelikle çok teşekkür ederim.Applying patches deyip kalıor diyen arkadaşlara da konunun en başında yazdığımı sanıyorum.Arkadaşlar öncelikle yazılanları okumanızı öneriyorum.Dikkatle lütfen.Dediğim gibi Applying patches aşaması veya başka bir aşamada donabilir ilk seferde.Bu sorunu yaşadığınız zaman lütfen programı tamamen silin ve tekrar telefon hafızasına kurun.Çalışması gerekmektedir.tnt70 arkadaşın da benim yokluğumda sizlere bu yardım mesajını yazarak bana yardım etmesi beni gerçekten mutlu etti.Teşekkürler tnt70 arkadaşım.Hacklemene de sevindim. ;)

tnt70

tnt70

Üye
Rica ederim asıl emeğinden biz sana teşekkür ederiz. Arkadaşlar dünden beri her programı yüklüyorum yapmanız gereken dikkatlice okuyup tek tek işlemleri yapmak.

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar diğer deneyenler ??

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
bekliyorum yorumlarınızı ?

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
e65 te denendi sadece

roj25

Üye
sertifika sorunu diyiyor ileri alim olmi geri alim olmiiii

estergon02

Üye
applying patches... bunu diyip kalıyor dakikalarca bekledim silip tekrar yukledim reset attım ama nafile gene burda gelıp kalıyor

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
telefon hafızasına yüklediğinizden emin olunuz

drej518

Üye
kardeşim allah razı olsun e65 sonunda hackledim

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
ne demek

aykut özbiçer

Üye
crazy men merhaba bende birşey varmış gibi versiyon yükselttim ama sizin haclediğiniz bu versiyonu ben hackleyemiyorum sertifikalayıda yaptım tel hafızasını seçiyorum GEREKLİ UYGULAMA ERİŞİMİNE İZİN VERİLMEDİ diye uyarı veriyor bununla ilgili ne yapmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim.

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
bu hata nedense e65 in bu versiyonunun bazılarında oluyor bazılarında olmuyor inan bunun hakkında bir bilgi bulamadım bende cevaplardanda anlamışsındır bazılarında bu hata oluyor bazılarında olmuyor

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullanın

Üst Alt