Nokia E65 (v4.0633.74.00) Hacked Denendi %100 Çalışıyor;)

Sponsorlu Bağlantılar

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
sertifikayı opda dan alıyorsunuz anlatım sitede mevcut başaran arkadaşları tebrik ediyorum .Bir seferlik signed yapmak mecburdur.Sonradan uğraşmayın diye hackliyoruz zaten.Bir de signed yapsak da sistem klasörlerine girmemizi gerektiren programlar var eğer hacklemezsek telefonu giremeyiz teşekkür ediyorum herkese
Saygılarımla,crazy_man_55

sametekce

Üye
Serfitikayı falan aldım herşey çok güzel ilerlerken applying patches de kaldı yaa ne yaptıysam kaç kere denediysem olmuyo

esen_ugurr

Üye
nasıl yapacağım hiçbirşey bilmiyorum kablo gerekiyormu

esen_ugurr

Üye
benim versiyon 2.0633.65.01 bu versiyonda denedim bazı programları evet alıştırdı ama bazılarınada hala güncelleme hatası vb.hatalar vererek yüklemiyor acaba tam yapamadımmı birde bu ROMPARCHER VE MODO ADLI PROGRAMLARDA BİR İŞE YARAYORMU YOLLA DİĞERİ GİBİ BUNLARIDA SİLİMMİ ACİL CVP YAZINN lütfen birde e65 te video izleten web brovser warmı skyfire olurmu

viransehirli

viransehirli

Üye
arkadaşım yükledim en son diyor applying patches ve öyle devam ediyor ne zaman biter . kaç kere iptal edip yeniden denedim ama yine aynı...

--------------- Ekleme ---------------

hayır arkakadaşım n-gage oyunları ben v1.... da oynuyordum.. n-gage 1.01 build dosyası ile... ama versiyon yükseltince hack sorununu halledemedim.. v4.0633.74.oo... senin yöntemi denedim kaç kere kaldır yükle hep aynı halt .. applying patches 2 saat bekle olmuyor...

applying patches sorunu yaşayan arkadaşlar şöyle çözsünler:
helloox programını sertifikalayıp önce hafıza kartına kurun sonra programı açın ayarlar yapılmaya başlar applying patches te takıldığı yerde iptal edin.. sonra programı kaldırın bu sefer cihaz hafızasına kurun ve programı açın rom patcheri falan yükler en sonda size başarılı olduğuna dair bi not çıkar .. helloox u menüden kaldırn cihaza reset atın ve rom patcheri açın ordan apply diyerek sistem klasörlerine erişimi açıp kapatabilirsiniz...
bir teşekkürü fazla görmeyelim arkadaşlar...

viransehirli

viransehirli

Üye
önce hafıza kartına yükleyip proyu çalıştırdıktan sonra eğer applying patches deyip takılıyorsa proyu kaldırıp bu sefer tel hafızasına kurup çalıştırınca sorun ortadan kalkıyor... duyrulur...

kursatkaynak

Üye
v4.0633.74.00 bu surume yukselttım yenı aldıgım telefonu 4 saattır bı hack bulamadım. opda dan cer ler gelınce senın yontemı deneyecegım umarım olur yoksa downgrade yapcak adam nerden bulucam. emeğine saglık hack gırısımımın sonucunu yazarım buraya.

jenahlateem

Üye
12.08.2010 tarihi ile E65 Hackledim :) sürüm 4.0633.74.00
işe yarıyor tşk arkadaşım

Arkadaşlar ilk önce hacklediğimin kanıtını paylaşmak istiyorum.Belki inanmayan arkadaşlar olabilir.

Şimdi anlatmaya başlıorum.İlk önce aşağıdaki linkten HelloOX 1.03 sürümünü indiriyoruz.

( Dosyayı ekten de indirebilirsiniz )

Bir tek sorun var o da signed değildir.Ancak OPDA sitesinden aldığınız sertifika ile bunu bir seferlik hallederseniz bir daha hiç uğraşmazsınız. OPDA'dan sertifika alımı için :

OPDA Sertifika Alımı

.ce r ve .ke y dosyalarınızı aldıktan ve dosyayı signed yaptıktan sonra telefonunuza kurunuz.Ancak signed dosyayı telefonunuzun hafızasına atınız(Menü önerilir.(Oraya attım ben :) ))Daha sonra uygulamayı kurunuz.Kurarken de telefon hafızasını seçiniz.Daha sonra Uygulama Yöneticisinden programı açınız ve o tüm ayarları yapsın.Yaparken donma olursa uygulamayı silin tekrar yükleyin ve tekrar çalıştırın.Olacaktır.Modo programı yüklensin mi sorusuna istediğiniz yanıtı verebilirsiniz(Ben Evet dedim.).Daha sonra HelloOX 1.03 ü kaldırınız.Telefona reset atınız.Atmasanız da olur ancak işi sağlama almak lazım.Daha sonra telefon açıldığında Xplore veya benzeri bir program yükleyiniz.Unsigned da olsa yükler zaten.Xplore yüklerseniz;
- Uygulama açıldıktan sonra ayarlardan gizli klasörleri göster gibi 4 şık var. Hepsini işaretleyiniz ve C:/sys/bin klasörüne girmeyi deneyiniz.Girerse işlem tamam demektir.Artık önünüzde hiçbir sertifikasız uygulama engel yapamaz :):)

Not:Anlatımlar bana aittir.Lütfen (Ç)alıntı yapmayınız.HelloOX 1.03 ü yükleyemedim sertifika hatası veriyor diyorsanız programı signed yapmadan yüklemeye çalıştınız demektir.Bu konuda sertifika süresi geçmiş hatası alıyorsanız telefon tarihini 1 yıl geri alınız.Tekrar aynı hatayı verirse 1 yıl daha alınız.Bazen fazla alındığında da hata veriyor.Hata : Süresi gelmemiş sertifika gibi. Bu durumda biraz ileri alınız.Bu hatalar sadece HelloOX 1.03 ü yüklerken meydana gelecektir.Hackledikten sonra bu hatalara elveda diyeceksiniz.;)

asilasil

Üye
ben de hackledim tüm iş sitede bitiyo :D:D

vessa

Üye
wizardli hackleme yolu yokmu hep tantanalimi olacak yada sertifikayida veremezmisin pc yok e65 telden yaziyorum Emegine saglik

lgkg300

lgkg300

Üye
Çok açık ve net bir anlatım teşekkürler. Yalnız opda.Cn hâlâ sertifika vermedi 2 gün oldu

sagozanCAN

Üye
abicim çok teşekkür ederim başvuru yaptım yardımların için çok teşekkür ederrim

sagozanCAN

Üye
benim e65 te hepsini yaptım hellox u açtım ayar yapıyodu ''applying pathes'' dedi öööle kaldı

ReSuL911

Üye
bende de E65 var opda dan değilde sitedeki diğer yeni sertifika alma sitesinden sertifikamı aldım fakat bu HelloOX.1.03.Unsigned programını nasıl signed yapıyoruz. anlayamadım deniyorum fakat her seferinde sertifika hatası alıyorum...

yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
Demeyeceğim ama bir sorun olursa düzeltmeyi biliyormusun

ChatiN70

Üye
E72 v051.18 için bir çöüzümü yokmu :(

wolkan123456789

Üye
bakalım bu yöntem işe yarıcakmı :P

Afşın

Afşın