Nokia E65 (v4.0633.74.00) Hacked Denendi %100 Çalışıyor;)

Sponsorlu Bağlantılar

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E65 (v4.0633.74.00) Hacked Denendi %100 Çalışıyor;)
Arkadaşlar ilk önce hacklediğimin kanıtını paylaşmak istiyorum.Belki inanmayan arkadaşlar olabilir.

Şimdi anlatmaya başlıorum.İlk önce aşağıdaki linkten HelloOX 1.03 sürümünü indiriyoruz.

( Dosyayı ekten de indirebilirsiniz )

Bir tek sorun var o da signed değildir.Ancak OPDA sitesinden aldığınız sertifika ile bunu bir seferlik hallederseniz bir daha hiç uğraşmazsınız. OPDA'dan sertifika alımı için :

OPDA Sertifika Alımı

.ce r ve .ke y dosyalarınızı aldıktan ve dosyayı signed yaptıktan sonra telefonunuza kurunuz.Ancak signed dosyayı telefonunuzun hafızasına atınız(Menü önerilir.(Oraya attım ben :) ))Daha sonra uygulamayı kurunuz.Kurarken de telefon hafızasını seçiniz.Daha sonra Uygulama Yöneticisinden programı açınız ve o tüm ayarları yapsın.Yaparken donma olursa uygulamayı silin tekrar yükleyin ve tekrar çalıştırın.Olacaktır.Modo programı yüklensin mi sorusuna istediğiniz yanıtı verebilirsiniz(Ben Evet dedim.).Daha sonra HelloOX 1.03 ü kaldırınız.Telefona reset atınız.Atmasanız da olur ancak işi sağlama almak lazım.Daha sonra telefon açıldığında Xplore veya benzeri bir program yükleyiniz.Unsigned da olsa yükler zaten.Xplore yüklerseniz;
- Uygulama açıldıktan sonra ayarlardan gizli klasörleri göster gibi 4 şık var. Hepsini işaretleyiniz ve C:/sys/bin klasörüne girmeyi deneyiniz.Girerse işlem tamam demektir.Artık önünüzde hiçbir sertifikasız uygulama engel yapamaz :):)

Not:Anlatımlar bana aittir.Lütfen (Ç)alıntı yapmayınız.HelloOX 1.03 ü yükleyemedim sertifika hatası veriyor diyorsanız programı signed yapmadan yüklemeye çalıştınız demektir.Bu konuda sertifika süresi geçmiş hatası alıyorsanız telefon tarihini 1 yıl geri alınız.Tekrar aynı hatayı verirse 1 yıl daha alınız.Bazen fazla alındığında da hata veriyor.Hata : Süresi gelmemiş sertifika gibi. Bu durumda biraz ileri alınız.Bu hatalar sadece HelloOX 1.03 ü yüklerken meydana gelecektir.Hackledikten sonra bu hatalara elveda diyeceksiniz.;)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: lord_keles, hassan27, istanbulunfethi ve 18 diğerleri

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
kimsenin işine yaramadı heralde :(

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
bir teşekkürü esirgemeyelim arkadaşlar

yekape

Üye
arkadaş benim e65 şimdi hafıza kartını takınca donuyo

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
hepsini telefon hafızasına attın mı?

--------------- Ekleme ---------------

hafıza kartını neden çıkardınız ki hafıza kartını çıkarmanıza gerek yok eğer yeni alıp da takmışsanız 1 veya 2 gb da donma yapar hafıza kartı zaten telefonun kasılmasına neden olur

hafıza kartını neden çıkardınız ki hafıza kartını çıkarmanıza gerek yok eğer yeni alıp da takmışsanız 1 veya 2 gb da donma yapar hafıza kartı zaten telefonun kasılmasına neden olur

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarınızı bekliyorum

djkeles

djkeles

Üye
ne işime yarayacak

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu hacklediğinde sistem klasörlerine erişebilirsin sertifikasız program yükleyebilirsin .Sistem dosyalarını değiştirmeden çalışmayan programları çalıştırabilirsin(Sistem dosyalarına erişerek)

asfa

asfa

Üye
helal olsun sana kardeş daha önce o kadar uğraştım bi türlü olmadı senin sayende becerdim E65 v4.0633.74.00 hacklemeyi teşekkürler

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
azmiserim

azmiserim

Üye
teşekkürler dostum bende yeni aldım e65 deneyeceğim saolasın

MAXİTALAT

Üye
arkadaşlar ben de satılık psp var eğer almak isteyen olursa satarım almak isteyen bana mesaj atsın

aykutozkann

aykutozkann

Üye
walla nerden yukseltım telefonun versıyonunu bılmıyorum hala kendımı kufur eder dururm daha sonra hack yapamamıstım anlattıgın gıbı sertfıka ıcın basvurdum beklıyorum bakarım olursa hemen yazacagım buraya

tek sözle helal olsun 4 saatte sertıfıka aldım hellox ılkınde dondu kaldırıp kurdum ıkıncıde kaldıgı yerden devam ettı artık sınırsız yukleme super bısı emegıne saglık

azmiserim

azmiserim

Üye
dostum işlem tamam e 65i hackledim. tekrar teşekkürler

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
walla nerden yukseltım telefonun versıyonunu bılmıyorum hala kendımı kufur eder dururm daha sonra hack yapamamıstım anlattıgın gıbı sertfıka ıcın basvurdum beklıyorum bakarım olursa hemen yazacagım buraya

tek sözle helal olsun 4 saatte sertıfıka aldım hellox ılkınde dondu kaldırıp kurdum ıkıncıde kaldıgı yerden devam ettı artık sınırsız yukleme super bısı emegıne saglık

Saolasın dostum ;)

dostum işlem tamam e 65i hackledim. tekrar teşekkürler

birşey değil paylaşmak güzeldir :)

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
başka kullananlar yok mu ?

kaos1234

Üye
Kardes eyw saol yaptm oldu ama telfonu kapatıp acınca eskı halıne donuyo program yuklenmemıs gıbı kapatmadn yukluyo programları bı bunu yaptktan sonra pc suıt Nokıa applatıcıon ınstaller calısmıyo buna bı cozum var mı ?

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
telefonu kapatıp açtıktan sonra RomPatcher uygulamasında çıkan yamayı seçenekten apply yani uygula yapman lazım.Bunu yaptıktan sonra hacklenmiş haline dönüyor.Nokia Application Installer ı kullanmıyorum aslında ama sana önermek gerekirse Nokia phone browser dan telefona yüklemek istediğin programın setup dosyasını atarak telefondan çalıştırmanı tavsiye ederim ben öyle kullanıyorum.Ama sanırım Nokia Application Installer ın çalışmaması geçici bir sorun.Ben de ilk hacklediğimde böyle bir sorun olmuştu.Ancak şu anda çalışıyor.;)Bunları bir dene bakalım.Yarın tekrar telefonu bağlayarak denediğinde yine çalışmazsa buraya yaz bir çaresine bakmaya çalışırız aklımızın yettiğince :)

Üst Alt