crazy_man_55
Üye
Nokia E65 (v4.0633.74.00) Hacked Denendi %100 Çalışıyor;)
Arkadaşlar ilk önce hacklediğimin kanıtını paylaşmak istiyorum.Belki inanmayan arkadaşlar olabilir.
Şimdi anlatmaya başlıorum.İlk önce aşağıdaki linkten HelloOX 1.03 sürümünü indiriyoruz.
Bir tek sorun var o da signed değildir.Ancak OPDA sitesinden aldığınız sertifika ile bunu bir seferlik hallederseniz bir daha hiç uğraşmazsınız. OPDA'dan sertifika alımı için :
OPDA Sertifika Alımı
.ce r ve .ke y dosyalarınızı aldıktan ve dosyayı signed yaptıktan sonra telefonunuza kurunuz.Ancak signed dosyayı telefonunuzun hafızasına atınız(Menü önerilir.(Oraya attım ben
))Daha sonra uygulamayı kurunuz.Kurarken de telefon hafızasını seçiniz.Daha sonra Uygulama Yöneticisinden programı açınız ve o tüm ayarları yapsın.Yaparken donma olursa uygulamayı silin tekrar yükleyin ve tekrar çalıştırın.Olacaktır.Modo programı yüklensin mi sorusuna istediğiniz yanıtı verebilirsiniz(Ben Evet dedim.).Daha sonra HelloOX 1.03 ü kaldırınız.Telefona reset atınız.Atmasanız da olur ancak işi sağlama almak lazım.Daha sonra telefon açıldığında Xplore veya benzeri bir program yükleyiniz.Unsigned da olsa yükler zaten.Xplore yüklerseniz;
- Uygulama açıldıktan sonra ayarlardan gizli klasörleri göster gibi 4 şık var. Hepsini işaretleyiniz ve C:/sys/bin klasörüne girmeyi deneyiniz.Girerse işlem tamam demektir.Artık önünüzde hiçbir sertifikasız uygulama engel yapamaz

Not:Anlatımlar bana aittir.Lütfen (Ç)alıntı yapmayınız.HelloOX 1.03 ü yükleyemedim sertifika hatası veriyor diyorsanız programı signed yapmadan yüklemeye çalıştınız demektir.Bu konuda sertifika süresi geçmiş hatası alıyorsanız telefon tarihini 1 yıl geri alınız.Tekrar aynı hatayı verirse 1 yıl daha alınız.Bazen fazla alındığında da hata veriyor.Hata : Süresi gelmemiş sertifika gibi. Bu durumda biraz ileri alınız.Bu hatalar sadece HelloOX 1.03 ü yüklerken meydana gelecektir.Hackledikten sonra bu hatalara elveda diyeceksiniz.
Şimdi anlatmaya başlıorum.İlk önce aşağıdaki linkten HelloOX 1.03 sürümünü indiriyoruz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
( Dosyayı ekten de indirebilirsiniz )Bir tek sorun var o da signed değildir.Ancak OPDA sitesinden aldığınız sertifika ile bunu bir seferlik hallederseniz bir daha hiç uğraşmazsınız. OPDA'dan sertifika alımı için :
OPDA Sertifika Alımı
.ce r ve .ke y dosyalarınızı aldıktan ve dosyayı signed yaptıktan sonra telefonunuza kurunuz.Ancak signed dosyayı telefonunuzun hafızasına atınız(Menü önerilir.(Oraya attım ben
))Daha sonra uygulamayı kurunuz.Kurarken de telefon hafızasını seçiniz.Daha sonra Uygulama Yöneticisinden programı açınız ve o tüm ayarları yapsın.Yaparken donma olursa uygulamayı silin tekrar yükleyin ve tekrar çalıştırın.Olacaktır.Modo programı yüklensin mi sorusuna istediğiniz yanıtı verebilirsiniz(Ben Evet dedim.).Daha sonra HelloOX 1.03 ü kaldırınız.Telefona reset atınız.Atmasanız da olur ancak işi sağlama almak lazım.Daha sonra telefon açıldığında Xplore veya benzeri bir program yükleyiniz.Unsigned da olsa yükler zaten.Xplore yüklerseniz;- Uygulama açıldıktan sonra ayarlardan gizli klasörleri göster gibi 4 şık var. Hepsini işaretleyiniz ve C:/sys/bin klasörüne girmeyi deneyiniz.Girerse işlem tamam demektir.Artık önünüzde hiçbir sertifikasız uygulama engel yapamaz

Not:Anlatımlar bana aittir.Lütfen (Ç)alıntı yapmayınız.HelloOX 1.03 ü yükleyemedim sertifika hatası veriyor diyorsanız programı signed yapmadan yüklemeye çalıştınız demektir.Bu konuda sertifika süresi geçmiş hatası alıyorsanız telefon tarihini 1 yıl geri alınız.Tekrar aynı hatayı verirse 1 yıl daha alınız.Bazen fazla alındığında da hata veriyor.Hata : Süresi gelmemiş sertifika gibi. Bu durumda biraz ileri alınız.Bu hatalar sadece HelloOX 1.03 ü yüklerken meydana gelecektir.Hackledikten sonra bu hatalara elveda diyeceksiniz.
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.