Nokia E65 (v4.0633.74.00) Hacked Denendi %100 Çalışıyor;)

Sponsorlu Bağlantılar

kaos1234

Üye
Hafıza kartında dummy modo RomPatcher UpdaterD var bunlarımı dıyosn yama olark

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
hayır onu demiyorum. Telefonu hacklerken telefonuna yüklenen RomPatcher uygulamasından bahsediyorum :) O programı açarak open4all yazısının üzerinde seçenek>Patch>Apply tıklaman gerekli;)

kaos1234

Üye
Rom patcherıda yukledm apply dedım yıne olmadı kapatp actım sertıfıka ıstıyo bıde hellox yuklemedn kapatıyorm baya beklıyo ondan olabılrmı

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
Evet sorun ondan kaynaklanıyor.HelloOx u tam olarak yüklememişsin.Donduktan sonra çıkış yap yüklenmeden telefonu kapat aç.Tekrar yükle helloOxu donmaz.
Eğer sertifika hatası veriyorsa bunun nedeni senin HelloOx u signed yapmamış olmandan dolayıdır.Eğer sertifikalıysa üstteki yolu bir dene bakalım.Olması lazım.

--------------- Ekleme ---------------

Sen olup olmadığını yaz bugün cevap veremem ancak yarın cevap veririm saat epey geç oldu ;)

kaos1234

Üye
Tmm kardsm saol programı yuklenmedn kapatıoymsm ben bıraz bekledm oldu ama bundan sonra yukleynler cok beklerse yuklemedn kapatın sonra hafızakartına Hellox dosyaları cıkıyo ordan Rompatcherı yukleyn sonra enable yaptıktan sonra Hellox ı tekrar calıstrn duzeldı bnm tel pc suıt de calısıyo Crazy_man_55 arkdsmn ılgısıne ve emegıne teskkur ederım

dr_8333

Üye
Çok çok teşekkürler crazy_man_55

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
ne demek arkadşlar gönderdiğim konunun her zaman arkasındayım :)

N3CAT1

N3CAT1

Üye
eyvallah kardeş. yaptım çalışıyor. teşekkürler...

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
ne demek :)

aksoyahmetler

Üye
Bızle dalga gecıyorsun sanırım sende. 100 % ise kanıtla bunu yok oradan buradan sertıfıka alacakmısızda. Ben Sertıfıka alırsam bu programa ıhtıyacım kalmaz zaten

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
Bızle dalga gecıyorsun sanırım sende. 100 % ise kanıtla bunu yok oradan buradan sertıfıka alacakmısızda. Ben Sertıfıka alırsam bu programa ıhtıyacım kalmaz zaten

arkadaşım kanıtı resimdir resmi göremiyorsan orasını bilemem.Bu arada sertifika almak zorundasın imzalamak için.Diyosun ki sertifikalarsak ne işimize yarıycak hack.Hacklediğin zaman sistem klasörlerine girmen gereken programları da yükleyebiliyorsun.Eğer bir bilgin yoksa buraya yanlış yanlış saçma yorumlar yazmayın lütfen en azından emeğe bir saygınız olsun o kadar kişi yapmış kullanıyor siz gelmişsiniz dalga mı geçiyorsun diyorsunuz.Lütfen bilginiz kadar yorum yazın eleştiri yapın lütfen...

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
başka deneyen arkadaş yok mu :D

janus_52

janus_52

Üye
arkadasım ben denıyecem ama n- gage oyununu calıstıracak mı?

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım ben denıyecem ama n- gage oyununu calıstıracak mı?
Sanırım hayır.Çünkü E65 N-gage oyunları çalıştırmıyor diye biliyorum zaten adından da belli N gage (N) N serisi diye biliyorum ben. ;)

ubs_cemil42

Üye
Bunda amacımız tam olarak neydi?

websanati

Üye
Teşekkürler bende sonunda Telimi hackledim ilk Nokia Telefonum E65 oldu önceden sony ericsson falan jarlarla idare ediyorduk :) Symbianın gücü ile yeni tanışıyorum. Bi programcı olarak utan. verici olsada :D neyse Sözün kısası hackleme işi tamamdır :)

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
Bunda amacımız tam olarak neydi?
Amacımız telefonu hackleyerek sistem klasörlerine erişmek ve sistem klasörlerine erişmeyi gerektiren programları yükleyebilmek.Ayrıca sertifikanla sertifikalama yapma işleminden bu programdan sonra kurtulacaksın.Ama ilk önce bu verdiğim programı sertifikalaman gerekiyor.;)

--------------- Ekleme ---------------

Teşekkürler bende sonunda Telimi hackledim ilk Nokia Telefonum E65 oldu önceden sony ericsson falan jarlarla idare ediyorduk :) Symbianın gücü ile yeni tanışıyorum. Bi programcı olarak utan. verici olsada :D neyse Sözün kısası hackleme işi tamamdır :)

Symbianla tanışman güzel birşey :D Hacklemene sevindim ;)

benhur99

Üye
ya bu dosyanıno signed olanını verebilecek biri var mı lütfen

seyhun37

Üye
benim e65 marka telefonuma format attıktan sonra sys klasöründeki bin klasörü artık yok.installer exe yi sys içine kopyaladım ama yinede hackleme sanırım başarısız çünkü daha önce hackleyerek yüklediğin proları şimdi yükleyemiyorum.

bu konuda bilgisi olan arkadaşların acil yardımı bekliyorum.
sevgiyle kalın
[email protected] adresinden bana cevap veya bilgilerini gönderebilirisiniz

teşekkürler

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
evet deneyenler ??????

Üst Alt