Nokia E65 (v4.0633.74.00) Hacked Denendi %100 Çalışıyor;)

Sponsorlu Bağlantılar

ATILGAN D

ATILGAN D

Üye
çok saol gerçektende çalışıyor :oke::oke:
ilk yüklediğimde bende de dondu ama silip baştan kurdum oluyor

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
olduysa ne mutlu bana ;)

ATILGAN D

ATILGAN D

Üye
hackledim ama bir sorum olacak şimdi gizli dosyalara girebiliyorum, unsinged dosyaları açmam için ek işlem yapacakmıyım yoksa bu haliyle girermi???

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
bu haliyle girer bir işlem yapmanıza gerek yoktur ;)

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
evet hackleyenler.....

ua_anil

ua_anil

Üye
Denedim, ilk başta program dondu ama yeniden deneyince çalıştı. Deneme amaçlı da birkaç program yükledim sorunsuz çalışıyor, teşekkürler ;)

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
birşey değil ben teşekkür ederim yorumun için :)

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
evet başka deneyenler

emn3535

Üye
n81 denendi islem basarılı. Dunden berı kafayı yedım bu heloxun yuksk wrsynlarnda olmadı. Cok sagol kardes

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
ne demek çalıştıysa olduysa ne mutlu bana :)

ITURKI

ITURKI

Üye
hata mesajı alıyorum:___gerektiginde uygulamanın erişimine izin verilmedi____

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
E65 te bazılarından böyle hatalar alındı ama genelde çalışıyor siz E65 te denediniz demi

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
    Konu Sahibi
deneyen arkadaşlar???

salkin

salkin

Üye
denedim oldu birader anlamayan adamlar şuraya yorum atmasın hack kelimesini ilk defa fuuş heralde arkadaş.!!!!!

thekoas

Üye
aga format atınca hack geçermi merak ettm

Fox River

Fox River

Üye
şimdi deniyorum eğer olursa harika bir iş yapmış olacağız kardeş sağol...

memoli36

memoli36

Üye
Oluyor kardeş ben uzun zamandan beri format attıktan sonra yapıyorum hiç bir sorunlada karşılaşmadım

provoli

Üye
30 sefer yükledim sildim en sonun da kabul etti =))) reset attı şimdi kendine gelio =))) şu rom u da halledim tamam dır =)) ayrıca versiyon yükselten arkadaşlar *#7370# yapıp formatlasınlar eski versiyona dönecektir daha sonra helloxu yüklesinler benm gibi appyy de kalıosa iptal edip kaldırıp tekrar yüklesinler =)) paylaşım için saol çok uğraştım =)))

--------------- Ekleme ---------------

bi şey daha Rom patcherıda yukledm apply yapıp programdan çıkıp heloxu rom patch ı telefondan kaldırsak yine hackli olarak kalırmı telefon ??

ere2008

Üye
arkadaş demişsin ya cer ve dosyalarını aldıktan sonra signed yapın demişsin ya signed dediğin olayı nasıl yapcam bi anlatırsan süper olur acilen cevap yazarsan iyi olu

VianDroid

VianDroid

Üye
abi zaten sertifika alabilsek teli hacklemeden istedigimiz proyu signed yapar yuklerdik yaa...

Üst Alt