S.E.C.R.E.T
Üye
Sen kadar zengin değiliz panpa .Nokiadan vazgeçmeyin kendiniz bilirsiniz. Oyun yok - uygulama yok yok yok. Ben nokiayı kapadım bile. İphone 4 var. Jailbreak yaptım. Bluetooth ve dosya yöneticisi yapınca nokia den farkı kalmadı.hergün oyun yüklüyorum
Sen kadar zengin değiliz panpa .
Merak etme ben Ali ağaoğlunun yeğeni deyilim. Bende normal bir ailenin çocuğuyumİphone alınca zenginmi olunuyor
Bir telefona 1.000 liradan fazla verebiliyorsan .
-Eveeet .
zengin olunmuyor elbet'te ama uygulama bolluğu haricinde ne gibi bir artısı var!
----------Eklendi @ 22:32:39 ---------- Yazıldı @ 22:30:02 ----------
iphone'a vereceğim parayla iki tane tel alırım.
nasıl bişey link paylaşırmısınaz önce internette gezinirken bir nokia konsept modeli gördüm belkide fakedir ama inanın öyle bir cihaz elektronik dünyasını ayaga kaldırır eminim
----------Eklendi @ 15:17:19 ---------- Yazıldı @ 15:14:05 ----------
o zamanda tabiki nokiadan vazgeçilmez
Zengin olmayanda o kadar pahalı telefonların işi ne ? (Zengin dediysekte Sabancı demiyorum)
Ya bi git emre ya.ne alaka ki.
----------Eklendi @ 21:14:34 ---------- Yazıldı @ 21:13:50 ----------
Ne alaka mı panpa paran olmasa o kadar telefonun olmazdı şimdi kıvırma yanii.
Alırsan alırsın. Engel olmuyoruz. Kendin dedin işte uygulama bolluğy için alınır.
nasıl bişey link paylaşırmısın
Zengin olmayanda o kadar pahalı telefonların işi ne ? (Zengin dediysekte Sabancı demiyorum)
Ne demek işi ne? Saçmalamaya başlıyorsun bilmem farkındamısın. Ben iphone istedim ve aldım. Canım istedi ve gayet memnunum
hayırlı olsun kardeşim güzel günlerde kullan zenginlik farklı bişey emreye iphone alan zengin demekki digerine göre c6-01 alan zengin kimisine göre telefona bu kadar para verenin aklı yok kimisindede dünya kadar parayı yemeye akıl yok
hayırlı olsun kardeşim güzel günlerde kullan zenginlik farklı bişey emreye iphone alan zengin demekki digerine göre c6-01 alan zengin kimisine göre telefona bu kadar para verenin aklı yok kimisindede dünya kadar parayı yemeye akıl yok
bekleyin Lumia 900 çıktığında görün diğer marka telefonlar sonunu görün hepsini çöpe atmaya değmez direk sobaya atarsınız tozu bile kalmasın diye
o dediğin telefon çıqır yarartır bide içinde intel varsa sasmam
mobilim link veremem ama googleda lumia1000 konsept diye ararsan çıkar
o dediğin telefon çıqır yarartır bide içinde intel varsa sasmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?