Nokia C7 (NASIL TELEFON BU HACİYA)

Sponsorlu Bağlantılar

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşımın c7 si Teras kattan binanın bahçesine düştü. Yaklaşık 20-25 metre yükseklikten. Ama düştüğü yer yoğun çimenlik alan oldugundan ufak tefek çiziklerle kurtuldu.

Günlerden karlı bir gündü. Otobüsdeydim. İneceğim durağa gelmeden daha doğrusu otobüs dururken kaydı. Otobüs kayınca benim c7 fırladı. Düştüğü yer ise tam kapının açılacağı şerit üzerine. Kapı açıldı açılamadı c7 basamakdan destek alarak kapıyı zorladı ve kapı arızaya geçti xP :D

Günlerden perşembeyi cumaya bağlıyan gece. Her zaman ki gibi uykum yoktu ve telefonla yatakda oyalanıyordum. Bir an uyuduğumu hissetmedim. Ve uyumuşum :D

Günlerden Pazartesi. Okuldayız ve dersden sıkıldık. Telefonla birşeyler oynuyorduk. Mesajlaşıyorduk bir an hoca gelmiş farketmemişiz ve telefonumuzu aldı. Ve veli gelene kadar vermem dedi. :D

Günlerden cuma. Ailemle birlikde akşam yemeğe gidicektik. Ben de o sıralarda c7 ile oynuyordum. Elimden düşmüyordu çünkü asphalt 6 da son yarışdaydım. İşte öyle böyle alışveriş merkezi dedektörlerinden geçtim. Öttü :D alla alla dedim. Cüzdan vs.vs çıkardım yine öttü. En son elimden düşmeyen c7 yi koydum geçtim. Kadın c7 yi eline aldı bana verecekken etiket okunamadı yazdı. Ne okuyor bu dedim. Görevlinin kimliğini okumaya çalışıyormuş. Anlıyacağınız nfc açıkmış. 1 sn dedim nfc yi kapattım ve geçtim ötmeden :) deneyin güzel bişi :)

Duygulandım kanka c7 ile aranda sıcak bag var senın aynı benım gıbı :(

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
benim c7 mle göbek bagim var :zuhaha:

Quaresma53

Quaresma53

Üye
usta bi git yıkan parası nse vercem gerekirse hamam kapatalım bu ne cünüplük :D

• Beğen
Tepkiler: dsl_01
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Ortak bugun banyo yaptım daha :D:DD

spartuas

spartuas

Üye
Tesadüfe bak bende :d

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bu doguştan cenabet banyoyla geçmez :zuhaha:

SilentOne

SilentOne

Üye
:kop:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Haccamı gidelim ortak gecermi :D

duman61

duman61

Üye
5800 ım vardı zamanında belki 20 kere düşürdüm telefonu banamısın demedi ama en sonunda tır dan atlarken ayağım takıldı düşdüm sonuç ise acıydi ekran parçalandı servise gönderdim adamlar anakartı yamuk yapamayız dediler bende Gebzede bir telefoncuya verdim 160 liraya bir ekran koydu valla sorunsuz çalışıyor gerçi şuan kardeşim onu kullanıyor ben kendime c6 aldım ve mutluyum :D

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
La telefonla aksıyonmu yaypıordun ne demek tırdan atlamak :D

• Beğen
Tepkiler: dsl_01
MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
yakında c6 ve c7 adam öldürürlerse hiç şaşırmam artık :D

duman61

duman61

Üye
isim gereği tırla geziyordum hafriyat tırı toprak yüklenirken kasanin üstünde durmam gerekiyo inerken ayağım basmağa takıldı yüz üstü yere kapandım gerisi malum telefon pert :D

guneylim

guneylim

Üye
arkadaslar n70 6230 gibi telefonlari phoenix neden gormuyor

----------Eklendi @ 11:43:23 ---------- Yazıldı @ 11:42:28 ----------

6230 bluetooth acilmiyo

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Vuris girmiş olabilir :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
telefonu tarat virus olabilir

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
evet :zuhaha:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
heheheh :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
aslinda adamin kafaya atsan kafa yarilir ve kan kaybindan ölur :)

uribaju

uribaju

Üye
5800 ım vardı zamanında belki 20 kere düşürdüm telefonu banamısın demedi ama en sonunda tır dan atlarken ayağım takıldı düşdüm sonuç ise acıydi ekran parçalandı servise gönderdim adamlar anakartı yamuk yapamayız dediler bende Gebzede bir telefoncuya verdim 160 liraya bir ekran koydu valla sorunsuz çalışıyor gerçi şuan kardeşim onu kullanıyor ben kendime c6 aldım ve mutluyum :D

160 mı :ehe cok vermissin ben olsam direk telefonu değişirdim

Üst Alt