Nokia C7 (NASIL TELEFON BU HACİYA)

Sponsorlu Bağlantılar

atakan25

atakan25

Üye
c6-01 çok güzel duruyor aslında ama 2 ay sonra aldığım telefon sıradan geliyor tasarımı bu durum beni çok uyuz ediyor ama canavar gibi tel yahaa

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
aynen

slant1111

slant1111

Üye
Belle de c7 flash desteklemiyor sorun çıkarıyor neden böyle ?

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yanı ne flashi

serinaga

serinaga

Üye
valla kardeşim yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Telefon bir haftalik iken yüzü üstüne şap diye çarptı. Kapanmadı bile ama kasa arka taraftan çatladı. Serviste 220 tl çektiler ve nasıl olsa kılıf kullanıcam gerek yok dedim. Halen aynı duruyor bu olayın üstüne belki 10 defa daha aynı şekilde düşürdüm. Belle cfw hazırlarken belki 500 flash attım. Belki 50 defa deedphoneflash oldu. Anna kurdum belle kurdum olmadı anna ya geri döndüm. Kısaca çok memnunum. Hızı görselliği harika. Her gün yeni bir şey deniyorum. Her gün farklı bir telefon kullanıyor gibiyim. Haaa şu an asphal 5-6 angrybirds gibi ağır 15 kadar oyun yüklü. Tüüüü masaALLAH vesselam. Iyi geceler

BELLE'den ANNA'ya geri mi Dööndün ??? Dönülmez diye biliyorum, nassı oldu arkadaş bi anlatıver hele ...

----------Eklendi @ 16:35:42 ---------- Yazıldı @ 16:31:53 ----------

oda bıseymı ben 15 tonluk ıs makınasıyla ustunden gectım c6-01 mın ındım asagı bır baktım sadece çamura gomulmus sıldım parlattım cızık bıle yok

Yok daha neler ??? Harbi mi, inanmam walla 15 TON'dan bahsediyoz dimi :bilmm

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Yok daha neler ??? Harbi mi, inanmam walla 15 TON'dan bahsediyoz dimi :bilmm[/QUOTE]

Çamur diyor demekki çamurlu ortammış.Çamura gömüldürğünden kurtulmuş olabilir.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Yok daha neler ??? Harbi mi, inanmam walla 15 TON'dan bahsediyoz dimi :bilmm

Çamur diyor demekki çamurlu ortammış.Çamura gömüldürğünden kurtulmuş olabilir.[/QUOTE]
Aynen , oradan Iphone bile kurtulur .

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Iphone zor kurtulur :D

Febris

Febris

Üye
aynen çıt diye gider iphone :D

haggar73

haggar73

Üye
BELLE'den ANNA'ya geri mi Dööndün ??? Dönülmez diye biliyorum, nassı oldu arkadaş bi anlatıver hele

Kardeşim navide 28 sürümü var, 27.007 den sonra çıktı. Fakat Türkçe dil yok. Ona Türkçe dil ekleyip kurdum ve anna oldu. Fakat önermem. geri belle ye dönülmüyor. günlerce uğraştım ama nafile belle ye geri dönemedim. orijinal belle yi bekliyorum. Yani attan inip eşşeğe bindik vesselam

http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...7-c7-c6-x7-vb-yeniden-guncellendi-586501.html

Burada arkadaş anlatmış fakat cfw şeklinde hazırlamış, arkadaşın cfw'sini pek beğenmedim ve kendim orijinal dosyaları indirip yeniden modladım. Tabiki belle yi tutmadı

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
eyw kardeşim

Üst Alt