Nokia C7 (NASIL TELEFON BU HACİYA)

Sponsorlu Bağlantılar

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Media markette varda 10 $ :D

altannemre

Üye
Arkadaşımın c7 si Teras kattan binanın bahçesine düştü. Yaklaşık 20-25 metre yükseklikten. Ama düştüğü yer yoğun çimenlik alan oldugundan ufak tefek çiziklerle kurtuldu.

Günlerden karlı bir gündü. Otobüsdeydim. İneceğim durağa gelmeden daha doğrusu otobüs dururken kaydı. Otobüs kayınca benim c7 fırladı. Düştüğü yer ise tam kapının açılacağı şerit üzerine. Kapı açıldı açılamadı c7 basamakdan destek alarak kapıyı zorladı ve kapı arızaya geçti xP :D

Günlerden perşembeyi cumaya bağlıyan gece. Her zaman ki gibi uykum yoktu ve telefonla yatakda oyalanıyordum. Bir an uyuduğumu hissetmedim. Ve uyumuşum :D

Günlerden Pazartesi. Okuldayız ve dersden sıkıldık. Telefonla birşeyler oynuyorduk. Mesajlaşıyorduk bir an hoca gelmiş farketmemişiz ve telefonumuzu aldı. Ve veli gelene kadar vermem dedi. :D

Günlerden cuma. Ailemle birlikde akşam yemeğe gidicektik. Ben de o sıralarda c7 ile oynuyordum. Elimden düşmüyordu çünkü asphalt 6 da son yarışdaydım. İşte öyle böyle alışveriş merkezi dedektörlerinden geçtim. Öttü :D alla alla dedim. Cüzdan vs.vs çıkardım yine öttü. En son elimden düşmeyen c7 yi koydum geçtim. Kadın c7 yi eline aldı bana verecekken etiket okunamadı yazdı. Ne okuyor bu dedim. Görevlinin kimliğini okumaya çalışıyormuş. Anlıyacağınız nfc açıkmış. 1 sn dedim nfc yi kapattım ve geçtim ötmeden :) deneyin güzel bişi :)

kardeş bu açıklayıcı msj dan sonra c7 almaya karar verdim:))

ozell91

Üye
İlk düşürmemde ufak bi yamulma oldu ekran kaplamasının köşesinde.. ve hiç memnun değilim...param olsa anında değiştirecem

aleranol

aleranol

Üye
aynen ya babam dolaba fırlatıı minnacıık bir ezikcik oldu bide yaklaşık 20 kere betona düştü :D

cardanadam

cardanadam

Üye
ben telefonu elimden kaç kere düşürdüm hatırlamıyorum ama hatırladığım yanımdakilerin eyvah gitti sesleri :D bu nokia manyak sağlam yapıyor telefonları daha önce samsung vardı pantulonun cebinde ekran kırılmıştı bir telefon bukadarmı adi yapılır bırak onu geçtim parçası bile pahalı dokunmatik bile olmayan ekrana 100 tl. vermiştim (d880)

altannemre

Üye
c601 var Bende ama c7 ye aklım gidiyo 701 mı alsamne

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaş nasıl bir telefondur kac metre yükseklikten yere düşüyor banamısın demiyor.. Kapanmıyor bile...:)
Yegenimin aliyor(3yaşinda) parcalıyor üstüne basıyor tek cizik yok.
Camura düştü hemen aldım kuruladım sonra temizledim telefonda yine bireşy yok
Sanırsam benim telefonumda şans yok başina herşey geliyor ama tek sorunu yok sapa saglam.:)

Fotografını cektıgım kızlar hasta kalıyor süper cekiyor diyolar havasindanda gecilmiyor C7 imin.
Nokia yaptimi yapıyor ya :D

Kardeş kendi kendine NAZAR değireceksin maaşallah deee ...

----------Eklendi @ 13:31:04 ---------- Yazıldı @ 13:29:44 ----------

ben telefonu elimden kaç kere düşürdüm hatırlamıyorum ama hatırladığım yanımdakilerin eyvah gitti sesleri :D bu nokia manyak sağlam yapıyor telefonları daha önce samsung vardı pantulonun cebinde ekran kırılmıştı bir telefon bukadarmı adi yapılır bırak onu geçtim parçası bile pahalı dokunmatik bile olmayan ekrana 100 tl. vermiştim (d880)

Katılıyorum ... :good:

----------Eklendi @ 13:35:42 ---------- Yazıldı @ 13:31:04 ----------

kardeş bu açıklayıcı msj dan sonra c7 almaya karar verdim:))

Kaçırma kardeş, sağlamlığa diyecek yok ...

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
C7'ye 750 TL vereceğinize Motorola Defy alın 750 TLye.Hem su geçirmez hem sıcaktan etkilenmez hemde üstünden araba geçiyor hala çalışıyor.Ayrıca Android malum :)

Siz kendinizi avutun hala o cihazla:alkis

Şunu bir izleyin derim :
<span style="font-family: Tahoma"><font color="Black"><strong>[video=youtube;sIblUBE2-_4]http://www.youtube.com/watch?v=sIblUBE2-_4&amp;feature=player_embedded[/video]

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Benim telefonum c7 değil ama kardeşi 701 daha önce 2 metre yükseklikten yere düştü telefonun alt tarafında ufak bir ezilme var hatta incelemedikçe anlaşılmıyor.Yazılım olarak biraz geride olsada hala sağlamlıktan ödün vermiyor.Belle güncellemesi ile gelişme umutlarını içimize saldı carla güncellemesinide açıklayınca ciddi değişiklikler yapacağını kesinleştirdi.Ayrıca ben şuan belleyi android kadar hatta biraz daha hoş buluyorum.Nokianın tek eksiği uygulama.IOSun bu kadar sevilmesinin tel sebebi uygulama. kişiselleştirecek başlangıç ekranı yokken yapılan uygulamalar sayesinde eksiğini kapatıyor.Kısacası nokianın görüntüden çok uygulama sayısını arttırmak için uğraşması gerek.Şuan belle görselşiği yeterli gerekli tek şey uygulama uygulama uygulama...

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
[video=youtube;436dLbQc4Mw]http://www.youtube.com/watch?v=436dLbQc4Mw[/video]

C7 üzerinden kamyon geciyor bakın beyler.

imprezacan

Üye
yaklaşık 5 aydır kullanıyorum cihazımla hiç sorun yaşamadım gayet kullanışlı ve sağlam bir cihaz şarjı wlanı netteki performansı herşeyi yeterli geliyor bana tavsiye ederim motorolaya para vermem şahsen c7 varken...Kim ne derse desin nokıa halen sağlamlığını koruyor her yöndende estetik bence.

haggar73

haggar73

Üye
Arkadaş nasıl bir telefondur kac metre yükseklikten yere düşüyor banamısın demiyor.. Kapanmıyor bile...:)
Yegenimin aliyor(3yaşinda) parcalıyor üstüne basıyor tek cizik yok.
Camura düştü hemen aldım kuruladım sonra temizledim telefonda yine bireşy yok
Sanırsam benim telefonumda şans yok başina herşey geliyor ama tek sorunu yok sapa saglam.:)

Fotografını cektıgım kızlar hasta kalıyor süper cekiyor diyolar havasindanda gecilmiyor C7 imin.
Nokia yaptimi yapıyor ya :D

valla kardeşim yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Telefon bir haftalik iken yüzü üstüne şap diye çarptı. Kapanmadı bile ama kasa arka taraftan çatladı. Serviste 220 tl çektiler ve nasıl olsa kılıf kullanıcam gerek yok dedim. Halen aynı duruyor bu olayın üstüne belki 10 defa daha aynı şekilde düşürdüm. Belle cfw hazırlarken belki 500 flash attım. Belki 50 defa deedphoneflash oldu. Anna kurdum belle kurdum olmadı anna ya geri döndüm. Kısaca çok memnunum. Hızı görselliği harika. Her gün yeni bir şey deniyorum. Her gün farklı bir telefon kullanıyor gibiyim. Haaa şu an asphal 5-6 angrybirds gibi ağır 15 kadar oyun yüklü. Tüüüü masaALLAH vesselam. Iyi geceler

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Boşuna koymamışlar demiri etrafına :D

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeşim yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Telefon bir haftalik iken yüzü üstüne şap diye çarptı. Kapanmadı bile ama kasa arka taraftan çatladı. Serviste 220 tl çektiler ve nasıl olsa kılıf kullanıcam gerek yok dedim. Halen aynı duruyor bu olayın üstüne belki 10 defa daha aynı şekilde düşürdüm. Belle cfw hazırlarken belki 500 flash attım. Belki 50 defa deedphoneflash oldu. Anna kurdum belle kurdum olmadı anna ya geri döndüm. Kısaca çok memnunum. Hızı görselliği harika. Her gün yeni bir şey deniyorum. Her gün farklı bir telefon kullanıyor gibiyim. Haaa şu an asphal 5-6 angrybirds gibi ağır 15 kadar oyun yüklü. Tüüüü masaALLAH vesselam. Iyi geceler

Kardeş seninki deneme cihazina dönmüş hahaha :D

----------Eklendi @ 11:23:41 ---------- Yazıldı @ 11:23:24 ----------

Boşuna koymamışlar demiri etrafına :D

Aynen öle :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

belleden annaya geçişle ilgili birçok arkadaş sıkıntı yaşıyordu sanırım bununla ilgili tam bi anlatımlı konu yaparsan çok makbule geçer aslında

beyada

beyada

Üye
belle yukledim simdi super degismem

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
:):):)

aleranol

aleranol

Üye
valla ben c7 ciğim ile bi arkadaşa vurmuştum iyi oldu kafası morardı :ehe

keys1903

keys1903

Üye
valla ben c7 ciğim ile bi arkadaşa vurmuştum iyi oldu kafası morardı :ehe

oda bıseymı ben 15 tonluk ıs makınasıyla ustunden gectım c6-01 mın ındım asagı bır baktım sadece çamura gomulmus sıldım parlattım cızık bıle yok

aleranol

aleranol

Üye
Benim telefonum c7 değil ama kardeşi 701 daha önce 2 metre yükseklikten yere düştü telefonun alt tarafında ufak bir ezilme var hatta incelemedikçe anlaşılmıyor.Yazılım olarak biraz geride olsada hala sağlamlıktan ödün vermiyor.Belle güncellemesi ile gelişme umutlarını içimize saldı carla güncellemesinide açıklayınca ciddi değişiklikler yapacağını kesinleştirdi.Ayrıca ben şuan belleyi android kadar hatta biraz daha hoş buluyorum.Nokianın tek eksiği uygulama.IOSun bu kadar sevilmesinin tel sebebi uygulama. kişiselleştirecek başlangıç ekranı yokken yapılan uygulamalar sayesinde eksiğini kapatıyor.Kısacası nokianın görüntüden çok uygulama sayısını arttırmak için uğraşması gerek.Şuan belle görselşiği yeterli gerekli tek şey uygulama uygulama uygulama...
altı plastik bendede var o ezik

----------Eklendi @ 19:12:42 ---------- Yazıldı @ 19:02:00 ----------

[QUOTE="ForeverAlone";4194940]C7'ye 750 TL vereceğinize Motorola Defy alın 750 TLye.Hem su geçirmez hem sıcaktan etkilenmez hemde üstünden araba geçiyor hala çalışıyor.Ayrıca Android malum :)

Siz kendinizi avutun hala o cihazla:alkis
Şunu bir izleyin derim :
<span style="font-family: Tahoma"><font color="Black"><strong>[video=youtube;sIblUBE2-_4]http://www.youtube.com/watch?v=sIblUBE2-_4&amp;feature=player_embedded[/video][/QUOTE]
Ah be fandroid ci sen sıyırmışsın varya. Telefonun ekranı paramparça bu 1 ikincisi zaten herkez telefonunu suya sokuyo dalan dimi yani.Biz kendimizi bu cihazla avutacaz inşallah sen de belle çıkınca çatlayacaksın. Ulan defolsana bizim bölümümüzden bıktım bu forumun özgürlük anlayışından. Diğer bütün forumlarda da özgürlük var ama diğer forumlarda senin ve sizin gibilerin başka bölümlerde tacizcilik yapmasına müsaade edilmiyor. Ben bu forumu çok seviyorum. Forumun kurallarına da saygım var uyarım ama senin gibilere dur denilmeli. Biraz ağır konuştum özür dilerim fakat yeter artık sizin tacizinize kayıtsız kalınamaz bence

Üst Alt