MoonLife01
Üye
Arkadaşımın c7 si Teras kattan binanın bahçesine düştü. Yaklaşık 20-25 metre yükseklikten. Ama düştüğü yer yoğun çimenlik alan oldugundan ufak tefek çiziklerle kurtuldu.
Günlerden karlı bir gündü. Otobüsdeydim. İneceğim durağa gelmeden daha doğrusu otobüs dururken kaydı. Otobüs kayınca benim c7 fırladı. Düştüğü yer ise tam kapının açılacağı şerit üzerine. Kapı açıldı açılamadı c7 basamakdan destek alarak kapıyı zorladı ve kapı arızaya geçti xP
Günlerden perşembeyi cumaya bağlıyan gece. Her zaman ki gibi uykum yoktu ve telefonla yatakda oyalanıyordum. Bir an uyuduğumu hissetmedim. Ve uyumuşum
Günlerden Pazartesi. Okuldayız ve dersden sıkıldık. Telefonla birşeyler oynuyorduk. Mesajlaşıyorduk bir an hoca gelmiş farketmemişiz ve telefonumuzu aldı. Ve veli gelene kadar vermem dedi.
Günlerden cuma. Ailemle birlikde akşam yemeğe gidicektik. Ben de o sıralarda c7 ile oynuyordum. Elimden düşmüyordu çünkü asphalt 6 da son yarışdaydım. İşte öyle böyle alışveriş merkezi dedektörlerinden geçtim. Öttüalla alla dedim. Cüzdan vs.vs çıkardım yine öttü. En son elimden düşmeyen c7 yi koydum geçtim. Kadın c7 yi eline aldı bana verecekken etiket okunamadı yazdı. Ne okuyor bu dedim. Görevlinin kimliğini okumaya çalışıyormuş. Anlıyacağınız nfc açıkmış. 1 sn dedim nfc yi kapattım ve geçtim ötmeden
deneyin güzel bişi
![]()
Duygulandım kanka c7 ile aranda sıcak bag var senın aynı benım gıbı

deneyin güzel bişi 

cok vermissin ben olsam direk telefonu değişirdim