Nokia C7 Aldım. Görüşleriniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
ses konusunda cok ezik ve otofokus yok.hoparlör yok brinde dye acklama yaptlar ama bnce koymayı untmuslar :D
ses konusunda süper bence .2 tarafta hoparlör yok 1 inde var 1inde de mikrofon var :oke:

meg1ddo

meg1ddo

Üye
C7 ile N8 arasında performans olarak hiçbir fark yok ikiside aynı oyun ve uygulamaları çalıştırır, geriye görüntü kalmış hangisi hoşuna gitmişse onu almışsın hayırlı olsun, N8 almadığın için pişman olmanın bi anlamı yok kamera da fark var sadece o da fotoğraf açısından farkediyor, video kalitesi aynı ikisinin de...

emreipekci

emreipekci

Üye
başta tasarımdan ötürü bende c7 almıştım ve pişmanda değilim. eğer kamera senin için önemliyse n8 den başka birşey tavsiye etmem. hdmi kullanmam diye düşünüyordum bir de ama yeni aldığım bilgisayar da hdmi var. bu ara düşünmeye başladım n8 mi alsaydım diye? açıkcası insanların istekleri zamanla değişiyor, umarım pişman olmazsın. ben çok telefon değiştiren biri olarak hala c7 kullanıyorsam bunun iki sebebi var. birisi tasarım diğeri de işlevselliği.
sana tavsiyem: telefon arada ısınır takma :oke:
mutlaka bir koruyucuyla kullan. ben nokia shop dan aldım şeffaf siyah renkli gayet ciks duruyo :d:
bazen reset falan atar, onları da dert etme dostum.
hadi hayırlı olsun. :good::good::good:

kartal334

kartal334

Üye
hayırlı uğurlu olsun :) iyi yapmışsın.N8 kullanıcılarının mesajlarını çok dikkate alma :D bu zevk meselesi.Aralarındaki fark; dış görünüş(zevk meselesi),kamerası ve HDMI çıkışı.Başka bi fark yok.Memnun kalıcağından emin olabilirsin tabi bu senin kullanışına bağlı :) tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Arkadaşın dediği doğru telefon arada ısınır dert etme arka kapak metal olduğu için , ısındığı zaman çok sıkı tutma telefonu gerisi önemli değil.

amtcn

Üye
İyi yapmışsın da keşke az daha ekliyim N8 alsaydın :)

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Hayırlı olsn eğer fotoğraf ve HDMI çıkışı sizi fazla ilgilendirmiyorsa doğru seçim. sonucta kendi zevkiniz :oke:

mcrunner

mcrunner

Üye
C7 iyi tercih kardeşim hayırlı olsun bende C7 de var N8 de fakat N8 cok hantal gelio

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Arkadaşlar Nokia C7 Aldım.

İyimi yaptım. veya şu telefonu alabilirdin gibi.

nasl bi telefon , önmli sevdiğiniz özelliklerindn bahsedebilirsiniz.

görüşlerinizi bekliyorum.

N8 Tipini Beğenmediğim İçin Almadım :)

kardeş bnm c7 arka kapağından elektirik çarpıyo :D
dikkat et senide çarpmasın :ehe:ehe:ehe:d::d:

distakjo

distakjo

Üye
sırf kameraasındaki odaklanma yüzünden de olsa ben N8 alırdım. ki aldım zaten. Neyse hayırlı olsun. Allah kazadan beladan özellikle hırsızlardan korusun ne diyim :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Arkadaşim cok Güzel bir telefon almışsın n8 alanlar şuan cok pişman olduklari icin c7 i karalama durumundalar...

Bir Kamera ve Hafiza Farkıyla 350-400 tl fark ödediler...
O yüzden bu kadar sinirliler.
Cünkü c7 ve n8 aynı hatta c7nın romu daha yuksek:good:
anna teknolojisyle c7 sınır tanımıcak nfc :yuru

• Beğen
Tepkiler: Quaresma53
ByPotter

ByPotter

Üye
n8den tek farkı kamera, hafıza ve hdmi ama 8mp de yetiyo.. tv kablosu ile led'e baglıyorum n8 kadar olmasada kaliteli bi görüntü olusuyor... :naughty: C7nin rom'u daha yüksek ve nfc teknolojisi var :d:

• Beğen
Tepkiler: Quaresma53
Quaresma53

Quaresma53

Üye
Arkadaşim cok Güzel bir telefon almışsın n8 alanlar şuan cok pişman olduklari icin c7 i karalama durumundalar...

Bir Kamera ve Hafiza Farkıyla 350-400 tl fark ödediler...
O yüzden bu kadar sinirliler.
Cünkü c7 ve n8 aynı hatta c7nın romu daha yuksek:good:
anna teknolojisyle c7 sınır tanımıcak nfc :yuru

benim bişey yazmama gerek yok ağzına sağlık usta =)) :d: :ehe

lolaman

lolaman

Üye
Yav bu anna ne ya C503 e falanda gelecekmi?

cortex47

cortex47

Üye
İyi yapmışsın bence de. performans olarak kim ne derse desin N8'den biraz daha yüksek, ram'den kaynaklanıyor sanırım o da. ama N8'in kamerası başka hiç bir telefonda yok. neyse ben olaya başka bir açıdan bakıcam, bence Samsung S8530 Wave II alabilirdin 700 lira kadar verip. bence piyasadaki en iyi telefonlardan biridir Wave II...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yav bu anna ne ya C503 e falanda gelecekmi?
Anna: internet tarayıcısının, menü ikonlarının ve temanın değiştirileceği; performans artışının sağlanacağı bir yazılım güncellemesidir. sadece symbian 3 kullanan telefonlar içindir. C5-03'te symbian 3 yerine S60 V5 olduğu için Anna güncellemesi gelmeyecektir.

lolaman

lolaman

Üye
Sağolasın ama S60V5 olanlarda değişecekmiş diye duydum.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
İnşallah Bir An Önce Yapar.. :D

Üst Alt