Kişisel görüşüm C7 nin üzerine birazcık daha koyup N8 alsaydın almışken en iyisini alırdın. N8 Gümüş rengi acayip hoşuma gidiyo telefona her baktığımda iyi ki almışım diyorum. Şahsi görüşümdür bir ortamda N8 'in farkedilirliği bir yana diğer telefonların farkedilirliği başka bir yana, aldığım günden beri hissediyorum bunu 
Arkadaşlar Nokia C7 Aldım.
İyimi yaptım. veya şu telefonu alabilirdin gibi.
nasl bi telefon , önmli sevdiğiniz özelliklerindn bahsedebilirsiniz.
görüşlerinizi bekliyorum.
N8 Tipini Beğenmediğim İçin Almadım![]()
arada 100degıl 200 lıra fark var cunku kvklı c7 kapanyada 750 lıra.ayrıca c7de goruntulu konusma olmaz olur mu? tabıkı var oncelıkle nokıanın sıtesınde c7nın ozellıklerını oku telefonun ozellıklerı en objektıf orda var.kulaktan dolma bılgılere kanmayın.cunku telefon karalyan çokhayırlı olsun tlfonun senin içine sindiyse ne güzel ama c7de görüntülü arama yokmuş diye duydum ve n8 arasındaki fark kamerası tek değil bence ve arada 100tllik bir fark var
sozum meclısten dısarı 
ah benim güzel kardeşlerim ah bilmiyorsunuzki c7 nin dokunmatigi n8 den daha iyirahat 5 tane n8 kullanan kişilerden duyuyorum bunu benim telefonum c7 alıyorlar ellerine dokunmatigi daha iyi diyorlar. kamerasıda güzel ayrıca hd video çekebiliyor
kullanmadan bilemezsiniz esen kalın.
![]()