Tornavida setini bulayım telefonu söküp bakicam microusb portuna. Bu arada bi kaç sorunlarim var
2730 a Bluetooth ile gönderdiğim yada 2730 dan internetten indirdiğim Java oyun ve uygulamalarının yanında anahtar simgesi çıkıyor ve bu simge uygulama kilitlendi anlamına geliyor bu yüzden anahtar simgeli uygulamayı hafıza kartına atıp zip gorunutuleyici ile yada başka bir cihaz açmaya calisitgimda hata veriyor yani Java uygulamalrini kitliyor bu sorunu nasıl çözerim bu sorun yüzünden birçok Java oyun uygulamalarin jar dosylari bozuldu.
Yani teleofn jar dosyalarını bozuyor kendisi dışında bir cihaz acamiyor zip goruntuleyici j2me emülatörü falan filan acamiyor hata veriyor.
Telefonda 2 MB heap alanı var ama bu heap alanını fazla kullanan bişe var bunun yüzünden out of memory hatası alıyorum. Diğer kişilerin 2 MB heap alanina sahip s40 telefonlarında geriye kalan heap alanı fazla oluyor nedense bende heap alanının yarısından fazlası kullanılıyor. Memoryup programını denedim olmadı. Nasıl çözcem bu sorunu nasıl 2730 un heap alanını optimize edicem?
Hani demiştim ya Media player skini yuklicem diye bu telefona Media player skini yükleyip hafızayi doldurmak yerine ben medya oynatıcı ayarlarında tema bölümünde Temaya göre ayarlandi seçeneğini nasıl eklerim? Bu seçenek telefonda tema uyguluyorsun eğer uyguladigin temda Media skini var ise onu uyguluyor. Bu özellik s40v6 larda var ama neden s40v5 te yok? Bu özellik eklenirmi?
Dosya yöneticisi gibi Java uygulamaları .jar uzantılı dosylari görmüyor. Acil çözüm lazım.
Birde yazılım dosylarindaki .mcusw uzantılı dosya ne işe yarıyor ne demek? Merak ettim. PPM uzantılı dosya telefondaki görseller ve sistem sesleri içeriyor. İmage uzantılı yazılım dosyası galeri ve sistem dosyalarını içeriyor. Ama mcusw ne işe yariyor??
Yardım!!!!