ermisares
Üye
-
Konu Sahibi
-
Şimdi ona da baktım fakat işletim sistemi BADA'ymışsamsung wave 2 yi de araştır istersen. madem internetten alcaksın onun fiyatı da o civardadır. yalnız kamerası 5 mp
Ne yazıkki oto focus'unun olmadığını biliyorum fakat Dediğin LG Optimus Black de 999 TL. O kadar bütçem yokLG Optimus Black fiyatina cikabilirseniz tavsiye ederim. 2 mp ön kamerasi ile goruntulu gorusme, Android isletim sistemi , wifi , 1 ghz islemcili harika bir telefon. 5 mp kamerasi yeterli seviyede..
C7 nin kamerasinda auto focus gibi cok onemli bir ozellik yok o yuzden 8 mp olmasina aldanmayin.. Performansi zayif
C6-01 de alabilirsin C7 ile aralarında neredeyse hiç fark yok hemde 599 tl...
C6-01 3.2" CBD + Amoled
C7 3.5" Amoled + NFC teklonojisi
parmakların büyükse c7 al
küçükse c6-01 al 200 tl fazladan vermezsin
bana sorarsan c6-01 al derim otofokusun yakın çekim yapılmadıkça pek bir önemi yok...
C7 de olan NFC özelliğinin yaygınlaşması için en az 5 - 10 yıl lazım
Android 'e gelince Ace alabilirsin ama kamerası 5 mp
Yakın çekim yapmadıkça önemi yok mu ?..
Arkadaşın C6-01 inde bulanık çekmemek için kaç bin takla atıyordum be..
Af yakın mesaferlerde önemi vardır uzak mesafelerde bulanık çıkması zor...
hergün yakın çekim yapmadığına göre
yok artıkabarttın sende nedense bn tekte çekiyom bide 5800 af var bn ordan geçtimYakın çekim yapmadıkça önemi yok mu ?..
Arkadaşın C6-01 inde bulanık çekmemek için kaç bin takla atıyordum be..
Madem bu AF bu kadar önemsiz, niye bu kadar çok yakın çekim yapamıyorum başlıkları açıldı foruma ?
50 cm'e kadar her şeyi bulanık çekiyor, bayağı başarısız.. Bendiye gülerim böyle kameraya.
C6-01 yakında demişsin, benim gibi eline alınca anlarsın ne demek istediğimi..
ya bu c7nin fiyatı nasıl bişidir ya. ben şubatın başında 750tl ye aldım teknosadan indirim vardı. dün turcell bayinde 1050 liraya gördüm oha dedim. bosra gibi mubarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?