Nokia C6-01 mi? Samsung Galaxy Ace mi? HTC Wildfire s mi? Hangisini Önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
__xXx__

__xXx__

Üye
arkadaşım c6-01 de takılma (donma)
sorunu yaşanıyomu

----------Eklendi @ 07:37:12 ---------- Yazıldı @ 07:30:16 ----------

arkadaşlar c6-01 sipariş ettim bakıcaz sonuca kim haklı kim haksız ama benim gözümde

----------Eklendi @ 07:38:44 ---------- Yazıldı @ 07:37:12 ----------

galaxy ace i düşünüodumda android 2.2 yüklü olmasına rağmen flash desteği yok!!!
vallaha c6-01 de donma diye bişi yok al memnun kalacaksın

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
sorunu yaşanıyomu

arkadaşlar c6-01 sipariş ettim bakıcaz sonuca kim haklı kim haksız ama benim gözümde

galaxy ace i düşünüodumda android 2.2 yüklü olmasına rağmen flash desteği yok!!!

Ben kullanıyorum c6-01 . Şu ana kadar donma gibi bir problem yaşamadım.

nonamex

Üye
Hayırlı olsun, sorun yaşama ihtimaliniz yüksek ama ne diyelim inşallah telefonunuz sorunsuz çıkar..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
sorunu yaşanıyomu

İçin rahat olsun. C7 deseydin onla ilgili çok sorun duymuştum gerçi belki artık yeni üretimlerinde yoktur. Ama C6-01'de sorun yaşayan görmedim. Ayrıca Galaxy Ace ile sorun yaşayan çok insan vardı. HD oyunlarda kasma/takılma ya da wifi sorunu vb. kısacası C6-01 işlemci dışında her yönden üstündür. 2016'ya kadar Nokia Symbian'a desteğini sürdürecek zaten daha 10 tane symbian 3'lü telefon çıkartacaklarını da söylediler.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Hayırlı olsun, sorun yaşama ihtimaliniz yüksek ama ne diyelim inşallah telefonunuz sorunsuz çıkar..

Yaptıgın karalamaktan baska birsey degil biraz dikkatli yazılar yaz.
Kullanan adamlar var ve memnunuz diyorlar sen hala destek yok falan saçmalayıp duruyosun.Ee 2 ay önceye kadar destek vardı da sen symbian'ı begeniyomuydun.500-600 lira arasında seçeneklerde C6-01 varsa baska telefon almak özür dileyerek söylüyorum ahmaklıgın tekidir.
O telefon 800 liralardan düstü o fiyata ve biraz taktir edin bazı seyleri.Elimde yılların telefonu n97 var ve durup dururkeni geç daha reset ettıgını görmedim 2-3 senedir kullanıyorum.Bu adamlar bunu nasıl becerir hala anlamıs degilm.Ama muhtelemelen sim kartlarının eski olmasından kaynaklanıyor.

nonamex

Üye
Karşındakine hakaret etmeden tartışmak çok zor olmasa gerek.

nonamex

Üye
Evet hakan zor olmasa gerek fiyatını hakeden bir telefonu karalamamak. :)

Fiyatını hak eden kısmına katılmıyorum, katılmak zorundada değilim :) Fiyatını hak etmiyor bencede ama zaten alan arkadaş almış çoktan, daha tartışsakta boş..

onurgunay35

onurgunay35

Üye
.500-600 lira arasında seçeneklerde C6-01 varsa baska telefon almak özür dileyerek söylüyorum ahmaklıgın tekidir.

Yorumunu düzeltmen gerek herkes c6-01 alcak diye bişey yok arkadaş.Sen begendin ben begenmedim o beğendi bu beğenmedi ben almadım diye ahmak mı oldum.Sanki çok güzel bi telefonda yere göğe sığdıramıyosun.Telefonu kullanma amacın neyse ona göre alırsın.Laflarına dikkat et.Eğer çok çok iyi bi telefon olsaydı adının yanında fiyat/performans kralı yazardı ;)

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Karşındakine hakaret etmeden tartışmak çok zor olmasa gerek.

Hakaret yok yazdıgım yazıda.Anlayarak oku ve okudugunu anla.
Hakaret eden sensin aslında adam alıcak ve onu sogutuyosun kullanan kisileri rencide etmek bu bir nevi.
Alan adama alttan alttan demek...

nonamex

Üye
Hakaret yok yazdıgım yazıda.Anlayarak oku ve okudugunu anla.
Hakaret eden sensin aslında adam alıcak ve onu sogutuyosun kullanan kisileri rencide etmek bu bir nevi.
Alan adama alttan alttan demek...

Kullanan kişiler "rencide" olmasın diye telefonun eksilerini mi yazmayacağız Allahını seversen..

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Kullanan kişiler "rencide" olmasın diye telefonun eksilerini mi yazmayacağız Allahını seversen..

Bazı çocuklar 'ben kullanıyorum bende sorun yok' yazınca konu kapanıyoda;
C6-01 kullanıcıları 'bende böyle bir sorun yok deyince' konu niye kapanmıyor hala anlamıyorum
Ama sebep sensin.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
__xXx__

__xXx__

Üye
Yorumunu düzeltmen gerek herkes c6-01 alcak diye bişey yok arkadaş.Sen begendin ben begenmedim o beğendi bu beğenmedi ben almadım diye ahmak mı oldum.Sanki çok güzel bi telefonda yere göğe sığdıramıyosun.Telefonu kullanma amacın neyse ona göre alırsın.Laflarına dikkat et.Eğer çok çok iyi bi telefon olsaydı adının yanında fiyat/performans kralı yazardı ;)
arkadaşlar siz beğenmiyor olabilirsiniz nokia yı kullananlar memnun size ne oluyor neden karalıyorsunuz c6-01i ben hem c6-01 hemde c7-00 kullanıyorum hiç biride sorun çıkarmıyor nedir bu nokia yı karalama amacınızz android size para mı yediriyor yoksa piyasada android yokken millet nokia diye can atıyordu şimdi firma düşüşe geçti elindeki cihazları rağbet görmiyor diye indirim yaptı siz ona da kulp buluyorsunuz adamlar daha ne yapsın piyasaya çıkmış bi kere ürünleri e google ile arasında bi terslik de var ki inatla android kullanmıyor da wp7 ye geçiyor

----------Eklendi @ 21:51:36 ---------- Yazıldı @ 21:50:04 ----------

sonuçta nokia arkasına wimdows u aldıysa vardır bi bildiği

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Of of kafayı yiyecem :hih:

mahmut_f

mahmut_f

Üye
ben c6 01 kullanıyorum şuana kadar donma kasma yaşamadım iğşallah yaşamam bide sorun yaşayan ve çok büyük sorunu hakkında yorum yapan görmedim. tabiki ilk zamanlarda hd ve cpu suz (5800,n97) v.b tel çıkardılar diye bu kadar nokıa lıları kötülemenin gereği yok. nokıa sadece biraz geriden geliyor

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
ben c6 01 kullanıyorum şuana kadar donma kasma yaşamadım iğşallah yaşamam bide sorun yaşayan ve çok büyük sorunu hakkında yorum yapan görmedim. tabiki ilk zamanlarda hd ve cpu suz (5800,n97) v.b tel çıkardılar diye bu kadar nokıa lıları kötülemenin gereği yok. nokıa sadece biraz geriden geliyor
Bu işlerden anlayanlar o telefonun kendi fiyat aralığında en iyisi olduğunu bilirler. Anlamayanlara zaten anlatmanın gereği yok diye düşünüyorum kendi dünyalarında takılsınlar...

'Patron

'Patron

Üye
c6-01 al kardeşim. samsungun 700 tl altındakı tellerının dokunmatıklerı berbat. işlemesı açısından değil. al elıne dokun anlarsın.

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...