Nokia C6-01 mi? Samsung Galaxy Ace mi? HTC Wildfire s mi? Hangisini Önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slmnbrknk

slmnbrknk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 mi? Samsung Galaxy Ace mi? HTC Wildfire s mi? Hangisini Önerirsiniz?
Tavsiye lütfen

anılbaran

anılbaran

Üye
tabiki c6-01

• Beğen
Tepkiler: pRime.

nonamex

Üye
Galaxy Ace

pRime.

pRime.

Üye
C6-01 :oke:

61semih

61semih

Üye
acıkara ace

pRime.

pRime.

Üye
Tartışmasız C6-01 :oke:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ace.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
C6-01 maymuna çevirir hepsini :pro:

• Beğen

nonamex

Üye
Nokia bile Symbian'i birakmisken gidip Symbian'li bir telefon almak hata olur.Sonra uygulama ve oyun yok web taramayi yavas yapiyor demeyin.

• Beğen
Tepkiler: 61semih
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Kimsenin kimseyi bıraktığı yok yanlış bilgi vermenin de mantığı yok. Seçenekler arasından C6-01 derim.

• Beğen

nonamex

Üye
Kimsenin kimseyi bıraktığı yok yanlış bilgi vermenin de mantığı yok. Seçenekler arasından C6-01 derim.

Doğru bilgiye yanlış bilgi vermeyin deyip yanlış bilgi vermek çok mantıklı zaten değil mi ?

----------Eklendi @ 20:19:22 ---------- Yazıldı @ 20:18:48 ----------

(Accenture'nin sitesinden haberi)

pRime.

pRime.

Üye
Symbian anna'ya bayılanlar niye şimdi yan çiziyor anlamıyorum, accenture'un symbian'la nokia'dan daha çok ilgileneceğine eminim. :oke:

nonamex

Üye
Symbian Anna'ya bayıldım, Symbian'dan hiç bir şey olmayacağı ortada ve azla yetiniyorum artık. :) Telefona factory reset attım, oyun da yok uygulama da (Opera Mobile yükledim bir tek oviden).. Android gibi değil ki oyun uygulama yükleyince stabil kalsın :) Reset atmasın, donup beni sinir etmesin valla yeter.

Android, web tarama konusunda Symbian gibi olsaydı ve Google Android için böyle bir güncelleme çıkarsaydı, be Google biz senin için aylarca bekledik yaptığın web tarayıcı yukarıdan aşağı hala takılmadan kayamıyor insaf yani diye isyan ederdim :)

Accenture çok mu ilgilenecek :kop: ilgilenir ilgilenir :) Symbian'ın devri sona erdi..

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Of ya nokıacılar dolmuş yine anlamadınız gitti android (Y)
Ace kardeşim

pRime.

pRime.

Üye
Of ya FANdroidler dolmuş yine anlamadınız gitti symbian (Y) C6-01 kardeşim

• Beğen
Tepkiler: 'Patron, Bomb City ve __xXx__
Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
secenekler arasında c6-01 ;)

slmnbrknk

slmnbrknk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım c6-01 de takılma (donma)
sorunu yaşanıyomu

----------Eklendi @ 07:37:12 ---------- Yazıldı @ 07:30:16 ----------

arkadaşlar c6-01 sipariş ettim bakıcaz sonuca kim haklı kim haksız ama benim gözümde

----------Eklendi @ 07:38:44 ---------- Yazıldı @ 07:37:12 ----------

galaxy ace i düşünüodumda android 2.2 yüklü olmasına rağmen flash desteği yok!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...