Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Dediğin elbette doğrudur yani öyle demişlerdir ama C6-01 ve Gio kullananlar hallerinden çok memnun bu aralar da popüler oldu bu iki telefon onların böyle demelerine şaşırdım.arkadaşım birkaç c6 konusunu takip ediyorum bu yüzden oraya yazdığımı aynen kopyala yapıştır yaptım..
bugün gittim almak için sokak telefoncularını bırakın nokia shop bile c6-01 alma dedi. bende vazgeçip geri döndüm.. illaki nokia alacaklara c7 tavsiye ediliyor.. c6-01 kendi kendine kronik restart atıyormuş (%90 nı böyleymiş).. valla kimse kötülüyor falan demesin..kimseye yalan borcum yok.. istanbuldayım gidip telefonculara sorabilirsiniz..
velhasıl alamadım... samsung gio yu sordum teknosaya onlarda onu önermiyor.. mağazlar artık çok şeffaf olmuş ne kadar güzel
telefoncunun biri artık nokia satışlarımız baya düştü nedir sendeki bu nokia tutkusu diye sordu bende tutku falan değil sadece özellikleri iyi dedim.. motoru 10 km de bir arızalanan ferrrariyi bile alırsın sen demez mi bana.. kısacası piyasada da nokia bitmiş..
arkadaslar gio almaya karar verdim 470 tl ye. bu hafta sonu almaya gidecem
bi Huawei Ideos X5 almış başını gidiyo saçmalamayın gençler o markaya o kadar para verilir mi bildiğinizden şaşmayın derim :P
O konuda haklısın ama şu an o telefonla karşılaştırmıyoruz farkındaysan !!!Nokia'nın bastırmatik C5-03'ünden iyidir en basitinden
Güzel Kardeşim kaynak olmadan konuşma gsmarena da C6-01 İn rami 256 Mb Gionun 158 .)butun dunya senınle aynı fıkırde sanbyan hızla buyuyor android kuculuyor
----------Eklendi @ 00:03:15 ---------- Yazıldı @ 00:02:25 ----------
ki bu arada c6 nın ramı gio nunkınden daha dusuk işlemciside oyle
gioda 279 mb ram varGüzel Kardeşim kaynak olmadan konuşma gsmarena da C6-01 İn rami 256 Mb Gionun 158 .)
gsmarenada 158 MB Olduğunu gösteriyorgioda 279 mb ram var
ben kendim kullanıyorum 140/279 mb ram yazıyogsmarenada 158 MB Olduğunu gösteriyor
ben kendim kullanıyorum 140/279 mb ram yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?