Nokia C6-01 mi S.Galaxy Gio mu (Kararsızım)

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Biri orta segment öbürü nerdeyse üst segment. C6-01 tabi ki kararsız kalıncak bir durum değil bu

61semih

Üye
tamam bundan sonra takıp ederım aynen devam

61semih

Üye

nonamex

Üye

O ilk cümle %30 yani S2'nin iade oranı.
%40 ise genel iade oranı.Ben android kullandım senden de daha iyi kavradıgım kesin.Ama fazla konusmayın demek istiyorum bu büyüme konusunda.
Anlayana tabi.Telefonların nerdeyse yarısı iade ediliyor siz burda büyümekten bahsediyosunuz.Tamam tabiki bi büyüme var ama burda telafuz edilecek kadar degil.

61semih

Üye

pRime.

Üye

Tabi tabi

61semih

Üye

pRime.

Üye
Bugün htc flyer diye bi android tablet kullandım ve resmen şok oldum. Tüm uygulamalar kapalıyken 1gb ramin yüzde 70i nasıl kullanılır? Boş ram oranı 270küsür gözüküyodu. şaka gibi ya ıpodumla yan yana koyuyorum ipod çok daha akıcı kaydırmada ve hızlı bu mu sizin öve öve bitiremediğiniz androidiniz? Bu arada android açık kaynak kodlu diye övünüp durmayın burda linux sistemler (ne kadar linux olduğu tartışılır) içinde en kapalısı! kodların yüzde 23'ü paylaşılıyor sadece! Bana göre jailbreakli cydia yüklü iostan çok çok daha kötü. Meego'da bu rakam yüzde 58! Boş yorum yapana kadar araştırında gelin fandroidliğin alemi yok!

----------Eklendi @ 02:36:07 ---------- Yazıldı @ 02:34:24 ----------

Tamamen katılıyorum. bütün forumlar bunlarla doldu taştı.

61semih

Üye

61semih

Üye
zaten android ios la yarısır bu saaten sonra ios unda android inde ustun tarafları var.iphone e herkez ulasamıyor acıksası ben bır telefona 1000 tl bıle vermezken bunun cok ustundekı paralarıda vermem oyuzden ios lu bır telefon kullanmıyorum.ios unda handıkapları var malum bır mp3 u telefona atmak ıcın bıle itunes uzerınden atman gerekıyor gibi..
bu araştırmada amma kapsamlıymıs sadece gs2 5 mılyon sattı ama bu arastırma 216 kısı uzerınde yapılmış