Nokia C6-01 mi Nokia 603 mü? (600tl cıvarı) Tavsiyeleri bekliyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

mcalisir

Üye
c6-01 kullanıyorum belle ile bence oldukça kullanışlı bir telefon oldu her türlü hd oyunu rahatlıkla kaldırabiliyor ekranına dokunmatigine laf yok kamera 8 ama af olmaması çok büyük bir eksiklik bence alalı altı ay kadar oldu arkadaşımin n8dn tek farkı bence ekranı küçük ve kamERA özelliği aynı oyunları rahatlıkla oynayabiliyorm kasa oldukça şık ama 603 güçlü işlemcisi ve gelecek güncellemelr ILE öne geçiyor gibi

umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 kullanıyorum belle ile bence oldukça kullanışlı bir telefon oldu her türlü hd oyunu rahatlıkla kaldırabiliyor ekranına dokunmatigine laf yok kamera 8 ama af olmaması çok büyük bir eksiklik bence alalı altı ay kadar oldu arkadaşımin n8dn tek farkı bence ekranı küçük ve kamERA özelliği aynı oyunları rahatlıkla oynayabiliyorm kasa oldukça şık ama 603 güçlü işlemcisi ve gelecek güncellemelr ILE öne geçiyor gibi

dediklerin doğru, ben 603 aldım ztn. Bana göre (beklentime göre) o 0.3 inç lik ekran farkı daha çok beni 603 e itti.
Tabi bazı sorunlar var annada çıkmış oyunlar belle c6-01 de çalışırken belle 603 te çalışmıyor ama böyle 2 oyun gördüm biri dungeon biride eternal legacy

mcalisir

Üye
o konuda bilgim yok oyuna ağırlık vermiyorum ama geri kalan tüm işlerimde işimi görüyor. Doğru kararı vermişsn hayırlı olsun

5ibo5

5ibo5

Üye
Arkadaşlar her türlü 603 daha iyi . bundan sonra symbian 1 . nesillere güncelleştirme fln gelmez. zaten nokıanın yeni çıkardığı 3 telefon 700 701 603 symbian deil belle . :) nokia belle yani .:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
1 2 küçuk güncelleme gelır

atakan25

atakan25

Üye
Arkadaşlar her türlü 603 daha iyi . bundan sonra symbian 1 . nesillere güncelleştirme fln gelmez. zaten nokıanın yeni çıkardığı 3 telefon 700 701 603 symbian deil belle . :) nokia belle yani .:)

güncelleme gelecek fp1 olmasa bile ancak 603 ün kasası kötü ve flaşsız kamerası olduğu için almam kendi fikrim

OPC

OPC

Üye
Ben 5 aydır C6-01 kullanıyorum. Cihazıma belle güncellemesi geldikden sonra daha bi harika oldu. Oyunlarda internette hiçbir sıkıntı yaşamıyorum kamerasını söylememe gerek yok. Güncellemeler konusunda annadan belleye geçme geldigine göre yeni nesil cihazların gerisinde kalma gibi birşey olmayacak. Sen illa 1gHz işlemci 512 ram isterim diyorsan sana kalmıs. Ama bunlar için AMOLED ekranda flaslı 8mp kameradan vazgececeksin. C6-01in işlemcisi 680mHz rami 256mb. Kolay gelsin :)

---------- Eklendi @ 11:44:39 ---------- Yazıldı @ 11:40:56 ----------

C6-01'e güncelleme gelmeyecek falan diyen arkadaslar cahil cahil konusuyor. Öyle birşey olmayacak. Nokia acıklama yaptı. Yeni nesil cihazlarla aynı güncellemeleri alacak 1. Nesil cihazlarda. Nokia yazılım destegi vermek zorunda zaten bunca N8 kullanıcısı varken :)

met1234

met1234

Üye
C6-01 kullanıyorum özellikle ekrandan çok memnunum..Amoled we görüntü kalitesi çok iyi ..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
iyidir.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
603'ün önde olduğu bariz ortada daha hızlı daha büyük parlak ekran dolby digital nfc 1 ghz işlemci 512 mb ram fp1 ve olası fp2 ve Carla güncellemelerini alacak olması yeterli sebepler. c6-01 de iyidr görüntülü görüşme isteyen onu tercih edebilir.

isoyilo

Üye
Arkadaşlar;
Nokia 603 ile tek seferde kaç adet mesaj atabiliyoruz bu benim için önemli bir özellik. 6300 telefonumda 20 adet ile sınırlıydı. veya 603 için toplu sms atabileceğim bir program var mıdır? nokia suite ile herhangi bir sınırlama yok. malum her an bilgisayar başında olamıyorum. böyle bir şeyi deneyen arkadaşımız varsa ilgilenirse sevinirim. yardımlarınızı bekliyorum
kolay gelsin.

zorbey42

Üye
kardeş biraz daha fiyatta çıkabilirsen ben sana benim kara oğlanı(N8) satayım.ihtiyaçtan satılık bilgin olsun.

barbin3900

barbin3900

Üye
603 al pişman olmazsın

umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
kardeş biraz daha fiyatta çıkabilirsen ben sana benim kara oğlanı(N8) satayım.ihtiyaçtan satılık bilgin olsun.

eğer bana dediysen 603 ü aldım hemde 2 ay fln oldu, arda konuya uğrayanlar oluyor hortaltıyorlar :)

asigsasi

asigsasi

Üye
o zaman konu :locked:

• Beğen
Tepkiler: umt07

Zvezdarea

Üye
Nokia 700 e hiç bulaşma telefondan hiç ses çıkmıyor zaten dikey olarakta hiç qwerty kullanamazsın ekran küçük... Seçimini 603 ten yana kullan kamera endişen olmasın akşam foto çekmeyeceksen ideal telefon kamerası iyi çekiyor hd video çekiyo o yönden sıkıntın olmaz ...
sen c601 ile hiç video çekimi yapmadın galiba ..
önce bir çek sonra bunları yine yazarsın :ehe

• Beğen
Tepkiler: atakan25

kutok

Üye
603 2. nesil o 1. nesil bu kadar basit.

zifirbaligi

Üye
Telefonu alış amacınız önemli arkadaşlar. Ben 603 aldım. Hakikaten özellik olarak fiyatının üstünde bir telefon. Kalite olarak da kimse burada Nokia 'yı tartışmaya kalkmasın. Yaşım 35, buradakilerin çoğu daha emeklerken ben Nokia kullanıyordum:)
Yalnız dediğim gibi... Özelliklerini kullanmayacaksanız c6-01 de olabilir. Bi kere Nokia 603' ün kasası önden güzel ama arka kapak kesinlikle kullanışsız ve ele gelen bi telefon değil...Bunun yanısıra 16:9 ekran HD filmlerde çok güzel fakat dar olduğu için internet deneyimi diğer 3.5 inclere göre daha kötü...Amacınızı belirleyerek alın. Nokia' yı severim. Bana göre telefon deyince akla ilk gelen markadır.
Diğer yandan 2. nesilin fiyat/performansı 1. nesile göre daha iyi. c6-01 600 Liralara alınmaz artık. Maceraya girerim diyorsanız motorola Motoluxe hepsiburada azıcığı orada sitesinde 590 Lira. Marka olarak Nokia'yla aşık atamaz. Telefon kullanımı olarak Nokia her türlü tokatlar ama 4 inch, Android, metal kasa ve ince bir telefon. Yani multimedya kullanımında daha uygun. Örnekler çoğaltılabilir...