Telefonu alış amacınız önemli arkadaşlar. Ben 603 aldım. Hakikaten özellik olarak fiyatının üstünde bir telefon. Kalite olarak da kimse burada Nokia 'yı tartışmaya kalkmasın. Yaşım 35, buradakilerin çoğu daha emeklerken ben Nokia kullanıyordum

Yalnız dediğim gibi... Özelliklerini kullanmayacaksanız c6-01 de olabilir. Bi kere Nokia 603' ün kasası önden güzel ama arka kapak kesinlikle kullanışsız ve ele gelen bi telefon değil...Bunun yanısıra 16:9 ekran HD filmlerde çok güzel fakat dar olduğu için internet deneyimi diğer 3.5 inclere göre daha kötü...Amacınızı belirleyerek alın. Nokia' yı severim. Bana göre telefon deyince akla ilk gelen markadır.
Diğer yandan 2. nesilin fiyat/performansı 1. nesile göre daha iyi. c6-01 600 Liralara alınmaz artık. Maceraya girerim diyorsanız motorola Motoluxe hepsiburada azıcığı orada sitesinde 590 Lira. Marka olarak Nokia'yla aşık atamaz. Telefon kullanımı olarak Nokia her türlü tokatlar ama 4 inch, Android, metal kasa ve ince bir telefon. Yani multimedya kullanımında daha uygun. Örnekler çoğaltılabilir...