Nokia c6-01 işlemci hızlandırma(yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Bir oc programı bulmuştum ismi garip birşeydi ancak unsigned,onu kurarken 800 Mhz'yi seçtim sıkıntı olmadı performansda arttı....

atakan25

atakan25

Üye
zaten hızlıki ne gerek var?

Uruloki

Uruloki

Üye
bakın program ile imkansız olan bir olay ya bios a girip yapabilirsin ya da dışardan direk donanıma müdahale edebilirsin ki bu phoneix ile olur ki orda sadece işlemci hızını değil ram veriyolu hızını da artırabilirsiniz ki dediğim gibi fazla değil ama cihaza fan bağlayabilirseniz 1 ghz ı bulursunuz yani şöyle açıklıyım bizim işlemci downclock durumda normal hızı 770mhz yani teknik olarak daha fazla hız yapabilirsiniz cihazda ama fan bağlamanız gerekebilir

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
680 yeter fanlamı uğraşcaz

spartuas

spartuas

Üye
Fan mı bağlıyacaz. Saçmalamayalım arkadaşlar :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
:kop:

Uruloki

Uruloki

Üye
spartuas gülmeye devam ederken N900 1.7ghz yaz resmi gör tamam dediğim gibi 1 ghz a kadar yolu var ama fan bağlamanız gerekir ama 750mhz fazlasıyla yeter

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
cidden bağlamışlar:good:

pRime.

pRime.

Üye
770mhz Arm11 işlemcinin 1ghz'e oc edilebileceğini sanmıyorum.

----------Eklendi @ 21:10:03 ---------- Yazıldı @ 21:09:26 ----------

Bir oc programı bulmuştum ismi garip birşeydi ancak unsigned,onu kurarken 800 Mhz'yi seçtim sıkıntı olmadı performansda arttı....

Anlık bir hız artışı o.

Uruloki

Uruloki

Üye
boşuna konuşmuyorum

serdae e8400 inteli 3 den 7 ye çıkardılar olsun 900 mhz bizimkiside ama dediğim gibi gereksiz 750 yeter şimdi gönüllü olan var mı

pRime.

pRime.

Üye
boşuna konuşmuyorum

serdae e8400 inteli 3 den 7 ye çıkardılar olsun 900 mhz bizimkiside ama dediğim gibi gereksiz 750 yeter şimdi gönüllü olan var mı

Hacım intel işlemci yeni nesil bir işlemci, rahatça oc edersin ama arm 11'i 770'ten yukarıya çıkaramazsın eski bir işlemci bu işler için tasarlanmamış.

Uruloki

Uruloki

Üye
hacı tüm işlemciler teknik olarak oc olmak zorunda ne kadar eski olırxa olsun sen onun fsb hızlarıyla az oyna bak ne oluyor o zaman işldmcinin çarpan kilidi ile oynuyorsun direk dediğim gibi deneyece varsa phoenix in tuning bölümünü kurcalasın az ama mesuliyet kabul etmem

----------Eklendi @ 21:42:23 ---------- Yazıldı @ 21:34:46 ----------

hem bahsettiğin işlemci kadar eski değil olsu 2009 model getir pentuim 3 ona bile oc çekeyim hem gariptir ki e8400 2008 model

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
kendin dene mesuliyet kabul etmezsin kendinde millet denemesin telefona bişey olur

pRime.

pRime.

Üye
hem bahsettiğin işlemci kadar eski değil olsu 2009 model getir pentuim 3 ona bile oc çekeyim hem gariptir ki e8400 2008 model

Eski hasan ki bunlar zaten pc ile alakası olmayan işlemciler ilk mobil işlemci desek yeridir. sen pc işlemcisinden bahsediyorsun, onlar ezelden beri oc ediliyor.

----------Eklendi @ 21:54:55 ---------- Yazıldı @ 21:54:13 ----------

2009'da arm cortex a8 vardı hem.

Uruloki

Uruloki

Üye
pc olsa denerim neyse boş verin yol bu isteyen denesin zorlayan yok zaten ayrıca teknik olarak hepsi olmak zorunda

pRime.

pRime.

Üye
pc olsa denerim neyse boş verin yol bu isteyen denesin zorlayan yok zaten ayrıca teknik olarak hepsi olmak zorunda

Oluyor zaten ama sınırlar dahilinde hasan. Kızma be kardeşim. :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Kızdıdık adamı özür dilerim birşey sorcam yazı fontu nasıl değiştircez oto olarak hep manuel mi ayarlıcaz yorumda

pRime.

pRime.

Üye
Kızdıdık adamı özür dilerim birşey sorcam yazı fontu nasıl değiştircez oto olarak hep manuel mi ayarlıcaz yorumda

Kontrol panelinden Forum ayarlarına gir en altta olması lazım font ayarı. Ordan ayarlayınca tüm forumda belirlediğin fontta yazabilirsin.