Nokia c6-01 işlemci hızlandırma(yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
800 denesem patlar diye korkuyom

kadolak31

kadolak31

Üye
dostum c5 600 mhz normali

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
:zuhaha:

spartuas

spartuas

Üye
800 denesem patlar diye korkuyom

Sen de telefonu öldürdün hemen sırasıyla :

Isınma - Arıza - zorlarsan patlar. Gitti c7 :zuhaha:

----------Eklendi @ 23:13:37 ---------- Yazıldı @ 23:12:20 ----------

dostum c5 600 mhz normali

symbian 3 telefonları 680mhz dir. 800 e dayıyoruz zor dayanıyor ve sen c5-03 e 600 mhz lik telefona yüklüyorsun patladığı zaman kalıntı bulamassın. Bizde yine bişi bulunur :zuhaha:

kadolak31

kadolak31

Üye
bi bk olmaz istersen 1000 yapcak bi program bul

kadolak31

kadolak31

Üye
dostum 600 den 700 e çıkardım 20 değil 100 mhz bazı temalar çok kasiyodu şimdi kasma yok mesela

pRime.

pRime.

Üye
Telefondaki hızlanmanın gerçekten oc ile olduğunu sanıyorsunuz değil mi?

pRime.

pRime.

Üye
O program sadece anlık bir hızlanma veriyor gerçek oc değil. Bi ara 5mb free space diye bir program vardı c'de 5mb yer açıyordu, sonra bi bakıyordun o 5mb yer gitmiş...

spartuas

spartuas

Üye
O program sadece anlık bir hızlanma veriyor gerçek oc değil. Bi ara 5mb free space diye bir program vardı c'de 5mb yer açıyordu, sonra bi bakıyordun o 5mb yer gitmiş...

Gerçek oc değilse , gerçek oc telefonu gerçekten gümletiyor olmalı ?

pRime.

pRime.

Üye
Arm 11 işlemciyi telefona kurduğunuz bi programla oc edemezsiniz ancak hasan'ın dediği şekilde bir ihtimal phoenix üzerinden 770mhz'e çıkarırsınız ama o da zor.

----------Eklendi @ 23:27:37 ---------- Yazıldı @ 23:26:54 ----------

Gerçek oc değilse , gerçek oc telefonu gerçekten gümletiyor olmalı ?

Gümletmez ama sınırı var işte 770mhz

qsaw

qsaw

Üye
Kardeş sen bunlarla uğraşma o işlemcinin o kadar olmasının bir nedeni vardır hem yanlış bir şey yaparsın tel uçtu telefonu ferah tut yeter gereksiz şeyler yükleme:oke:

erollcelik

erollcelik

Üye
Ooof!Overclock falan hikaye.Yok öyle bir şey.Bu iş sadece yazılım ile olur tahminimce.Yada enaz 1ghz işlemcili yeni bir telefonla.

----------Eklendi @ 00:06:49 ---------- Yazıldı @ 00:03:26 ----------

Düşünün okadar yazılım mühendisi düşünmedimi sanıyorsunuz. Bu telefon için en uygun değerler bunlar.

ahmetdemircim

Üye
varmı bir değişiklik? 20 mhz den ne olacak ki ? 750 ye çekebilsek ne güzel olur

nereden ve nasıl artırıyorsunuz? ben hala s3^'lerin işlemci hızı değiştirilemiyor olarak biliyroum. sadece phoenix ile 700e çekiliyormuş ondada telefon restart atıp duruyormuş

Mert045

Mert045

Üye
O konudaki overclock yöntemi tamamen yalan . Konudaki yorumları okursan anlarsın.