Nokia c6-01 işlemci hızlandırma(yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

realdreamss

realdreamss

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c6-01 işlemci hızlandırma(yardım)
MERHABA ARKADAŞLAR,
Nokia c6-01e sahibim. Symbian anna 025.007 yüklü(son sürüm) bazı konularda okudum birazda araştırdım forumlarda falan ama bir türlü bulamadım.
BENİM PROBLEMİM TELEFON HIZLANDIRILMASI yani UI HIZLANDIRMASI bunu anladığım kadarıyla bazı programlarla yapıyorlarmış ya da ayarlarla.

ÖZET OLARAK: BEN TELEFONUMU HIZLANDIRMAK İSTİYORUM NE YAPMALIYIM? :) :D

spartuas

spartuas

Üye
Telefonunu hızlandırmak istiyorsan overclok ile işlemci hızını artırma yapabilirsin. Sonra telefon ısınacak. Gümleyecek çöpe atacan. Çöpcüler alacak satacak. Bu işden çöpcü kazanır boşver. Deneme. :D hızlandırmak istersen fazla uygulama veya gereksiz vsvs yükleme telefonu rahat tut. Tema felan :)

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
işlemci hızlandırma deneme bile :) telefona çok yüklenmicen ve arada bi kapatıp açcan kendine gelsin :)

mesut1979

Üye
Telefonunu hızlandırmak istiyorsan overclok ile işlemci hızını artırma yapabilirsin. Sonra telefon ısınacak. Gümleyecek çöpe atacan. Çöpcüler alacak satacak. Bu işden çöpcü kazanır boşver. Deneme. :D hızlandırmak istersen fazla uygulama veya gereksiz vsvs yükleme telefonu rahat tut. Tema felan :)

hizlandirmak icin bir program var mi sen onu söyle ,telefona birsey olmaz sinirlari icinde hizlandirirsan,ben benim eski htc td 2 yi 528 den 700 e cikardim birsey olmaz ha asiri ihzlandirmaya gidermissin ozaman tehlikeli 250-300 mhz gibi.

spartuas

spartuas

Üye
Htc gibi bir telefonun hızını herkes çıkartır. Telefonlar sağlam. Arat : overclock işlemci hızını artırmak hızlanma varsa gel buraya yoksa bilki telefonun eskisi kadar düzgün çalışmayacaktır.

TheMadness

TheMadness

Üye
Htc gibi bir telefonun hızını herkes çıkartır. Telefonlar sağlam. Arat : overclock işlemci hızını artırmak hızlanma varsa gel buraya yoksa bilki telefonun eskisi kadar düzgün çalışmayacaktır.
N8 c7 c601 e7 e6 gibi cihazlar rahatlıkla 800 mhz e oc edilebilir. Fakat batarya daha çabuk biter.

Uruloki

Uruloki

Üye
phoneix de tuning seçeneği altından yapabilirsin bizim işlemciler 770mhz fabrika çıkışı fakat 680 den 700-710 u dene fazla çıkarma ama tam olarak nasıl yapıldığınıda bilmiyorum

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
phoenixten nasi olcak

spartuas

spartuas

Üye
N8 c7 c601 e7 e6 gibi cihazlar rahatlıkla 800 mhz e oc edilebilir. Fakat batarya daha çabuk biter.

Tamam işte telefon ısınması demek batarya yoruldu. Yani böyle böyle gitmekde bataryayı öldürür.

kadolak31

kadolak31

Üye
ben şimdilik 700 yaptım ısınma filan yok şimdilk ii durumda

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bende 700 denicem yarin

mesut1979

Üye

valla bilmiyorum baya oluyor bu 800 mhz olani yükledim herhangi bir fark da göremedim ayni duruyor,ama htc de baya fark ediyor 700 e cikarinca.

spartuas

spartuas

Üye
BEn 1 kere yaptım ve bir kere daha yapmamak için kendimi şartlandırdım. Yapanlar yaptı. Yarın felan konu açarsınız c7 ısınıyor vs.vs benden günah gitti geri dönüş flash'dır. Ovi suitten yazılımı tekrar yükle seçeneği ile denediğimde program halen duruyordu.

----------Eklendi @ 23:08:38 ---------- Yazıldı @ 23:07:47 ----------

:zuhaha:

kadolak31

kadolak31

Üye
20 değil dostum 100 mhz telim c5-03